Skip to content
11 reacties
326 weergaves

te kleine voorhuid? HELP

Hee, jongens/meisjes ik kan mn vel helemaal over mn eikel trekken als mn penis slap is maar als hij stijf is gaat ie er nog niet half overheen bij het trekken doet het geen pijn is dit een probleem moet ik dit laten verhelpen? is het wel gezond?

16 jaar
10 jaren geleden

11 Reacties

  • Laat alsjeblieft nooit een Z-incisie doen! Dat heb ik ook gehad en dat deed pokkepijn en daarna werd de huid nog nauwer! Ik ben dan toch nog volledig besneden moeten worden (hetgeen gek genoeg veel minder pijn deed)

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Hihi, gaat ineens over ander iets, lange voorhuid.
    Maar, een krappe voorhuid zal nu weinig problemen geven, is alleen wel lastiger schoon te houden. kan op latere leeftijd wel alsnog problemen geven, maar, dat is pas dan.
    Pas wel op dat je niet ooit een zogeheten Spaanse kraag kunt krijgen, dat je voorhuid zó strak om je opstijvende eikel zit dat hij niet terug wil, en alles opzwellen gaat. Doet van auw.
    Wellicht wel verstandig te laten kijken naar je krappe voorhuid, je hoeft echt niet gelijk te beslissen of je er iets aan laat doen (besnijden, Z-incisie), maar dan ben je in elk geval goed op de hoogte.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Bij een slappe lul heb ik idd zon tuitje, dankjewel voor de info!

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Neen, dat is op zich niet erg. Dat betekent gewoon dat jij een lange voorhuid hebt. Waarschijnlijk heb je bij een slappe lul ook zo'n tuitje van voorhuid voor je eikel? Zolang je je eikel maar goed kan ontbloten, is er niks aan de hand.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik lees overal verhalen over huid enzo, maar is het erg dat wanneer je lul stijf is je je voorhuid helemaal over je eikel heen kan doen???

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Die crème is geen hormonencrème, maar een cortizone crème. Die werkt inderdaad soms wel bij kleine kinderen heb ik gelezen, maar zelden bij pubers of volwassen mannen.

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • besnijden kan je niet terugdraaien. in warm bad gwn veel oefenen. de dokter je ook hormonencreme geven die je huid dunner maken. werkte goed bij mn broertje. Xx

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Dit had ik vroeger ook. Ik ben nu besneden. Het is mij voor de operatie gelukt om hem met wat vaseline het vel naar achteren te schuiven. Probeer dit eens een aantal keer.

    Mocht het moeilijk blijven, neem dan contact op met je huis arts. Heel veel mannen hebben dit, dus schaam je er niet voor!

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen van 16.
    Mocht het bij het vrijen echt een probleem zijn kun je de dokter vragen of hij het toompje (het velletje tussen de eikel en de voorhuid) los kan maken. Is, als het goed is, maar een kleine ingreep. Ik had een vriend met hetzelfde "probleem" en is blij dat hij het heeft laten doen. Hij kan nu ook de boel beter schoon houden.
    @ jongen van 18 jaar, besnijdenis is wel een heel erg drastische ingreep. Ik zou mijn voorhuid niet willen missen.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Hee jongens ik ging vandaag naar de dokter en die zei dat het niet zo een probleem is en zei dat als ik het eerst natmaakte voor het vrijen dan er geen probleem is jongen 18 jaar bedankt;)

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Bij het trekken is dat niet echt een probleem denk ik, maar bij seks lijkt het me wel lekkerder als de eikel helemaal bloot kan. De eikel heeft zo meer contact met de partner. Ik zou me zeker laten besnijden als ik jou was.

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten