Skip to content
6 reacties
420 weergaves

te behaard?

Hoi ik ben een jongen van 14 en ik ben super behaard Ik heb een hele borstmat en een super behaard gezicht Mijn vaard miet ik iedere dag scheren en als ik het niet doe voor bijvoorbeeld 2 dagen zitten er al haren van n halve centimeter Mijn borsthaar begon te groeien toen ik 12 was En ik heb ook hele behaarde benen het begon allenaal toen ik 10 was met een snor en schaamhaar en op mn 11 kwamen daar ook okselhaar en buikhaar bij en ook bakkenbaarden Ik ben nu (14) echt super behaard je ziet de huid van mn borst niet eens meer als ik voor de spiegel sta en ook mn buik zit helemaal onder het haar . Hebben meer van jullie dit?

14 jaar
11 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik ben best wel erg behaard voor mijn leeftijd. Zijn meer jongens dat zoals mij? Ik ga het wel even vertellen.

    1. Okselhaar: niet scheren alleen als het te lang word knippen.
    2. Borsthaar: trim ik op 1/2 cm
    3. Baardgroei: scheer ik af.
    4. Pikwijzer: trim ik op 1/2 cm
    5. Schaamhaar: ballen kaalgeschoren en boven paal getrimd op 1 cm
    6. Best behaarde benen.
    7. Onderbuikhaar (naast Pikwijzer): scheer ik weg zodat het lijkt of ik alleen pikwijzer en borsthaar heb.
    8. Anushaar: scheer ik helemaal weg, tussen en op kont.

    Sommige jongens dromen misschien van deze beharing en ik zou graag met ze willen ruilen. Ik schaam me met zwemmen en omkleden met gym heel erg omdat ik als enigste zo behaard ben. Ik heb ook veel oudere vrienden en die hebben ook bijna geen beharing.

    Daarom dus mijn vraag op meer jongens dit hebben

    Avbd
    S

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Heel veel mannen zullen jaloers zijn op je. Die hebben geen borsthaar. Als je het niet leuk vindt gewoon afschren. Jij kunt kiezen man. Als je geen haar hebt kun je niet kiezen. Dus wees trots op je lichaam

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Dag jongen 14 ik was ook al tamelijk vroeg behaard, maar dat zit ook in mijn genen. Mijn hele familie is tamelijk behaard. Maar dat is toch niet erg, dat is juist stoer, zorg er gewoon voor dat alles netjes is. Ik heb een baardje maar ik trim het elke dag en mijn borst haar hou ik tamelijk kort.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • starter

    Ik krijg geen negatieve reacties uit mijn klas of in het zwembad (ik doe an waterpolo) maar ze zeggen wel vab dat zij soms ook zo behaard zouden willen zijn. Mijn vriendin vindt het ook wel leuk om met mijn borsthaar te spelen... En mijn oudere broer is jaloers volgens mij want hij heeft alleen nig maar een streepje naar zn naven en een beetje op zn borstbeen.

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Behaard

    Ik ben net veertien, en ik heb schaamhaar, okselhaar, beenhaar en wat haar bij het streepje tussen mijn navel en kruis en wat bij mijn tepels. Buikhaar scheer ik, en oksel en schaamhaar werk ik soms bij. Wat zeggen anderen dan over dat haar? Ik bedoel, ik ben de enige jongen uit mijn klas met echt beenhaar, maar daar heb ik nog nooit een stomme reactie over gekregen

    14 jaar
    11 jaren geleden
  • Tuurlijk hebben meer jongere jongens dit!

    Ben zelf een meisje, maar ken veel jongens die ook erg behaard zijn. Kun je niet veel aan doen, behalve ontharen natuurlijk. Maar een man krijgt nou eenmaal gewoon haar en dan ook echt overal. Sommigen, zoals jij dus, zitten erg vroeg al in de puberteit. Het is bij iedereen anders ;)

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten