Skip to content
6 reacties
216 weergaves

ik val denk ik ook op jongens

Voordat jullie mij gaan uitschelden voor vieze homo wil ik even beginnen dat ik meisjes heel leuk vind. Alleen, soms fantaseer ik hoe het is om een andere jongen af te trekken of om te pijpen. Hier lees je af en toe van die geile ervaringen, maar mij is het nog nooit gelukt. Ik ken geen jongen aan wie ik het zou willen vragen. Toch zou ik het heel graag willen proberen, al is het maar om te kijken of het echt lekker is. Helaas kun je hier geen priveberichtjes sturen naar  Weet iemand raad hoe ik het het beste kan aanpakken ?

14 jaar
10 jaren geleden

6 Reacties

  • als je in een stad woont is er veel kans dat er wel iemand is om het mee te proberen. Ik hen het zelfde probleem maar woon in een klein dorp

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hey jongen van 14 (die dit onderwerp poste)

    Op jouw leeftijd is het normaal dat je daar nieuwsgierig naar bent en wilt experimenteren, alhoewel ik 14 nog best wel jong vind om met seks te beginnen... Maar dat kan ook aan mij liggen. Misschien zijn die ''gedachtes'' een fase, of misschien val je gewoon op jongens.

    ''Een beetje GAY is OKE!;; ''En bi is niet bah''

    Ik zou met seksdaten via internet wel uitkijken idd! Er is wel een reguliere site vanuit het COC (voor holebi jongeren), hier is geen controle op geloof ik, maar daarbij is het een grote gok wat je aantreft aan de andere kant, en dus een risico!

    Met je neef experimenteren zou ik echt zwaar afraden! Dit valt onder incest! Dat vind ik nogal ver gaan. Ik bedoel ga eens na voor jezelf wat dit voor consequenties dit zou kunnen hebben voor je geweten achteraf en de relatie tot je neef? Dus mijn advies: keep that clean! Ondanks dat verlangen/behoefte.

    Misschien moet je het nog even laten wachten, of kom je mogelijk toch iemand tegen die daar ook voor in is? Zoals je hier wel leest op dit forum. Het leven een beetje spannend maken hoort er gewoon bij ;). Je weet nooit hoe dingen lopen.

    Maar zorg dat je het niet vanuit een impuls doet vanwege je sterke verlangen en dat je er wel achter staat voor jezelf! Zodat je later geen spijt krijgt van dingen.

    23 jaar
    10 jaren geleden
  • maar ik denk dat als je twijfelt of je bi bent, en je wil het gewoon eens proberen met een jongen in het echt, dat je je dan juist wel op zo'n forum moet inschrijven. Omdat de mensen daar niet gek opkijken van de gevoelens die je hebt....
    Maar nee, ik ga echt mijn paspoort niet inscannen want ik wil anoniem blijven.
    Weet iemand anders nog een site???

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Ja ik wilde me ook inschrijven op jongenout, maar ik weet nou niet zeker of ik het wel of niet wil vanwege die controle idd. maar aan de andere kant, dat maakt het wel erg veilig, want zo kunnen er geen oude mannetjes op komen. ik zou het ook wel willen, maar helaas...op deze manier kan het niet. ik ben alleen wel overtuigd dat ik op jongens val en ik zou ook wel echt een relatie willen. ik denk niet dat je je op jongenout moet inschrijven als je niet gay bent

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb wel een neef van 14 maar die spreek ik bijna nooit omdat ie zo ver weg woont, en dat gaat hem dus niet worden.
    Heeft iemand ervaring met een dating-site voor jongeren ? Het gaat me niet om een relatie met een jongen, maar gewoon een sexdate zoals een keertje pijpen of rukken met een andere jongen. Maakt niet uit of je dik of dun bent, blank of bruin. Zolang het maar geen ouwe viezerik is.
    Ik wilde me aanmelden bij jongenout, maar daar moet je je paspoort inscannen voordat je lid moet worden ,en dat durf ik dan weer niet.
    Iemand anders nog tips???

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Heb je een neef dijna net zo oud als hou als het antwoord ja is moet je met hem af spreken op een plek waar niemand komt en daar moet je vragen heb je al is een keer gerukt als nee zegt of ja sar maakt alledij niet uit je vraagt dan zullen wij het nu doen en dan hopen opja ik doe het ook bijna altijd met mijn neef

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten