Skip to content
6 reacties
802 weergaves

Welke onderbroek

Bij welk merk onderbroek, en dan vooral bij het sporten, zie je de contouren van de kont en de penis beter? Moet ik dan juist met of zonder naad kopen en los of strak?
Vooral voor onder een sportbroek of sportbroekje, bijvoorbeeld een tennis of voetbalbroekje, wil ik mijn penis en vooral mijn kont wat meer laten zien zegmaar.
Of is geen onderbroek een optie??

16 jaar
18 dagen geleden

6 Reacties

  • Je hebt speciale onderbroeken waarin je pik en ballen wat meer naar voren komen, dan zie je pik echt goed. Voor je kont maakt het allemaal niet veel uit. Dan kun je beter vaker glutes oefeningen doen om je kont ronder en dikker te maken. Bijv. op je rug liggen, voeten bij je willen, gewicht op je buik en dan je heupen omhoog en om laag bewegen door je billen aan te spannen. Ik doe die om de dag 50 tot 100 herhalingen en dan zie je echt effect (en je voelt het ook wel aan de spierpijn).

    19 jaar
    13 dagen geleden
  • In nike ondergoed heb ik de dikste bobbel,vooral met een trainingsbroek zie je dat goed

    23 jaar
    16 dagen geleden
  • Sport doe je meestal om fit te blijven en je het leuk vind maar wat jij wilt is showen en een beetje geil wezen bij de sport! Kom op zeg

    22 jaar
    18 dagen geleden
  • Sporten gaat toch gewoon om het sporten? Echt niemand let erop of je piemel zichtbaar is. Ook met omkleden boeit echt niemand wie de grooste bobbel heeft in zijn onderbroek.

    17 jaar
    18 dagen geleden
  • Ik raad je dan aan om onderbroeken van Nike te kopen. Daar komen de contouren echt goed in uit. Als je de contouren echt mooi wilt hebben raad ik je de slips aan! Die zitten trouwens ook echt heel lekker

    21 jaar
    18 dagen geleden
  • Een jockstrap is dan de beste optie. Je hebt ook nog jockstraps met een elastisch riempje. Hiermee kan je billen extra accentueren

    22 jaar
    18 dagen geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten