Skip to content
6 reacties
844 weergaves

Ik ben geflitst bij wildplassen

Die jongen die dat gedaan heeft zegt dat hij dat mag en ik niet mag wildplassen. Als ik met mijn vriendin naga hoe hij die foto heeft gemaakt sta ik dus vol met mijn blote k.. op de picture.
Zij zegt ook dat ik er alleen meer aandacht voor maak als ik er werk van maak en het niets oplevert. Ik wist wel dat er daar jongens zouden kijken, maar ik hield het al niet meer op, dus dat vond ik niet zo heelerg, maar een foto maken is zo laag. Zal ik hem een briefje schrijven? Maar wat? Dat hij het niet mag verspreiden of op internet zetten.

19 jaar
7 maanden geleden

6 Reacties

  • Bedankt meiden en natuurlijk ook jongens. Ik ben zo stabiel dat ik hier tegen kan, maar toch ook boos en vooral teleurgesteld.
    Ik dacht eerst aan een leuk grapje dat hij alleen deed of hij een foto maakte en nogmaals kijken hoort dan niet, maar eventjes zou ik zelf ook niet kunnen laten.
    Foto is heel wat anders. Die flits maakt alles letterlijk haarscherp en licht terwijl het donker was en het was een lollige avond en dat zie je niet. Dus ik baal
    Ook een beetje van zijn vrienden. Een er van ken ik en die deed niets. Hij heeft nu spijt daarvan. Kennelijk heeft hij de foto gezien. Nou OK , ik heb hem ook wel s zien plassen.
    Hij gaat wel vragen of hij hem wil vernietigen. Maar ja wat is vernietigen nu nog. Goed raad van jullie. Ik wil die jongen ook geen rotnaam voor zijn hele leven geven. Het liefst zou ik hebben dat een ander hem uit gaat leggen waar hij mee bezig is en welk risico hij loopt. Nou hopelijk blijft het bij laten zien aan zijn vrienden en verspreidt hij het niet. Nou ja en dan mogelijk zijn eigen gebruik. Normaal niets negatiefs bij het idee aan een rukkende jongen, maar nu toch wel.voorlopig vertel ik het aan alle vriendinnen, vrienden en familie. Dan wacht ik even af of die ene vriend het weet duidelijk te maken.

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Als je gezicht op die foto staat, is het inbreuk op je portretrecht.

    Als hij de foto verspreidt (dus ook via internet) dan heeft hij nog een groter probleem: dat is 'schending van de goede zeden', zoals het in het wetboek staat.

    Kortom, je kan gewoon aangifte doen. Dit is hartstikke strafbaar.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Als het iemand uit je school is, zou ik daar ook de directie en vertrouwenspersoon van op de hoogte brengen. Dan zit het alvast in zijn dossier. En dan kunnen ze hem al preventief waarschuwen. Als je foto dan ergens opduikt, weten ze ineens vanwaar die komt.

    Als hij de foto verspreidt, zou ik dat ook aan de politie melden, dan zit dat levenslang in zijn politie-dossier. Als er dan ooit in zijn omgeving iets gebeurd met meisjes of kinderen, zal de politie altijd bij hem aan de deur staan, wegens sowieso verdacht. Dat kan je hem best ook zeggen, misschien dringt het dan door dat hij die foto best verwijdert en nooit doorstuurt.

    Mensen zonder hun toestemming fotograferen in compromitterende omstandigheden, is sowieso een misdrijf en strafbaar. Als hij het ook doet bij -14 jarigen, is het kinderporno, maar hier niet meer.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Aan verspreiding doe je helaas niks wat een lamlul

    19 jaar
    7 maanden geleden
  • Sta je herkenbaar op de foto? Zo ja, dan geldt het portretrecht, want je hebt er belang bij dat de beelden niet verspreid worden. Hij is dan strafbaar als hij de foto publiceert. Als je er niet herkenbaar op staat wordt het wat lastiger. Die jongen mag op de openbare weg fotograferen, maar het is natuurlijk niet gepast om zomaar (wild)plassende vrouwen te fotograferen.

    Aan de andere kant zal aangifte doen en gerechtelijke stappen ondernemen weinig zin hebben, ben ik bang. Wat dat betreft geef ik je vriendin gelijk dat je er beter niet teveel aandacht aan kan besteden. Je zou eventueel wel een melding bij de politie kunnen doen. Wellicht ben jij niet het enige slachtoffer van deze perverseling. Als er meer meiden zijn die zoiets hebben meegemaakt wordt er misschien wel iets mee gedaan. Aangezien je overweegt een briefje te schrijven lijkt het er op dat je weet wie het is?

    Wildplassen is in de meeste gemeenten overigens alleen binnen de bebouwde kom een overtreding, buiten de bebouwde kom mag het in de meeste gevallen wel. Maar of het nu wel of niet mag is voor deze foto niet relevant. Ook al zou het niet mogen, dan nog is het niet goed dat deze jongen dat heeft gedaan.

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Je mag hem hier normaal kut noemen, net zoals het van hem een kutstreek is. Laat je in ieder geval niet chanteren en ga bij de minste poging van hem naar de politie. Geef geen enkel signaal dat je er een probleem mee hebt. Doe eerder het omgekeerde dus vertel aan vrienden, collegaas enz., dat dat gebeurd is. Dan heeft hij geen nieuwtje. Verder niet druk over maken.

    20 jaar
    7 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten