Skip to content
16 reacties
4527 weergaves

ziekenhuis

Hey Ik moet morgen binnen voor een operatie aan mijn benen. ( ik heb er al last van van bij de geboorte maar dat is een heel verhaal ) Ik ga een aanal weken uit bed niet kunnen komen en ik ga gewassen moeten worden. Weet iemand hoe dat juist gebeurd ? Ik ben nog nooi eerder opgenomen geweest in het ziekenhuis. Ik ga super beschaamd zijn. Oja ze spraken van een gemeenbschaplijke kamer op de jeugdafdeling. Zou ik me kunnen aftrekken ? Miss als de andere jongen slaapt maar hoe men beetje sperma opkuisen ? Kan nie uit men bed aleen.

14 jaar
10 jaren geleden

16 Reacties

  • cool

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb voor mijn opleiding al een aantal keerden in het ziekenhuis gewerkt en ik moest daar ook helpen met het wassen van de patiënten 's ochtends. Het kwam regelmatig voor dat ik een stijve pik moest wassen. Ik heb ook een keer gehad dat een jongen van 15 klaarkwam voordat ik nog maar iets had aangeraakt, dat vond ik wel schattig. Hij had een heel rood hoofd en schaamde zich kapot. Maar ik heb inmiddels een heleboel verschillende maten en vormen voorbij zien komen. Van super groot tot heel klein.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Jongen 14, topicstarter hoe is het met jouw afgelopen?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Wij gaan altijd met een groep vrienden en vriendinnen leuke dingen doen. Een vriendin uit deze groep moest begin dit jaar stage gaan lopen in een ziekenhuis als zuster. Begin dit jaar heb ik een ongeluk gehad en ben daarvoor naar het ziekenhuis gebracht en ik moest daar een aantal dagen blijven, dit was het zelfde ziekenhuis waar die vriendin stage liep. De ochtend na mijn ongeluk zie ik mijn vriendin en een andere zuster ineens de kamer van mij inlopen. Op mijn kamer lach nog een andere jongen. Ze kwamen ons wassen die vriendin vroeg of ik bezwaar er tegen had dat zij mij ging wassen maar dat had ik niet. Haar stagebegeleider ging mijn kamergenoot wassen en die vriendin mij. Nu moet ik zeggen dat ze best wel knap is en bij het uitkleden voelde ik dat ik al rap een stijve kreeg, ze moest er wel om lachen e fluisterde in mijn oor dat ik best een groote lul had. Nu was is nog maagd en was ik ook nog nooit verder gegaan met een meisje, het was dus de eerste keer dat een meisje mij aanraakte op verschillende intieme plekken op mijn lichaam. Toen ze met een washandje mijn ballen waste en mijn pik vastpakte om deze te wassen hield ik het niet meer en kwam ik klaar, ik schaamde mij hier erg voor. Die vriendin moest er wel om lachen en ze heeft het allemaal opgeruimd. De keren erna toen zij mij waste kreeg ik nog wel een stijve maar kwam ik gelukkig niet klaar. Nadat ik uit het ziekenhuis was ontslagen is ze een mij een keer thuis komen opzoeken en toen is de vonk overgeslagen. We hebben inmiddels al een aantal keer seks gehad en ze is echt geweldig en ze heeft niets verteld aan de vriendengroep van het klaarkomen in het ziekenhuis.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • wat had je , getordeerde testikels was was je probleem, geen sperma wie ontdekte dat vertel eens wat meer

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • was wel een beetje genant vond ik maar ik ben aan mijn testikels geopereerd en om mijn sperma op gang te brengen moest ik met mijn benen in een beenspreider en werd door een verpleger net zolang getrokken tot mijn sperma op gang kwam en ik begon te spuiten,moest me toen wel wat ontspannen van hem toen ik klaarkwam omdat ik hevig begon te schokken.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben vorig jaar toen ik 14 was eens gevallen met de fiets.
    Toen moest ik niet naar het ziekenhuis maar kwam er bij mij thuis een thuisverpleegster me wassen.
    Het was een vrouw van in de 40 jaar schat ik.
    Ik heb een paar keer een stijve gehad als ze bezig was met men piemel te wassen maar niet altijd.
    Ik was erg verlegen.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb ook een week in het ziekenhuis moeten verblijven en kon mij ook niet zelf wassen. De eerste ochtend werd ik gelukig ewassen door een broeder en was er niets aan de hand. De tweede dag kwam er een jonge zuster mij wassen. De begon met mijn gezicht en daarna mijn borst en rug. Toen ze in de beurt van mijn naval kwam kreeg ik een stijve. Vervolgens deed ze ijn boxer uit en pakte ze mijn stijve lul om deze te wassen. Het voelde zo lekker dat ik kwam, ik kon er niets aan doen. Het was voor het eerst dat er een meisje aan mijn stijve lul zat. De zuster moest er wel om lachen en stelde mij gerust dat ze dit wel vaker had meegemaakt met jongens van mijn leeftijd, ik was destijds 15.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Wat zij de zuster van je stijve en kon je vorkomen dat je klaar kwam?

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • hoef niet te schamen voor geen schaamhaar, ja rare naam,
    heb je niks ben je niet blij heb je wel wat scheren ze het weg, dus speel gewoon dat jij je bos weggeschoren hebt.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • hallo

    we hebben internet op de kamer maar ik moet zeggen dat ik gisteren nog wat te zwak was om op internet te surfen.
    Aangezien ik niet uit bed kan moet ik helaas nog eens een pamper aan ook.
    Ik vind dat heel erg genant.
    Ik lig samen met een jongen van 15 die mag bijna terug naar huis.
    Ik weet niet of hij rukt want gisteren heb ik veel geslapen savonds.
    Hij mag hem zelf al wassen in de badkamer.
    Ik lig net aan de kant van de badkamer.
    Deze morgen toen ze mij aan het wassen waren kwam die gast terug uit de badkamer naar zijn bed en hij zach me naar volledig in men bloote liggen.
    Ik kon wel door de grond zakken van schaamte.
    Zeker omdat ik bijna aast nog geen schaamhaar had en omdat ik een stijve had.
    Dus hij zag me daar zo liggen terwijl de verpleegster me aan het wassen was.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Heb ook twee weken in het ziekenhuis gelegen er kwam elke ochtend een zuster langs die mij waste ook mijn lul. Elke keer als ze aan mijn lul kwam dan werd deze rap stijf. Ik ben een jonge Hollandse jongen dus ik kon daar niets aan doen. De eerste keer dat het gebeurde zij de zuster dat ik er best trots mocht zijn op mijn lul. Ze vertelde dat ze het wel vaker meemaakte dat jonge jongens een stijve kregen bij het wassen, voor de meeste is het de eerste keer dat er een vreemd meisje aanzit. Gelukkig kwam ik niet klaar toen ze mijn lul waste. Het waren 2 lieve en best knappe zusters die mij om en om waste.

    Ik heb mij deze twee weken niet kunnen trekken. Toen ik terug thuis was heb is als eerste me afgetrokken met in gedachte de lieve en mooie zuster, ik kwam heerlijk klaar en er kwam best veel sperma uit. Succes met je ziekenhuis bezoek en laat je ervaring horen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik ben 2 weken geleden opgenomen in het ziekenhuis voor een blinde darm ontsteking dat is minder pijnlijk maar ik lag 1 weken thuis aan de pijnstillers het enige waar je dan zin aan hebt ik slapen en de pijn vergeten

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Veel beterschap alvast, maar voor de zuster is een stijve normaal ;-). Dat rukken zal de eerste dagen niet granen zal je geen behoefte aan hebben denk ik.

    Laat je nog iets weten een van de komende dagen?

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • bij je maaltijd krijg je servetjes, gewoon gebruiken voor je rukbeurt en dan weggooien heel simpel toch,
    vertel even hoe het afloopt vooral met je benen en ja je 3e beentje ook natuurlijk, sterkte en beterschap

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Lastig, zo'n ziekenhuisopname. Herkenbaar wel dat je opziet tegen het gewassen worden en het niet zo makkelijk jezelf kunnen aftrekken. Je zult een paar dagen minder behoefte hebben om jezelf af te rukken, gewoon vanwege die operatie.
    Tja, dat gewassen worden, dat doet dus een zuster, en die zal ook je pik en ballen wassen. Maar als je het zelf kunt mag je dat zelf doen, al zal zij de kom met waswater naast je moeten zetten. Toch zal ze vast wel jouw stijve zien. Ja, kan schaamtevol zijn, maar is voor de zuster heel veel voorkomend, dus gewoon. maak er een geintje van: kijk, mijn middelste been doet het nog prima, of zoiets.
    De zuster zal je niet aftrekken, en ja, je zult het vast wél willen doen, net als andere jongens op die zaal trouwens.
    weet dat als de zuster met jou bezig is het gordijn om je bed dicht zal zitten, en omdat alles dan wel nog hoorbaar is voor kamergenoten zal ze daar gerust rekening mee houden. Leuk is het niet, maar het hoort er gewoon bij. Net zoals dat je poepen moet. Ja, terwijl je in bed ligt denkelijk. Ook al zoiets schaamtevols, helemaal omdat het nog stinkt ook. Maar ook daarbij geldt dat de andere jongens dat al net zo hebben.
    Sterkte met alles.

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten