Skip to content
6 reacties
630 weergaves

genant in het zwembad

He ik ben 16 jaar en heb iets erg genants meegemaakt. Ik ging met een aantal vrienden en mijn vriendin naar het zwembad. Ik en een paar anderen zitten op de landmachtuniversiteit en sporten heel veel. We moeten bijvoorbeeld heel veel zwemmen. We zijn verplicht om een zwemslip te dragen en die dag had ik die ook aan. Ik had hem al een tijdje en toen ik uit het zwembad ging en buiten in de zon ging opdrogen scheurde hij van de warmte helemaal door toen rende ik dus naakt naar de kleedhokjes om een onderbroek aan te doen. Mijn vriendin en twee van vrienden hebben mij tijdens het rennrn afgeschermd, maar ik weet zeker dat veel mensen hem hebben gezien. Heeft iemand ook eens zo'n genant moment gehad? Ik durf nu niet eens meer naar datzelfde zwembad terug. Heeft een van jullie ook eens iets enorm schamends meegemaakt?

20 jaar
11 jaren geleden

6 Reacties

  • hahaha

     je vriendin ging het afschermen hahahaha 

    15 jaar
    11 jaren geleden
  • genant.vervolg haunter

    Begrijp je ergens wel dat het genant was, en onder de douche met altijd dezelfde mensen is ook heel anders,maar zou er niet zo'n probleem van maken,kijk,die mensen die jou zagen kennen jou niet en jij kent hun niet,dus ze kunnen jou misschien helemaal niet meer herinneren,wat die foto''s betreft,zie in het zwembad bijna nooit of nooit eigenlijk mensen met fototoestellen,en het ging zo vlug,want je rende naar de kleedruimtes,dus dan moesten ze wel heel snel zijn,denk toch, gewoon denken het is gebeurd,je kunt het niet terug draaien en zo erg is het toch ook weer niet,genant,maar iedereen beleeft wel eens iets geks.groeten haunter.

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • @de twee mensen hierboven

    Ja maar douche na eeb oefening in het leger is iets anders.. Je zit aktijd bij dezelfde mensen. De mensen in het zwembad heb je nog nooit gezien. Ik wil liever niet hebben dat een onbekende naar mijn pik zit te kijken, er een foto van maakt en hem op internet zet! Ik mag dan wel bij het leger zitten, maar dat vind ik geen goeie argumenten voor jullie standpunten. Ik wil wel privedelen hebben. Ik schaamde me zo erg en ben er nog niet overheen.

    20 jaar
    11 jaren geleden
  • genant.haunter.

    Neem aan dat je 20 bent,je zit in het leger en ik in een internaat,dus ja zo preuts ben je dan niet met samen douchen en zo.Dus gewoon weer naar dat zwembad terug gaan en de humor er van in zien en denken wat kan mij het schelen,ze zagen toch wel dat er iets gebeurd was omdat je vriendin en vrienden je afschermen en zoveel zullen ze dan niet gezien hebben,en wie wat gezien hebben begrijpen het wel en ja wat hebben ze gezien,een blote jongen nou en in het zwembad heb je ook alleen maar een zwembroek aan.  

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • Mijn menig

    Klinkt misschien raar, maar je moet je er niet voor schamen! Je 'ding' is iets natuurlijks, en iedereen heeft het...

    13 jaar
    11 jaren geleden
  • vriend van mij

    een vriend van mij wel, we gingen samen (4 of 5 vrienden) naar het strand, iedereen had zijn zwembroek al onder zijn kleding aan,  maar die ene vriend dus niet ik en de anderen moesten dus handoeken omhoog houden terwijl hij zich om kleedde  maar toen begon het heel erg te waaien en waaiden de handoeken uit onze handen en stond onze vriend daar naakt op het drukke strand genant...

    18 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten