Skip to content
16 reacties
307 weergaves

does size matter?

hey, ik ben best wel onzeker over de lengte van m'n penis (hij is zo'n 13 cm) en ik vroeg me dus af of dat veel uitmaakt... hoe groot is groot genoeg zeg maar?

15 jaar
10 jaren geleden

16 Reacties

  • @topicstarter Er is sowieso niets mis met de maat van je penis! Kijk vooral naar wat je er allemaal mee kunt doen, dat is veel belangrijker. Bovendien ben je nog niet volwassen, dus hij zal nog wel wat groeien. Geniet ervan!

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • ik heb 21 cm slap en 23cm bij 8,2 cm dik met erectie ik zit niet voor niets in het ziekenhuis voor een hormoonbehandeling omdat alles veel te hard groeit en ik wil later ook een leuk meisje maar daar ben ik nu al bang voor dat dat niet gaat lukken als ik uitpak

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Giga-penissen zijn net als het Monster van Loch Ness. Ze zullen wel bestaan maar niemand heeft ze ooit gezien.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn lul is stijf 24 cm...wat soms erg lastig is. Is vaak duidelijk door mn broek te zien en als stijve heb ligt ie langs mn been omdat anders pijn doet...

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben 14 en stijf is hij 15,8 cm is dit normaal?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben 15 en heb een lul van 18 cm stijf is dit normaal? heb er wel last van het slingert maar rondt

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Gemiddeld is in Nederland 14,5cm ofzo. Lijkt misschien klein, maar is wel een fact. Dus dan valt 13 ook wel mee, bovendien ben je 15 en groeit het misschien nog wat.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • die van mij is slap 3 en stijf iets meer dan 10cm

    dus zo klein is die van jou nog niet..

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Is niet normaal. 13 is kleiner dan gemiddeld. Dus net zoals 20 cm ook niet normaal is, is 13 dat ook niet. Ben homo en heb al wat met andere jongens getrokken en bijna allemaal zo rond 15-16. Ik ken eigenlijk maar 1 iemand die een lul heeft kleiner dan 15.

    (Nu zou het kunnen dat ik ze alleen te zien krijg van jongens die zich niet schamen voor hun lichaam; dus van vrienden die ik nog niet gezien heb met een stijve die zijn of totaal 100% hetero of dus inderdaad hebben een kleine?)

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • niet tevreden over je lengte, kijk eens bij google naar micropenis dan zijn wij paarden

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Is normaal

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen 15 (topic starter)

    @jongen 15 (topic starter) even wat lengtes op en rijtje ;) Leeftijd - Gemiddelde lengte penis Hier een schema die ongeveer het normale gemiddelde van een penis aangeeft bij jongens die nog in de pubertijd zijn. Het gaat hier wel om de lengte en omtrek van penissen in stijve toestand: Op 12 jarige leeftijd is de lengte tussen de 7 en 10, 4 cm Op 13 jarige leeftijd is de lengte tussen de 8,7 en 13,6 cm Op 14 jarige leeftijd is de lengte tussen de 9,8 en 14,6 cm Op 15 jarige leeftijd is de lengte tussen de 11,8 en 15,3 cm Op 16 jarige leeftijd is de lengte tussen de 12,5 en 15,7 cm Op 17 jarige leeftijd is de lengte tussen de 13,5 en 15,9 cm Op 18 jarige leeftijd is de lengte tussen de 13,7 en 16 cm Zo als je ziet in dit schema zit je precies bij het gemiddelde dus maak je vooral niet druk ;) Even los van dit schema vind ik nogmaals dat de grote er niet zo toe doet meisje 20 geeft al aan dat te groot pijn doet bij de vrouw dus dat moet je ook weer niet hebben.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 20

    topicstarter hier, dat is stijf ja :/

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Size doesn't matter

    Weet je wat het is... Een grote penis is niet leuk.. Althans, niet voor vrouwen. Daarmee heb je namelijk een grotere kans om tegen de baarmoederwand te stoten en dat doet heel, heel veel pijn. Een vagina is vacuüm en daardoor is er qua gevoel heel weinig verschil tussen een grotere en een kleinere penis. Maak je trouwens geen zorgen: Je bent 15 en het kan nog groeien. Groeit het niet? Geen probleem. Als je op het punt bent waarop je seks gaat hebben, gaan wij je echt niet opeens afwijzen vanwege de lengte van je penis :). Beloofd!

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Maakt niks uit

    De mijne is slap 11 cm en stijf 17 cm. Ik ben van mening dat lengte niet uit maakt. @ jongen15 Is hij slap of stijf 13 cm ?

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • nee ? 0.o

    Voor mij niet echt this belangrijk dat je lief bent en niet hoe lang je lul is xDD

    Xxx

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten