Skip to content
106 reacties
11534 weergaves

schoolarts

moet volgende week dinsdag naar de schoolarts maar heb verleden week mijn schaamhaar helemaal geschoren . min vraag is moet mijn boxer daar uit,en zo ja is het niet raar om daar met een kale piemel te staan en hoe voorkom je een erectie.zijn er meer die op hun 16e naar de schoolarts zijn geweest.

16 jaar
10 jaren geleden

106 Reacties

  • Jongen van 14

    Maak je geen zorgen dat meisje van 19 gaat je niet onderzoeken als je 19 bent kun je nog geen arts zijn,
    Op die leeftijd kun je geen stage lopen
    sterkte succes

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je dan een stijve krijgt is het niet erg. Je kan daar eenmaal niks aan doen. Verder moet je niet te veel naar haar kijken maar iets waar je nooit opgewonden van zou raken

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • en dan krijg je een stijve, nou én, ze doet gewoon haar werk, zal zich professioneel gedragen zoals het van haar verwacht wordt

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik moet naar de schoolarts maar ik heb gehoord dat er een meisje van 19 werkt en dat ze je naakt moet gaan zien nouw vind ik dat niet zo erg maar ze gaat ook aan je ballen voelen en ik denk omdat ze nog maar 19 is dat ik dan een stijve krijg wie kan me helpen of heeft tips

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Er gaan veel indianenverhalen in het rond. Hier een korte animatie die duidelijk maakt hoe een onderzoek in het secundair er aan toe gaat. Erg duidelijk;
    https://www.youtube.com/watch?v=5O35IbBuv8Y

    Geen enkele reden om bang te zijn of er tegenop zien.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Misschien is het gek maar ik vind het wel opwindend als de dokter me in mijn nakie ziet en voelt aan mijn pik en mijn ballen. Maakt niet uit of het een vrouw is of een man.
    Als ik dan een stijve krijg moet ik giechelen. Dat gebeurt nu eenmaal vanzelf.
    Dat had ik al op de basisschool, en nu nog steeds. Ik ben nu 14 jaar, ik weet niet of ik nog een keer naar de schoolarts moet.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik woon in belgie en ga hier ook naar school. In het 5e lager moesten we met school naar clb (die shit dus), in het 1e middelbaar weer. ik ga nu naar het 3e middelbaar en in het 3e moeten wij dus weer daar naartoe. wat er gebeurt: het meten en al die shit in onderbroek bij de verpleegster en daarna verder naar de dokter en die vraagt dan een paar dingen en dan vraagt die om je onderbroek omlaag te doen, die meet hoe groot je ballen zijn en vraagt ook of je je voorhuid naar achter wilt doen, bij mij zei ze ook "ik zie dat je je schaamhaar hebt geschoren". was wel genant. ik heb tot nu toe alleen nog maar vrouwen gehad wat wel genant was, dus khoop dat het volgend jaar een man is.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is helemaal niet nodig dat een schoolarts de geslachtsorganen controleert. Het is veel te frustrerend.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen van 14, deed die vrouw nog wat of keek ze alleen maar mee met de dokter?
    Ik zit zelf nog niet in de pubertijd en zou me ook rot schamen omdat mijn piemel nog zo klein is en kaal. Als de dokter dat ziet, nou ja, maar een meid van 17 dan voelt dat helemaal lullig (ja ik weet even geen ander woord).

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja ik moest ook naar schoolarts en ik moest ook naakt ik ben 14 maar er was een vrouw van 17 bij die daar aan het stage lopen was super beschament

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Moet iedereen als hij 13en15 is naar de schoolarts

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • had dat ook dat mijn piemel hard werd . vond het beschamend omdat ook mijn ma er bij was.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • ik naar de schoolarts in belgie en in de namiddag moest ik alle testen doen en daarna plassenen daarna naar de dokter . alles was onderzocht op het einde moest ik mijn onderbroekje uitdoen en bijna ganse namiddag in mijn blootje staan mijn penis werd grondig onderzocht .voorhuid eikel en erectie werd ook gezien .en aan mijn penis voelen stond daar heelemaal bloot was daar enige jongen waren geen andere .was heel beschaamd en vernederd .op het einde mocht ik miijn slipje aandoen ook op de hand blazen en mijn teelballetjes werden ook onderzocht .

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • moest bij de schoolarts alles uitdoen en ik voelde mijn piemel steeds meer omhoog komen en stond toen nog zeker 10 minuten met mijn paal omhoog. ik begrijp niet waarom het nodig is dat je zo lang helemaal bloot moet zijn want het onderzoek naar mijn piemel en ballen duurde maar heel even.

    15 jaar
    8 jaren geleden

  • schoolartsonderzoek,

    Ik kreeg een brief voor onderzoek bij de schoolarts, ik was erg zenuwachtig, Ik wist niet wat ze gingen doen.
    Eerst werden hart en longen nagezien,
    Daarna moest mijn boxer uit, stond toen in mijn nakie,
    Balletjes werden goed gevoeld ook mijn penis.
    Voorhuid werd een paar keer op en neer getrokken.
    Ik kreeg een stijve
    Was blij dat ik mijn broek weer aan mocht.
    Hebben andere jongens ook deze ervaring gelukkig was alles goed

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • O hell no

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben gisteren bij de schoolarts geweest, bij de assistente de vragenlijst doorgenomen. Mm schoenen+sokken uit, en mn t-shirt, een plasje doen in een bekertje, toen mijn lengte, gewicht, en ogen/orentest. Bij de arts moest ik mn broek uit doen, mocht mn boxer aanhouden. Moest eerst heen en weer lopen, buigen, werd aan mn ruggengraat gevoeld. Mm keel, oren, werden bekeken. Hart en longen werden beluistert, op de onderzoekstafel, voelde hij aan mijn hals, schouders, armen en benen, borst en buik. Als laatste moest ik mn boxer laten zakken, en voelde hij aan mn ballen, eerst de linker, dan de rechter, en nog eens allebei tegelijk. Moest mijn voorhuid over de eikelrand naar achteren trekken, dit deed de schoolarts ook nog 2 keer. Toen mocht ik mij weer geheel aankleden en bij de arts, de onderzoeksresultaten bespreken. Toen was ik klaar, zo'n onderzoek valt best mee ! 

    17 jaar
    9 jaren geleden
  • ik moest gisteren heb heel akwerd alles onder gespoten

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Hallo zoals ik me nog kan herinneren ben ik vroeger niet door een schoolarts onderzocht maar moest ik samen met mijn moeder bij de ggd onderzocht worden ik moest ook naakt waar mijn moeder bijzat ik was een jaar of 12 nou alles nagekeken ballen piemel enz.. en naar 1 kwartier was het gebeurt ik kreeg ook een styve schaamde mij daar niet voor dus jongens luister gewoon meewerken lijkt mij het beste en als hij iets doet wat niet normaal is volgens jou zeg eriets van nou succes allemaal

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • @jongen 13 jaar.
    Goed dat je schrijft. Bijzonder, een jongen die au-pair is. Verlegenheid maakt het lastiger, natuurlijk. Maar, geen zorgen, wat de arts ook dot, hij of zij is gewoon arts. Artsen doen dagelijks onderzoeken. Ze vinden niets raar. Een heel kleine penis vinden ze niet raar, een erectie zien ze ook regelmatig. De arts wil gewoon zien, en voelen, dat je ballen zijn ingedaald. Dus ja, ze voelen aan je balzak. En ze willen ook zien dat je je voorhuid terug kunt schuiven. Hoort er gewoon bij.

    18 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten