Skip to content
4 reacties
1313 weergaves

Bericht aan het forum

Ik heb al vaker gehad dat mijn post niet werdt gepost rond de 5 keer ook mensen in mijn omgeving die dit forum gebruikt hadden daar ook last van. Zijn er meerdere mensen die hier last van hebben.   Van de redactie: beste.. Ik kan in de geschiedenis zien dat je soms als jongen 14, dan als meisje 17, dan als meisje 16, dan als jongen 22 enz enz probeert te plaatsen. Dat is natuurlijk een beetje verdacht. Gezien wij oppassen op zogenaamde 'Fakers' laten wij daarom jouw posts niet door. Bescherming van de andere forumgebruikers snappie. Wij verwachten dan namelijk een volwassen persoon die bepaalde reacties probeert uit te lokken. Wij hopen op uw begrip.  Met vriendelijke groet, de redactie 

16 jaar
2 jaren geleden

4 Reacties

  • Het valt me op dat er ineens een hoop views zijn op sommige topics :D

    Redactie: @jongen16 en jongen14
    Dank jullie wel voor de complimenten. Ik heb ze doorgegeven aan de moderators die op dit moment op vakantie zijn en we zijn er allemaal blij mee. Positieve woorden doen goed.
    Jullie ook bedankt voor jullie trouwe posts aan het forum. Zonder jullie geen forum, we doen het samen :)

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien totaal off topic maar toch een bedankje aan de redactie om zo alert te zijn.

    Jammer genoeg heb ik jullie gevraagd om bepaalde berichten van me te verwijderen wat misschien een beetje impulsief was maar waar ik van weet dat ze van betekenis waren en een andere jongen heb mee kunnen helpen.

    Soms erger ik me aan die strenge moderatie ook in mijn berichten, maar in dit geval vind ik dat jullie erg goed gereageerd hebben.

    Dikke pluim voor jullie team!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik had ooit dezelfde beschuldiging. Ik heb een laptop een ipad en een iphone en login op het netwerk van de Uni, thuis, het bedrijf van mijn vader via een VPN en mijn telefoonabonnement. Soms wordt er ineens iets niet geplaatst.   Zeg waarom dan gebruik ik de andere.   Redactie: ik zie vanaf deze 1700 berichten en voor zover ik terug kijk allemaal van jongen 19  

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb vpn op mijn mobiel (moet van mijn pa). En de helft wordt niet geplaatst.   Van de redactie: voldoet het aan alle regels?

    14 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten