Skip to content
85 reacties
23443 weergaves

ervaring met rukken in de natuur

wie o wie heeft er ervaring met het aftrekken in de buitenlucht hoe voelt het opwindend saai en doe je het met meer jongens of alleen

20 jaar
10 jaren geleden

85 Reacties

  • Ik heb het wel eens met een vriend gedaan in de duinen. We werden betrapt door een leuk meisje die graag met ons mee wilde doen. Was heel spannend en geil, en we wouden eerst wegrennen.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb het wel eens in een bos gedaan, maar zorg wel dat je op een plek staat waar je niet wordt betrapt. Niet iedereen vindt het fijn om zoiets te zien. En ik zit er zelf ook niet op te wachten om betrapt te worden.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • geile verhalen hoor!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik doe het heel vaak, al meerdere plekken gehad, dijkje, bos, park. Het spannenste is om niet gezien te worden. Als ik een plekje heb broek naar beneneden en gaan. Mijn plan is om binnekort helemaal naakt te gaan. Lijkt me heerlijk

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • toen ik 15 was liep ik met een vriendje in natuurgebied en er kwam een man van rond de 25-30 naar ons toe en vroeg of hij onze pikken mocht zien. Hij ging gelijk naar enkele bosjes en deed zijn gulp open en haalde zijn stijve pik eruit . Kom kijken en doe jullie broeken omlaag. Dat deden wij en de man voelde aan onze stijve pikken en ging zelf flink rukken tot hij spuitend klaar kwam. Wij deden niet rukken maar gingen snel weg. Hebben er met niemand over durven te praten. Ik heb me nooit door een andere jongen / man laten afrukken, deed het altijd zelf, en nu soms door mijn vriendin maar meestal zelf (bijna) elke dag.
    is heerlijk geil en hoort bij het mannelijk zijn.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • ik was amen met een vriendje gaan wandelen we gingen de struiken in hebben alles uit gedaan en lekker afgtrokken met mekaar

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben samen met een vriend naar het bos gegaan en toen hebben we elkaar afgetrokken. Dat was echt geil.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • K heb eenkeer in het bos afgetroken en ik zag een vrouw met een hond lopen maar k de exprees doorgaan of ze gaat kijken maar ze kijk en ze liept veder echt geil vond ik hou van bossen zeg kdoe regelmatig elkedag x jongens elkeaar afferkke is ook lekker maar k ben geen gay

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Is heerlijk om je op een warme zomeravond in het bos af te trekken. Moet wel lekker warm zijn. Beetje loom gevoel erbij en als je dan moet pissen gaat het eigenlijk vanzelf. Is wel eens gebeurd dat er anderen bij waren die dan vroegen waarom bleef je zo lang weg? Ik gaf toen een knipoog en zei dat ik de natuur op 2 manieren de vrije loop gelaten had. Ook wel eens gehad dat een vriend van me naast me stond en ik na het plassen eigenlijk doorging met rukken zonder dat ik er bij nadacht. Zoals ik zei, het gaat dan vaak vanzelf bij mij. Hij stond er heel geinteresseerd bij te kijken maar deed niet mee (jasmmer). Wel zei hij zo nu weet ik hoe je het doet als je besneden bent.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Achterin de tuin bij ons, tijdens vakantie op een balkonnetje van mijn slaapkamer. Op wandeling met de jeugdgroep aan de oever van een riviertje.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja hoor, in de duinen, in de zee (piemel net onder water), donker steegje, op straat waar geen straatverlichting is, bos, maisveld, heel groot grasveld van een boer. Allemaal super geil

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoezo 'beschaamd'? Bloot is heel gewoon, er zouden meer van dit soort acties moeten zijn, dan raken we er weer wat meer aan gewend dat bloot normaal is.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Voorbije zomer stond ik met m'n autootje in de file op de Ringweg in Brugge (B). Naast de Ringweg heb je de Ringvaart. er voer een Nederlands yacht voorbij met op het achterdek 2 oudere dames met blote borsten. In volle centrum!!! Toen was ik echt beschaamd dat ik Nederlander ben.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Deze zomer nog toen ik met een vriendje in het bos ging spelen. Opeens moest ik plassen en zoek een boom. Maar mijn vriendje was mij stil gevolgd. En toen ik mij nog aan het afschudden was, nam hij mijn piemel beet en ik verbaasd hé wat doe je. Maar hij zei niks en toen heeft hij mij afgetrokken tot ik spoot.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • In de zomer, bij mooi weer, ga ik vaak zeilen met een vriend. Wanneer we een eind uit de kust zijn, trekken we alles uit en zeilen we naakt. Dat zie je wel vaker. Soms worden we zo geil door de zon en het water dat we de de spanning er af moeten halen. Gewoon overboord ermee. 1 keer kwam de Kustwacht langszij. Iemand riep wat door de megafoon en daarna een bulderende lach. Niks gebeurd maar wel flink geschrokken.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi,
    Het is inderdaad heerlijk om jezelf buiten te rukken. Ik ga meestal naar een bos bij mij in de buurt. Het is wel eens voorgekomen dat ik een andere rukker tegenkwam en toen hebben we 'het' samen gedaan.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • toen wij een jaar of 14 =16 waren liepen we met ons vieren en een oom, hij was in de 30 door de afgelegen velden. Een eindje verder gingen wij in het hoge gras liggen en ik zag dat mijn oom een stijve had. Ik zij tegen hem dat er weinig ruimte in zijn broek was, en hij zei erop ,, haal hem maar eruit ! Nou ik knoopte zijn gulp open en zijn grote lul met de Paarse Eikel stond in de Zon, ik begon hem lekker af te trekken en zo waren met ons allen heerlijk klaar ge kommen heerlijk geil ! wij liepen wel vaker met zijn allen, Leuk he

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Leuk als je dit met een maatje kunt doen. Toen we een jaar of dertien waren hebben m'n vriendje en ik als uitdaging bloot door de duinen gelopen met onze kleren opgeborgen in de rugtas. We hadden alleen sneakers aan en allebei een rugtas om. Het was niet erg druk, maar er liepen en fietsten ons af en toe wel mensen tegemoet op hetzelfde pad. Iedereen reageerde eigenlijk positief, de meeste volwassenen lachten, en sommige jongeren staken een duim omhoog, en een paar jongens en meiden op de fiets deden een wolf whistle.

    Waarschijnlijk had niemand er problemen mee omdat we nog zo jong waren. Nu zou ik het niet meer zo openlijk durven, omdat mensen vermoedelijk ook anders reageren als je wat ouder bent? We doen het wel op rustige plekken en natuurlijk op het naaktstrand.

    Ik snap zelf niet hoe we het toen gedurfd hebben, maar samen heb je gewoon meer lef denk ik. Aan het eind van de middag (we waren bloot gaan zwemmen en zonnen op een rustig strand, maar geen naaktstrand) hebben we een duinpan opgezocht omdat we allebei steeds meer met een stijve liepen. Daar even elkaar verwend, en toen weer op dezelfde manier terug, en pas aangekleed bij de rand van het duingebied.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn buurman en ik lopen hard. 's Zomers in de bossen, 's winters gewoon op de weg maar dan zoeken we wel een verlaten ronde. Halverwege gaan we uit de broek. We trekken dan ff lekker en soms spuiten we ook, hangt er vanaf hoe geil we allebei zijn. Ik vind het supergeil want mijn buurman is een stuk ouder dan ik, half 35 denk ik en ook getrouwd. Het samen rukken is heel toevallig ontstaan tijdens het lopen. Hij moest pissen en ging aan de rand van de weg staan en toen ging ik voor de flauwekul kijken naar zijn lul. Ik had verwacht dat hij zou omdraaien maar dat deed hij niet. Hij schudde zijn lul af na het pissen, trok zijn voorhuid enkele keren naar achter en begon heel voorzichtig te trekken. En in no-time was ie hard, en die van mij ook natuurlijk. Sindsdien pakken we elkaar lul altijd even vast tijdens het lopen of rusten. Als ik bij hem thuis ben, doen we het ook vaak.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Vandaag nog Rustig plekje natuur met veel bomen e.d. Ik was er al wel eens vaker langs gereden en zag dat er nooit iemand was, dus vandaag m'n kansje gepakt en daar helemaal naakt de omgeving verkend. M'n kleren had ik op een redelijk beschutte plek neergelegd, weet niet waarom maar stel voor er is tog iemand die n kut geintje wil uithalen??Zodat ik naakt naar huis moet rijden (scooter).dus eenmaal uitgekleed loop ik daar rond met een half stijve op zo'n 200meter van waar ik mijn kleding had neergelegd, hoor ik iets en zie ik iemand lopen op ongeveer 7 meter afstand(struiken ertussen). Ik wist niet wat ik moest doen omdat het helemaal geen nudisten gebied ofzo is, dus begin ik maar te rennen. Ik was er zo mee bezig dat hij mij niet naakt zag dat ik zon 15 meter voorbij mijn kleren heen loop. Toen ik nog naakt stond en net mijn trui wilde aandoen zag ik de jongen lopen, was best wel een raar figuur(liep met grote AH tas). Kleren aangedaan en snel naar huis gereden. Achteraf had ik ook gewoon kunnen vragen of hij er problemen mee had dat ik naakt rondliep, maar ik durfte het gewoon niet. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij wel m'n lul gezien omdat hij me uiteindelijk recht aankeek en volgensmij hoorde ik ook iets van een lachje toen ik wegrende. In het vervolg zoek ik plekken waar absoluut niemand kan komen!

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten