Skip to content
11 reacties
693 weergaves

Favoriete wapen schietsport

Ik zie dat er best veel jongen en meisjes hier op schietsport zitten. Leuk, dat doe ik ook! Ik was wel benieuwd wat jullie favoriete wapen is en munitie.
Ik heb er twee: AR15 met .223 munitie en Desert Eagle met .44 magnum. Ik vind een AR15 zo vet omdat je er heel nauwkeurig mee kan schieten zonder veel terugslag met krachtige munitie. En een Desert Eagle is gewoon heel vet vanwege de enorme patronen met enorme terugslag die je moet controleren als schutter.

18 jaar
11 maanden geleden

11 Reacties

  • Ik schiet ongeveer 2 jaar met van alles op de baan waar mijn moeder traint. Met een AR15 kan je veel moeilijker richten op lange afstand vindt ik. Zelf heb ik geen wapens, want dat mag gewoon nog niet.

    11 jaar
    2 maanden geleden
  • Mensen die op schietsport zitten doden bijna nooit mensen. Het is een van de veiligste sporten die er is. Ik zit er ook op en heb nog nooit gekke dingen meegemaakt. Dat neemt niet weg dat ik het heel handig vind te weten hoe vuurwapens werken en dat ik er goed mee kan omgaan. Als ik het een keer nodig mocht hebben - en dan hoop ik natuurlijk niet - dan weet ik wel hoe ik iemand moet doodschieten.
    Btt: mijn favoriete wapen is een AR15. Dat is een semi-automatisch geweer waar 30 patronen in het magazijn gaan. Gewoon een ideaal wapen: lekker nauwkeurig, krachtig, veel patronen in je magazijn, best wel licht en voor een goeie prijs te koop. Ik heb er dan ook een en schiet er een paar keer per week mee :).

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Staat x voor non binair op dit forum? Dat maakt een hoop duidelijk mocht dat het geval zijn

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Je kan een auto ook gebruiken als moordwapen, klopt. Verschil is dat een pistool er speciaal voor wordt gemaakt.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • @persoon 18. Ik zit zelf ook op schietsport en dat is gewoon een normale sport. Iedereen die ik ken die erop zit wil er gewoon goed in worden en niet mensen doodschieten ofzo. Dan mag je het best hebben over je materiaal. Net zoals een voetballen over z’n voetbalschoenen of een zanger over z’n microfoon. Je kan een auto of mes ook gebruiken als moordwapen, maar maar weinig mensen doen dat. Zo is het ook met schietsport.
    Er zit gewoon veel verschil in vuurwapens: hoe krachtig ze zijn, hoe makkelijk ze schieten, hoe makkelijk je een magazijn er in kan doen en door kan laden. Heel gewoon om ervaringen daarover te delen dus.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Goh, als puber over je ervaringen met vuurwapens praten alsof het een tennisracket is. Best wel ziek eigenlijk. Kijk es wat bewuster naar het nieuws, over de inzet van die speeltjes. Waar ze voor bedoeld zijn…

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • J16 dat was al een aantal jaar geleden

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik vind zelf een 9mm wapen altijd wel vet. Lekker handzaam, met een hand te schieten, lekker veel patronen in je magazijn en ook dodelijk als het nodig is. Ik schiet veel met een Glock 17, maar ik vind ook een Beretta 92FS met chrome een heel mooi wapen.

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb pas in Las Vegas kunnen schieten en heb daar veel vuurwapens uitgeprobeerd. Het vetste vond ik wel een AK47 volautomatisch met 7,62mm kaliber. Het is echt een bruut wapen met enorme kracht. M’n schouder doet nog steeds zeer van de paar magazijnen die ik er automatisch mee doorheen heb geschoten.
    Ik ben nu hier ook op schietsport gegaan, maar mag helaas nog niet met een AK47 schieten. Dat komt wel later weer.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Heb paar keer mogen schieten maar is wek erg dure hobby plus niet om de hoek dus ben gaan schermen

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Je gaat politiek correcte antwoorden krijgen , dit is de verkeerde vraag voor een forum zoals dit kerel

    18 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten