Skip to content
38 reacties
7055 weergaves

urinoirs puberteit

Hey allemaal, Als jullie gaan pissen, gaan jullie dan bij de urinoirs? ook als er geen tussenschot zit? En doen je vrienden en klasgenoten dat ook? En heb je ook al eens de piemel van één van hen gezien toen?   Het valt mij op dat ik nu één van de weinigen uit mijn klas ben die in urinoirs plast als we bijvoorbeeld op excursie zijn, terwijl we op de basisschool altijd allemaal in urinoirs plasten. Heeft dat te maken met de puberteit, dat jongens zich gaan schamen voor hun piemel, omdat die gegroeid is?

16 jaar
11 jaren geleden

38 Reacties

  • @ jongen 12 jaar

    Ik heb me ook al afgetrokken in een urinoir, toen ik de grote piemel van een jongen naast mij begluurde. Toen keek hij ook even opzij en trok dan zijn voorhuid op en neer. Dat was wel geil.
    Zo gingen wij nog even door tot het kwam.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik gebruik ze soms wel en soms niet: het hangt ervan af hoe schoon het is in zo'n ruimte. Ik vind het wel leuk om met meerdere jongens tegelijk te plassen. En kijken is niet per se gay... Bovendien is er ook niets mis met gay zijn.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik haat het als er geen urinoir is. Ik vind het gewoon lekker om in een urinoir te plassen en soms gluur ik effe naar de zijkant maar niet heel vaak. Ik trek me soms wel af en soms doe ik het samen met een paar vrienden in het urinoir, echt heerlijk.

    12 jaar
    7 jaren geleden
  • Tuurlijk ben je niet gay omdat je ff naar het gereedschap van je buur kijkt. Overigens niks mis met nette gays. Ik bedoelde het soort opdringerige mannen die rondhangen in publieke urinoirs in stations, zwembaden, wegrestaurants. Wachtend tot een leuke jongen komt plassen en dan moeten ze ook hoog dringend. En al zijn er nog 10 lege plekken toch komen ze vlak naast je staan.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Soms eens kijken als die jongen niks merkt is toch geil ? Ben daarom geen homo.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Eens met Jongens14 en 16 jaar. Urinoirs dienen om te plassen en niets anders. Het zijn géén gay ontmoetingsplekken. Ik hààt het gegluur en nog meer die smachtende en smekende blik waarmee ze jou bekijken. Geen enkel probleem met homo's maar, asjeblief jongens, doe dit toch ergens anders. Het is ook slecht voor jullie imago!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Als wij op school gaan plassen doen wij dat in de urinoirs. Waar anders ? Op de speelplaats ? Er zijn wel tussenschotten maar niet heel hoog. Dus wie wil kijken links op rechts doet dit opzettelijk. En waarom ? Zelf kijk ik normaal niet. Maar sommige jongens op school vind ik wel knap. En zo is het al gebeurd dat ik naast zo 'n knappe jongen ga staan om zijn piemel te kunnen zien. Vind dit wel geil.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja dat wil ik zien.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Aftrekken in urinoir: omdat het geil is en het altijd lekker ruikt naar pis en lekkere boys

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Aftrekken in urinoir ? Waarom ?

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Als ik ga plassen mag een jongen wel kijken van mij en ook als ik me ga aftrekken dat bedoelde ik met meer.

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik begrijp niet wat is meer ? Zeg me.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Soms word ik een beetje geil als ik weet dat iemand zo naar mijn piemel kijkt bij een urinnoir maar helemaal stijf word ik dan wel niet. En il kijk ook wel eens naar de ndere jongens hun ding.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zal het niet erg vinden als je staat te kijken en meer

    20 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ga altijd staan in urinoir. Om te plassen en te kijken naar de piemel van een jongen die ik leuk vind. Als die dan stijf wordt is dat extra leuk. Kan ik anders nooit zien.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet hoe lang dat allemaal geduurd heeft, maar als ik jou daar in het urinoir zou zien staan met zo 'n grote stijve lul uit je broek, terwijl je al lang gedaan hebt met plassen, dan denk ik toch dat je graag bekeken wordt en misschien zelfs hoopt afgetrokken te worden. Da 's helemaal niet erg, maar geef het dan ook toe.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik wil niet flauw doen, maar in een urinoir is er geen privacy. Het risico om betrapt te worden is te groot. Dus als ik geil ben, wil ik best wel eens door iemand afgetrokken worden die ik leuk vind, maar dan niet in het urinoir.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Nou joh, doe niet zo flauw. Ik ga ook enkel om te plassen naar een urinoir. Maar je zegt zelf dat je geil werd en je piemel stijf werd. En ik zeg gewoon dat ik graag kijk en zeker naar een grote piemel als de jouwe. Maar als je dan niet wil aftrekken en we zijn alleen, zou ik het wel voor jou doen. Blijft gewoon onder ons.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 14 jaar

    Ik ga enkel naar een urinoir om te plassen, jongen. Wat ik heb meegemaakt vond ik heel ongewoon en ik was daarom verrast en wist niet goed wat doen. Ok, ik weet dat er soms wordt gekeken, maar zelf had ik dat nog niet meegemaakt. En een afspraakje kan hier niet en zie ik ook niet zitten. Ik vond het wel raar dat mijn piemel toen stijf werd en dat ik mij nadien heb afgespeeld.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik plas tegenwoordig meestal bij de urinoirs, ook als er geen tussenschotjes zijn. Het is makkelijk en ik vind het leuk om naast andere jongens te gaan pissen. Soms kijken we naar elkaars pikken: heel opwindend! Ik vind het ook geen probleem als anderen kijken, alleen maar leuk.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten