Skip to content
8 reacties
348 weergaves

wil het niet maar ben het wel

ben een sportieve stevige boy,zeg maar, en hou van stoer,toch merk ik dat meisjes me niet echt veel doen,maar steeds meer naar jongens neig,allen wil geen gay zijn, wie herkent dit of heeft ook dit probleem.

17 jaar
11 jaren geleden

8 Reacties

  • hoe verward,je accepteerde het toch,en je bent toch geen watje,gewoon stoerheid van jongens onder elkaar,nu,wat is daar mis mee,daarbij je kan nog best hetero zijn,dit had toch niets met verliefd zijn te maken,zou gewoon denken,een spannende ervaring,trouwens veel gays hier op deze site,ben zelf bi.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • was het nooit,voelde me hetero,viel op meisjes,maar heb per toeval wat mee gemaakt met 2 jongens ,een vriendenstel,ouder als ik,die samenwonen,soort aantrekkingskracht,tussen ons,ja,weet niet,heb geen sex met hun gehad,wil ik ook niet,wil ze liever helemaal niet weer ontmoeten,schaam me erg,weet niet wat me over kwam,dat ik mee ging in hun dominantie,dat ik mij als onderdanig opstelde,in de hoek ging staan,dacht eerst nog,gekheid,spel,tuurlijk niet,wist toch dat ze atributen hadden boven,had toch weg kunnen gaan,maar ergens vond ik het stoer,die dicipline,zelfs toen ik gebukt lag in mijn blote,heb me door hun laten spanken,schaam me rot,durf het tegen niemand te zeggen,mijn ouders zouden woest zijn op hun,al hebben ze niets tegen gays,en toch vond ik het ergens stoer,een soort compliment dat ik een stoere boy ben,ergens denk ik was ik maar gay,ja knettergek ben ik.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • snap je wel, dacht eerst ook zo,totdat ik andere jongeren ontmoette,internet bekeek,comingout verhalen las,toen dacht ik prima zo,ben een jaar officeel gay,ben ook geen mietje,in die zin,fors gebouwd,val zelf ook op stevige jongen met een brede borstkas,beetje spieren,en een grote stevige bilpartij,wat ik zelf gelukkig ook heb,vind een dikke kont in jeans gewoon mooi,wie ook.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • zou geen heteroboy willen zijn,gay is fijn.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • jongens ,bedankt,weet ook wel dat niet alle homojongens nichterig zijn,maar moet er aan wennen,ben me er het laatste halfjaar van bewust dat ik jongens eigenlijk leuker,spannender vind, en vooral de ietwat stoerdere jongens zoals ik zelf,en vind het moeilijk om te vertellen dat ik eigenlijk gay ben.verder draag wel slips,shorts en geen tanga's ,dit lijkt me niets,maar dit zal ook wel verschillen,jongen 17,je zegt dat je sportief gebouwd bent,jongen 22 ook stevig en sportief,en jongen 13 ook blij met jouw reactie,natuurlijk is het niet erg,maar gewoon wennen,wat voor type's vallen jullie op,jongen 17 ,jij hebt al een vriend,ergens wou ik dit ook wel,maar ook wel vrienden,heb dus totaal geen ervaring,niet met jongens en ook niet met meisjes,dus echt een groentje,maar wou nu toch wel grag meer weten hoe het in de gaywereld toegaat,mijn ouders hebben wel iets door,maar zeggen niets,maar vragen wel,is er iets dat je ons vertellen wilt,maar ik zwijg,ben nog niet aan mezelf toe,maar door deze reacties en verhalen van anderen krijg ik ook weer moed om mijzelf te accepteren.bedankt.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • waarom zou je niet homo willen zijn? maakt toch niet uit? ik vind het prima homo te zijn en mijn ouders en vrienden ook. bij ons in de straat wonen ook homo's. niemand vind dat gek. en zijn echt niet van die verwijfde nichten, maar gewoon normale mannen.

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • Ik ben 17 jaar sportief gebouwd, mooie sixpack. En heb een vriend. Je bent het of je bent het niet. Volgens mij valt er niets te kiezen. Je bent gay of niet. Daar is geen keuze mogelijk. Ben dus gay maar zeker geen nicht of verwijft of zo. Nooit zal onze omgeving "last "misschien een te groot woord. Dat wij gay,s zijn begrijpt jeOnze vriendenkring heeft het geaccepteerd. Alleen dragen we geen boxershorts maar tanga,s string,s of jockstraps als underwaer maar dat ziet toch niemand. Maak geen keuze het licht gewoon in je aard accepteer het ook. Anders ga je vechten tegen je zelf. En dat is niet fijn voor jezelf en je ongeving. Misschien een idee voor een nieuew topic "uit de kast" een topic over de ervaring van jongens die uit de kast gekomen zijn. Hoop dat je wat heb aan mij inzending.

    17 jaar
    11 jaren geleden
  • hoi, ik ook stevig en sportief en ik val op jongens. Ik ben dus gay, maar niet verwijfd of zo. Bedoel dat het aan mij niet te zien valt. Ik wil ook geen gay zijn, als je daarmee het nichterige bedoelt. Hoop dat ik je een beetje geholpen heb. Misschien kun je nog wat meer vertellen. . . . .   

    22 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten