Skip to content
64 reacties
10053 weergaves

vraag voor naturisten jongens

Vraag aan de natuuristen hoe kan je nouw het besten je inschijven. Ik haat kleding en loop elke avond naakt maar ik krijg snel een stijven vooral als ik emooien jongen ziet hoe kan ik daar het besten mee omgaan of aan doen?.

17 jaar
11 jaren geleden

64 Reacties

  • J 18 dan moet je minimaal naar midden of zuid Frankrijk gaan, ik zie er genoeg ook van jouw leeftijd

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • ik lees hier veel jongens die vaak op een naaktstrand komen, maar als ik op een naaktstrand rond loop zie ik nooit jongens hoor, alleen maar ouderen of mensen met jonge kinderen

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisjes hebben het geluk dat je niet zo gauw kan zien dat ze opgewonden worden, maar reken maar dat die er genoeg rondlopen, zeker die nog puberen is mij opgevallen. Dat geldt trouwens ook voor ons want ik kreeg ook het vaakst een stijve pik rond die leeftijd. Mijn ouders waren daar heel open en gemakkelijk in en m'n moeder zei dan vaak, ga je maar even aftrekken, dan is het voorlopig weer over dus ik hoef me nergens over te schamen want heb geleerd dat ieder lichaam met of zonder stijve gewoon mooi is en gezien mag worden.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Hihi, altijd weer verrassend hier. Wie krijgt er nou een stijve van midget golf?

    20 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben van de zomer naar een naakt camping geweest en midget golf gespeeld. Tijdens het spel met 3 meisjes werd mijn piemel helemaal stijf ik heb gewoon doorgespeeld er waren gelukkig geen andere mensen bij,maar ik vond het niet erg en de meisjes ook niet.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben al veel naar het naaktstrand geweest. Een spontane stijve hoort er nu eenmaal bij. Is niets mis mee en gaat vanzelf weer over.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Jongen van 15, iedereen kan je piemel zien ja, dat klopt. Maar jij kan toch ook de piemels en borsten en vagina's van al die anderen zien. Wat is het probleem daarmee? Je ouders weten echt wel hoe een piemel er uit ziet en dat die van jou nog groeit enz. Toch niets om je voor te schamen? Integendeel, wees trots op je lichaam en dit geldt zeker ook voor je mooie piemel!

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik zou dat echt nooit durven zo naakt te zijn. Mijn piemel is nogal groot.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Mijn ouders zijn naturisten en dus gingen we altijd naar naaktstrand of naturistencamping. Toen ok een jaar of 14-15 was kreeg ik ook nogal eens een stijve en ging dan gauw op m'n buik liggen maar die stijve bleef tot ik voelde dat ik ging spuiten. M'n moeder zag het en zei alleen, prima jongen, direct kan je weer ongehinderd gaan spelen op het strand. Je weet nu dat je gewoon naast ons in het zand mag klaarkomen en dat was wel een enorme geruststelling voor me.

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je het niet gewend bent is het natuurlijk wel spannend, dat vond ik ook, maar eigenlijk doet iedereen heel ontspannen, ook al heb je een keertje een stijve. Dus het wende wel snel vond ik. Vorige zomer heb ik een vriendje gevonden van mijn leeftijd, en wij probeerden bij elkaar een erectie te veroorzaken op ongemakkelijke momenten (door elkaar te knijpen en zo). Zo maakten we het nog extra spannend lol.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ga al zolang ik mij kan herinneren naar een nudisten strand en camping. Ik schaam mij nergens voor en loop bijna 24/7 naakt

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • @j14 Ik vroeg het me gewoon af, omdat veel jongens het ook wel spannend vinden om bloot te gaan, aan de reacties hierboven te zien.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja die zijn er, hoezo? Er zijn wel wat jongens die zich schamen geloof ik, die dragen wel iets (zwembroek of onderbroek) behalve bij het zwembad, want daar is het verlicht bloot op naaktcampings.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Zijn er over het algemeen veel jongens die naar een naaktstrand of naaktcamping gaan op een zonnige dag of in de vakantie?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • jongen 14 je kunt thuis een beetje wennen om bloot te zijn toch en ben je als het vakantie is er aan gewend en dan krijg je minder snel een stijve. b v na het douchen nog even bloot in de huiskamer t v kijken of iets dergelijks.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben die jongen van de Hongarije camping.
    Ik kon niet voorkomen dat ik wel eens (of vaak) een hard pikkie kreeg, maar niemand maakte zich er druk om. Het went snel kan ik je zeggen. Je kunt natuurlijk een handdoek of tas of boek bij de hand houden, dan kun je die voor je pik houden als hij hard wordt. Bij mij hielp het ook wel om even stevig erin te knijpen, dan werd ie zacht, maar meestal duurde dat maar even.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Het eerste moment zal wel even spannend zijn. Maar dat geld ook voor je broertje en ouders. Maar dat zal snel wennen. En als je bang bent voor een stijve, trek je dan even terug?? Om je zelf even goed te verwennen, dan zal het wel meevallen, ik ben ook naturist, het is heerlijk om 24/7 bloot te zijn en alles naakt te kunnen doen. Laat maar weten hoe het gegaan is

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • in de zomervakantie moet ik met mijn ouders mee ,het wordt een naturistenvakantie en ik zit er wel mee want mijn ouders en broertje hebben mij al jaren niet meer bloot gezien en ik zal ook zeker een stijve piemel gaan krijgen en wat moet ik dan doen en zeggen .zijn er jongens die hier ervaring mee hebben ?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Welkom bij de club jongen 14. Dat heb ik ook wel hoor dat mijn piemel naar voren wijst, zolang je er geen aandacht aan besteed is er niets aande hand en zo niemand er iets van zeggen

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben met mijn ouders in Hongarije naar een blootcamping gegaan, dat was hardstikke leuk. Mijn pikkie stond eigenlijk best vaak recht omhoog te wijzen, maar niemand werd daar boos om. Mijn ouders zeiden er niks van, die hebben me al vaker zo gezien. En de meeste campinggasten zagen het niet eens, die waren dan te ver weg.
    Meestal kneep ik dan een paar keer hard in mijn pik, dan werd hij wel weer zachter. Soms liep er iemand net langs als ik dat deed, die keek dan even naar me, maar ik kreeg geen nare opmerkingen of boze blikken.
    Bij het voetballen zwaaide mijn pikkie wel veel heen en weer, vooral als hij hard was, maar dat went wel.
    We zijn geen lid van een club of zo, dat hoefde daar ook helemaal niet, ik wist niet eens dat dat bestond.

    14 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten