Skip to content
42 reacties
1587 weergaves

Waar ging jouw laatste natte droom over?

Waar ging jouw laatste natte droom over?

16 jaar
10 jaren geleden

42 Reacties

  • Over een hele knappe jongen bij mij op school: wij stonden allebei bij het toilet ik keek naar hem en hij zei zonder te kijken ofz of ik homo was ofz?! En toen hij dat zei draaide hij met zijn pik naar mij en hij was hard toen liepen we samen een hokje in en zei hij ik ben iig wel homo. We haaden toen eigenlijk alles gdaan wat je met elkaar kan doen en over ingstopt waar het paste. Maar ja toen werdt ik wakker en was mijn onderbroek een beetje nat niet fk veel ofz maar dat was ook wel mijn eerste natte droom ooit

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik droomde dat ik een kwartet had met drie buurjongens in de kelder van een van die drie, we waren allemaal aan elkaar vastgebonden op een dusdanige manier dat we niet anders konden dan elkaar pijpen of neuken.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik had het over dat een heel knap blond/bruin achtig haar de kamer in kwam gelopen met een string en BH aan ze heeft ook een best wel grote kont en dat we daarna sex hadden en daarna kwam iemand anders binnen die helemaal naakt de kamer binnen kwam gelopen het was echt de fantastische droom die ik me voor kon stellen

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik was op een camping en ging naar de wc en en er waren schotten en ik ging eronderdoor kijken en toen zag ik een kanppe man en die had echt een een hele lange penis en ik ging kijken en fappen in mn droom en toen wers ik wakker

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Over dat ik en een meisje aan gedpoeld waren op een onbewoond eiland. Na 1 paar uurtjes ging haar BH kapot en kreeg ik een stijve. Dat zag zij en toen trok ze men broek naar benee en te blowen , toen cowgirl en fingeren

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Altijd weer diezelfde droom: dat we een kwartet doen met mijn beste vriend en onze vriendinnen. Ik hoop dat het er ooit echt van komt.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • werd wakker vannacht van een natte droom .ik was een jongen aan het pijpen en hij kwam klaar in mijn mond en ik gelijk met hem in mijn pyamabroek maar dat was echt.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Als ik veel ruk heb ik geen natte dromen.. Maar als ik ze heb is het vaak doordat ik in droom iets doe met 1 van m'n zusjes. (Zijn 12 en 14). Is combinatie van fantasie en herinnering

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik krijg soms wel eens een natte droom. Dat komt omdat ik soms probeer om niet te masturberen. De dromen zijn verschillend. De ene keer is het dat ik droom dat ik zin heb en het begin te doen en dan kom ik klaar. Maar soms heel anders, bv. dat ik ergens ben en ik dan iets tegen mijn piemel gedrukt krijg en dat dat dan steeds lekkerder word totdat ik klaarkom. Soms dat ik plassen moet in mijn droom en dan is het dat ik klaarkom

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • ik heb nog nooit een natte droom gehad, weet iemand hoe ik dat kan krijgen? ik zou het best wel eens een keer willen meemaken...

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Over een meisje dat ik op vakantie
    Had leren kennen, en ben uitgeweest
    Tot ik later wakker werd, en een natte
    Plek in me boxer voelde .

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • over floris!!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb ook al eens gedroomd seks te hebben met een van mijn zusjes en daarbij klaarkwam. Maar voor mij was dat echt geen leuk gevoel, ik was er een paar dagen niet goed van.

    Mijn laatste natte droom ging over een meisje dat ik echt kende van school vroeger maar waar ik nooit iets mee zou heb willen doen en waar ik in mijn droom druk seks had.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Heb voor het eerst een natte droom gehad vorige week . Had mezelf al een week niet meer afgetrokken ..

    Ik droomde over hoe ik op een vriendin lag en met m'n harde penis in haar kutje zat te duwen terwijl ze haar ondergoed nog aanhad ..
    Ik kwam toen klaar , ik had echt veel sperma gespoten ..

    Wel raar dat dit pas m'n eerste keer was

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik had vannacht ook een natte droom. Ik droomde dat ik het deed mijn mijn zus van 17 en we waren lekker bezig en toen ik in haar kutje zat en ik voelde dat ik ging komen werd ik wakker van mijn zaadlozing in mijn boxer. Het was best veel en een grote natte plek in mijn boxer. Wil graag vannacht weer zo'n droom.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb zelden een natte droom. De laatste keer was met een weekend met de hele familie in Limburg. Wij hadden met zijn allen ee heel groot huis. Ik sliep met n paar neven op een kamer. Ik word soms opgewonden van mannen. Mijn neef had zich uitgekleed en ik zag hem in zijn boxershort. Hij ziet er lekker uit. Normaal ruk ik altijd ff in mijn bed maar dat ging nu niet. En ja hoor de volgende morgen n hele lading zaad in mijn boxershort. Het gebeurde toen ik bijna wakker werd. Is wel lekker gevoel.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi jongens

    Ik begon op mijn 10 al met fappen. Toen kon ik nog niet klaarkomen. Kan vanaf 11 klaarkomen. Maar ik wil ook graag 1x een natte droom hebben. Kn ik die ook krijgen bijvoorbeeld Door 1 week niet te fappen?

    Groetjes. S

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Vaak een natte droom gehad , er gebeurde veel
    En dan wakker worden , en volle boxer hebben.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • weer natte droom gehad.ik ben zo bang dat ik het ben!

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Naakte zwempartij met mij bloedmooie buurmeisje van 18 en daarna gingen wij het doen in de hangmat en toen werd ik wakker met een natte broek en bed. Was echt super

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten