Skip to content
24 reacties
1374 weergaves

Meiden in zwembroek (jongen & meiden vraag)

Hoi ik draag altijd een zwembroek als ik ga zwemmen. Doen meer meiden dit en wat vinden jongens ervan

16 jaar
3 jaren geleden

24 Reacties

  • Moet je dat verschil dan zien? ik let daar nooit op

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • TS, zo'n lange korte broek tot je knieën om in te slapen? Ik heb afgelopen week nog een wetenschappelijk onderbouwd artikel gelezen, waarin gepleit wordt om naakt te slapen met 7 hoofdredenen erbij genoemd waarom dat veel gezonder is. Het was gericht op wat ouderen maar ook bleek dat hoe jonger hoe meer (slaap)kleding. Toch zet die tendens van steeds preutser door. Komt dit wellicht mede door de tegenwoordig redelijk multiculturele bevolking in NL?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • TS ik slaap ook altijd in een korte broek de zelfde lengte van die zwembroek

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Snap ook niet waarom meiden een grote zwembroek aan willen ze slapen thuis bloot maar durven buiten niet meer topless of naakt te zijn. Ik ga altyd naar het naaktstrand en ben thuis ook bloot

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als wellicht alle meiden in de toekomst zulke zwembroeken gaan dragen zullen de mannen wel lange zwembroeken gaan dragen, of allemaal helemaal gekleed het water in zoals bepaalde religie aanhangers dat nu al doen. Getver, ik moet er niet aan denken, al die stinkzooi vol bacteriën in een zwembad, brrrr

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja idd een hele mooie, TS. Ik vond het maar raar want ik zag speedo-achtige toestanden voor me. Dit is een wijde zwemshort en absoluut unisex draagbaar. Staat je vast heel erg mooi. Bedankt voor je reactie. Misverstand opgelost.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is een mooie TS, ik heb hem gegoogled. Geel of lichtblauw topje erbij of niets, dat wat je wilt en prettig vindt.

    Ik krijg op het naaktstrand geen natte van een piemel jongen van 22. Die piemels zijn niet van mij. Als hij dat wel is , is het een heel ander verhaal

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou, mijn vriendin anders wel! Als ze een mooie niet te grote ziet kan ze er nat van worden. Overigens is een stijve krijgen geen probleem maar een genot, het is maar hoe je dat voelt.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier TS J20 ik draag Zwembroek Heren Sanwin - Blauw Venice Seagulls - Maat S op bol.com

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga een enkele keer ook wel naar het naaktstrand jongen van 22 ( heb maar een vriendin die dat durft) maar raak niet opgewonden van een piemel. Niet van gemiddeld grote en niet van heel groot.Begrijp niet dat je dan opgewonden doet over een beetje inkijk bij TS. Zal erg meevallen bij die vreselijk lange pijpen van jongenszwembroeken. Gewoon in blijven lopen dus TS als je je daar lekker in voelt en als een loerder daar een stijve van krijgt is dat zijn probleem.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi TS. 16 jaar en dan van die wijde jongens zwembroeken waar je zelf het binnenslipje uithaalt. Weet je dat je dan liggend een fantastische inkijk geeft. Je zal dat wel merken aan de stijve pikken die jongens daar onvermijdelijk door krijgen. Of is dat misschien juist de bedoeling? hahahihi

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje van 19, wat ben jij een keurig opgevoed meisje. Ik heb sowieso nooit zwem cq. onderbroeken over elkaar integendeel, ik ben naturist dus ik laat ook altijd zien dat ik een gemiddeld grote piemel heb.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jaaa, please tell us TS. Welke zwembroek??? De spanning is moordend. Laat ons niet langer sudderen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik loer niet om een plassertje in een broekspijp te kunnen zien jongetje van 22. Meestal zit daar dan trouwens nog een strakke zwembroek onder, waarin preutse jongetjes niet durven te zwemmen omdat je dan een beetje kunt zien dat zke een kleintje hebben. Terwijl ik altijd gewoon laat zien dat ik kleine borstjes heb.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Eentje die lange pijpen heeft ik haar zelf het binnenbroekje eruit.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Juist meisje van 19 maar dat binnenbroekje is dan weer veel te ruim, of je moet net als veel jongens doen dat eruit knippen. Probleem met die wijde pijpen is dan weer dat als je ligt, ze zo je kut kunnen zien net zoals jullie vaak bij jongens loeren en dan hun pik en ballen zien. Eigenlijk dus ook geen optie! Dan nog beter een speedo of tanga oid maar ja, je blijft idd die ruimte aan de voorkant overhouden. Dus meisje van 16: wat voor jongens (zwem)broek draag je precies??

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Een speedo of zoiets lijkt me nix omdat je daar niets in hebt. Een grote met binnenbroekje kan gewoon, is eigenlijk net als een sportbroekje, alleen de pijpen bij jongens zwembroeken zijn wel erg lang. Doe je daar dan bh van bikini boven?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Een zwembroek die jongens aan hebben bedoel ik

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga ook altijd naar een naaktstrand en dat is heerlijk. Ook de meeste anderen genieten daar heel ontspannen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga ook wel eens naar het naaktstrand met een van mijn vriendinnen jongen van 16. Maar de andere twee willen dat niet dus meestal topless.
    Ik ben nog steeds benieuwd wat ts met zwembroek bedoelt.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten