Skip to content
196 reacties
11707 weergaves

Piemel kijken

Hallo allemaal Laatst stond ik te plassen aan een urinoir (zonder tussenschotjes). Toen kwam er een jongen van ik schat 14 jaar naast me staan. Ik probeerde recht vooruit te kijken, maar de jongen geneerde zich niet en bekeek mijn piemel helemaal. Ik zei er niets van, omdat ik het best wel spannend vond (maar ik ben geen homo, heb een vriendin). Toen ik iets later weer naar het urinoir moest, ging ik langs een jongen van ongeveer 18 jaar staan. Gewoon uit nieuwsgierigheid keek ik even opzij naar zijn lul. Die jongen vond dat niet leuk. Nu is mijn vraag: kijken jullie soms ook wel eens naar het 'gereedschap' van een jongen tijdens het plassen? En vinden jullie het erg als er een andere jongen naar jouw piemel kijkt?

17 jaar
10 jaren geleden

196 Reacties

  • Ik ben van aard wel wat verlegen, daarom zal ik uit principe mijn piemel zoveel mogelijk achter mijn handen verbergen, als er iemand in het urinoir naast mij komt staan ; zeker als er geen tussenschotten zijn. Maar als het een jongen is van 14 jaar of jonger of een oude man van 60 of zo, dan plas ik wel voluit, maar ik merk dan wel dat er gewoonlijk naar mijn lul wordt gegluurd.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik raak ook heel wat keren opgewonden en stijf als ik een andere jongen zijn piemel zie aan een urinoir maar het duurt nooit zolang dat ik ervan klaarkom.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben geen homo, maar toen ik 14 was begon ik tijdens de speeltijd uit nieuwsgierigheid in de urinoirs over het tussenschot te kijken naar de piemel van jongens die ik op dat moment aantrekkelijk vond. Het viel mij op dat ze allemaal verschillend waren. Op een dag stond ik zo naast een jongen die even oud was als ik en die nog naast mij in dezelfde bank had gezeten op de lagere school. Hij stond uiterst links en keek zo over een muurtje naar de speelplaats, zodat ik ongemerkt zijn lul kon bekijken, het prachtigste exemplaar tot dan toe, dat in zijn volle glorie uit zijn gulp naar buiten hing. Ik werd er ontzettend geil van, maar toen keek hij plots opnieuw voor zich uit. Had hij iets gemerkt ? Ik ben er niet zeker van. Maar door de spanning kreeg ik plots een heel intens gevoel in mijn eigen lul, en terwijl ik op mijn benen stond te trillen, kwam er een stroperige vloeistof uit. Zonder het te beseffen ben ik toen voor de eerste keer klaargekomen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik kn nie pissen als iemand naar me kijkt, mn vrienden weten dat ondertussen allemaal en toch is er ene die altijd langs le komt staan en echt naar mijn lul staart, ik vind dit best vervelend. Ik kijk wel niet naar zijn lul.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja, dan wordt het lastig... Maar ik denk dat sommige jongens die hierboven hebben gereageerd het ook niet zo erg vinden om een stijve te krijgen in zo'n situatie bij de urinoirs. Althans, die jongens die de pikken van andere jongens willen zien. En in andere gevallen kun je natuurlijk ook gewoon naar een gewone wc om te pissen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Aan iets anders denken helpt echt niet als ik een stijve heb.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 12 Ja, het is bijna niet te voorkomen dat je op zo'n moment opgewonden raakt, als je daar gevoelig voor bent... Aan iets anders denken kan helpen om van een stijve af te komen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook altijd dat als ik moet plassen en ik ga bij de urinoirs plassen, dat ik dan geil word. Ik zat er zelf al aan te denken om voor het plassen mezelf af te trekken maar dat lijkt me ook zo raar. Heeft iemand nog tips voor mij?

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Vorige week gingen we ter afsluiting van het jaar met de klas ergens wat drinken. toen ik nodig moest pissen, later op de avond, ging ik naar het toilet en bleek er alleen 1 urinoir te zijn waar je met 3 man kan staan. Dus ik sta daar zo te pissen komt er een klasgenoot binnen, waar ik een oogje op heb. en komt daar met een half stijve naast mij pissen. Was echt bloedgeil om te zien

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Doe zelf voor het slapen je boxer zelf uit, zeg dat jij altijd naakt slaapt en geef hem het advies om dat ook te doen.

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga over een paar dagen bij een vriend logeren, maar ik wil graag z'n lul zien. Hoe moet ik dat doen???? (Hij heeft 2 persoonsbed)

    Snel reageren pls!

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik vind het in het zwembad het leukst want daar zijn geen schotjes. Ik draag dan vaak een speedo en dan kijken sommige tieners naar mijn piemel. Ik vind dat helemaal niet erg en soms als ik dan mijn piemel uit mijn zwembroek heb gedaan dan zie je mn billen ook een beetje omdat mijn speedo slip dan een beetje afzakt. Ik vind het zelf ook wel leuk om naar andermans piemel te kijken. Ik ben wel gewoon hetero hoor.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • In het zwembad is het meestal wel leuk om bij de urinoirs te plassen, omdat iedereen in z'n zwembroek loopt. Dan zie je wat meer dan als ze tussen hun kleren door staan te plassen. Bij het naaktzwemmen is het nog leuker, dan kun gewoon in je blootje plassen.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben vandaag gaan zwemmen en ik erger me er niet aan dat geintresseerden men lul willen zien. Vandaag vroeg een jongen aan me of hij mijn lul wou zien. Ja ik had mijn broek aan. Het valt wel op dat iemand van 14 in men klas er een handdoek rond doet maar dan wel naar anderen hun lullen kijken. Maar die jongen vroeg dat ook aan een andere jongen en zijn wij samen gaan aftrekken.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik krijg altijd een stijve als er iemand anders bij de andere wc is is en ik wil zo graag kijken bij andere mensen en bind het helemaal niet erg als er mensen bij mij kijken jullie mogen ook wel kijken hoor...

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @15 Trek je je serieus af waar iedereen bijstaat?

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • iedereen mag mijn lul zien hoor zal is vertellen als we gaan zwemmen zijn me met een 10 tal jongens van 14 en 15 jaar iedereen mag apart in een kotje als we klaar zijn gaat iedereen noch plassen ik neem dan de wc met de deur en laat altijd de deur los al gouw gaat de deur open en kijken alle jongens naar mijn lul en zeggen dan daar staat hij weer in zijn lul ik trek dan even alle jongens kijken en dan gaan we zwemmen na het zwemmen is het middag we gaan op woensdag zwemmen dus mogen op eigen krachten naar huis we gaan dan allemaal samen in een grote kleedkamer iedereen trekt zwembroek uit maar doet handoek er voor ik niet ik trek mijn zwembroek dan uit en sta naakt en trek me af en kom heerlijk klaar dat was mijn verhaal

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • jongen 15, jij die langs die jongen van 10/11 stond te pissen. Ik heb dat ook gehad. Stond te pissen en toen kwam er een jongen van 9/10 jaar langs me staan. Waren geen schotjes tussen. Hij deed zijn gulp Open en ik schrok best van hoe groot de zijne was! Ging hij ook naar de mijne staan kijken.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ging een keer pissen naast leuke jongen, alleen kon hij niet pissen. Hij had best dikke piemel vond ik. Het grappige was dat hij niet kon pissen. Daarna keek hij mij raar aan, zo van wat ben jij voor vreemde gast.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Toen ik klein was heeft iedereen mijn piemel gezien omdat ik toen nog te klein was voor de pisbak en iedereen mijn piemel dan zag, ik heb zelf dat eens in het openbaar gedaan en vind het allemaal erg spannend. (ik ben geen homo)

    Ik plas ook altijd als ik alleen ben de heele wc vies.


    Nog efe een storietje
    In groep 2 vroeg een meisje mij samen naar de wc te gaan, we gingen beide naar een verschillende wc naast elkaar, zij ging toen op de bril staan en bekdat ze ik haar KUT mag zien als ik niks door vertel, ik was bang te vallen van de bril, drm bekeek ik die van haar niet.

    Nu heb ik er spijt van want zon kans krijg ik ik nooit meer in me leven.

    Ik raad je aan, als je zo n kans hebt en er is niemand, grijp dan je kans!

    14 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten