Skip to content
13 reacties
112 weergaves

Justin Bieber vs Ian thomas

Ik ben fan van geen van beiden. Ik wou gewoon weten of jullie het vinden kunnen dat een of andere vlaming die JB nadoet...

15 jaar
13 jaren geleden

13 Reacties

  • haha:)

    wel, ze gaan die leidjes beluisteren enzo om er dan achteraf negatief over te zijn. Ze zeggen dat het slecht was enzo maar ze zijn er dan wel naar gaan kijken! en ik vind dat je niet tegen iemand moet zeggen dat die niet kan zingen, als je het zelf niet kan. en dat van jou voornaam, laat maar. er stond een volledige naam maar die is weg. Ik kende gewoon een meisje en die zette ook overal 'obsessIAN' achter, maar zo zijn er waarschijnlijk wel meer...xp

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • huh?

    ik begrijp het niet,, kben traag van begrip ;)

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • inderdaad

    iedereen die hem haat gaat zijn liedjes luisteren en er dan negatief over zijn. zE doen een beetje stoer, maar toch hebben ze er naar geluisterd. Kwil ze soms zelf wel eens horen zingen... eneeuh... is jou voornaam soms 'n' ?:-)  

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • Ian -

    Voila! als iedereen gewoon luistert wat hij mooi vind of niet is er toch geen probleem! en als iemand het niet goed vind, waarom verspilt hij dan zijn tijd met haatbericht en vanal te doen?! das gewoon zielig! dus gelijk u zoude der meer mense moeten zijn! die gewoon zegge da hij hem niet zoo geweldig vind ma gewoon... #proudobsessIAN!

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • ja

    dat vind ik ook. Het is inderdaad een lieve jongen, kzit zelfs bij hem op school!:-)  

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • Ian

    Da bedoelde ik meer algemeen ;D en kzeg ook nii da gy iets verkeerds zegt ma sommige overdrijve gewoon!

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • ik

    heb toch nooit gezegd dat ik hem slecht vind? ikzelf zou zoiets nooit kunnen bereiken, dus dan geef ik geen kritiek op mensen diedat wel kunnen he!

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • ian

    owkee,, iedereen luistert wa hij wil dus late we het daarbij houde,, als gy hem nie goed vind is da zo eh! ma sommige haters overdrijve gewoon en daar kan ik niet tege!!

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • ja

    die haatgroepen vind ik ook niet kunnen. Maar ik had het eigenlijk tegen het bmeisje boven jou:-)

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • re

     Oei nee, ik heb ook niet gezegd dat je hen haat   ;) Ik zei ook maar dat ik geen fan ben.  Ik wou gewoon maar zeggen dat ik de haatgroepen op internet laag vind.      grtzzzzz

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • heb ik ooit

    gezegd dat ik hen haat en geen respect voor hen heb?!? Ik zij dat ik geen fan van hem ben! ja ikweet het, hij heeft maar één liedje gecoverd, maar dat is eigenlijk één teveel... Ik heb niets tegen hem, ze! :-)

    15 jaar
    13 jaren geleden
  • gen fan

    Ik ben geen fan van hen. Maar kheb wel respect voor hen. Haatgroepen tegen JB of IT zijn echt zielig enzo.  Allemaal jaloerse mensen.   Justin Bieber heeft gewn superveel bereikt op zn leeftijd. Niets dan respect ervoor.   Ian Thomas wil idd niet de Vlaamse JB zijn. De cover was gwn een commerciële zet om op te vallen en bekend te worden. En das toch wel goed gelukt.  Respect als de rest van zn muziek eigen werk is.   Btw ieder luistert gwn wat hij / zij wil. Smaken verschillen. Tzou saai zijn moesten we allemaal perfect hetzelfde zijn.   Grtzzzz :)

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • Ian Thomas is niet de vlaamse Justin Bieber

    Ian Thomas is geen een of andere jongen! Ik ben fan van Justin Bieber én Ian Thomas! Ian Thomas is echt megalief en hij heeft toch al zelf gezegt da hij de vlaamse justin bieber nie wilt zijn. Hij heet 1 liedje gecoverd ma de rest is allemaal van zn eigen; dus stop met te zeggen da hij de vlaamse justin bieber is, Ian Thomas is Ian Thomas! #proudobsessian

    14 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten