Skip to content
10 reacties
368 weergaves

gay maar wil een meisje

Hai, ik vind jongens heel geil. Ik heb ooit met jongens gepijpt en afgetrokken. Ik denk dan ook dat ik gay ben. Als ik mezelf aftrek dan denk ik er ook aan dat verschillende vrienden zich uitkleden en met mij seks hebben, aftrekken, pijpen.. etc. Maar ik ben niet verliefd op ze. Ik ben gewoon verliefd op meisjes. Later zie ik het ook niet voor me om een man te hebben in plaats van een vrouw. Ik wil gewoon trouwen enzo met een vrouw en een vriendin. Mannen wil ik dus alleen voor de seks. Wat ben ik? Is er een naam voor? Ben ik normaal? Ik zit er een beetje mee en durf het niet te vertellen tegen anderen.

13 jaar
10 jaren geleden

10 Reacties

  • Je bent hoe dan ook normaal! ;) Voel je je wel lichamelijk aangetrokken tot meisjes? Zo ja, dan kan het dat je op jongens én meisjes valt. Zit er niet over in, maar neem de tijd om dat te ontdekken. Je bent nog jong genoeg.
    Wees wel eerlijk tegenover jezelf. Als je niet seksueel opgewonden wordt van meisjes, en wel van jongens, dan val je dus op jongens. Of dit zo is, weet jij alleen.

    20 jaar
    9 jaren geleden
  • hoi, ik begrijp je ook wel zelf heb ik al van af mijn 12de seks gehad met jongens en meisjes en dan ben je niet persee gay, lesbisch, hetro of bi

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi
    Ik ben 100% gay dat weet ik zeker maar ik kan ook verliefd woorden op een meisje ben ik dan bi nee dat is het niet hoe het echt zit met mij is ik ben gay maar ik onder druk het heel erg het voelt bij niet goed om dat ik zo veel nare maar me hoofd dat ik zelfs niet tegen me familie zeg ik het. Gay sex heb ik bijna alles al gedaan en een relatie met een jongen toen ik een jaar of 11 was. Als ik me aftrek denk ik altijd aan gay sex en jongens waar ik sex mee wil. Jongen van 13 ik denk dat je bi bent maar dat zal je zelf moeten uit zoeken. Succes

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik heb dit ook, ik ben verliefd op jongens, maar wil seks met beiden. Ik heb nog nooit seks gehad, dat vind ik iets te vroeg, maar fantaseer en masturbeer wel. Ik ben dus niet lesbisch maar wil gewoon met beiden geslachten seks. Het bezorgt me soms stress, maar ergste is: het meisje waarmee ik het wil doen, is mijn beste vriendin...

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi ik ben zelf ook bi en weet hoe vreemd het is je weet niks zeker maar het komt goed geloof me

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat komt mij ook bekend voor maar ik ben bi vind het gewoon leuk om sex tehebben met een man of vrouw maak me niks uit

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb precies hetzelfde!

    Ik hou het voor me en ga ook met meiden naar bed maar eigenlijk heb ik het liefste sex met een jongen (Wat ik ook meerdere keren gedaan heb). Terwijl ik nog nooit verliefd ben geweest op een jongen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik weet het ook niet goed maar praten zal helpen, al praat je maar luidop tegen jezelf, het helpt.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • jongen van 13 ik kan je begrijpen hoor en heb al seks van m'n 12 de sommige vinden dat best jong.
    ga zeker niet zeggen dat ik enkel op jongens val want heb ook regelmatig seks met meisjes , ik seks graag en sta er gewoon niet bij stil of het nu jongens of meisjes zijn vind beide ok.
    dit heeft een naam ja bi zijn.
    je moet je daar echt geen zorgen in maken , seks is leuk .
    niet teveel nadenken en gewoon doen wat je graag doet.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • je bent pas 13 dus waarschijnlijk kom je er over een paar jaar wel achter wat je nou echt bent.
    ik herken me wel enigszins in jouw verhaal, viel tot voorkort alleen op vrouwen maar dacht soms wel aan jongens als ik aan het masturberen was en ik wist niet echt wat ik hiermee moest doen. ik dacht eigenlijk dat het een soort van fase zou zijn, maar 2 jaar later blijkt dat niet het geval :p.

    ik ben er meestal op tegen om mijn sexuele viorkeur te benoemen, maar als het moet denk ik dat ik bisexueel ben.
    nou word ik ook verliefd op jongens, misschien komt dat voor jou ook nog wel. misschien ook niet, misschien is het een fase, misschien ben je wel homo. alles kan, dat is simpelweg iets waar je zelf op den duur achterkomt.

    als ik jou was zou ik me er niet te druk om maken, liefde komt vanzelf wel, of dat nou met een man of met een vrouw is, of iets ertussenin.

    ik hoop dat je hier wat aan hebt, als je vragen hebt kun je ze gewoon stellen, maar ik weet niet zo goed wat ik nog meer kan zeggen :p

    veel succes ermee!

    16 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten