Skip to content
24 reacties
2446 weergaves

Jouw passie

Hallo ik ben gewoon benieuwd hoor. Wat is jouw passie?
Die van mij is vreemde culturen en talen: vooral Noorwegen en het Noors.

15 jaar
3 jaren geleden

24 Reacties

  • Sporten. Op dit moment voornamelijk voetbal. Ik speel zelf 3x per week en train een elftal. Twee jaar geleden was ik ook heel fanatiek in de dressuursport, mijn paard was alleen niet meer geschikt. Dat zou ik, als ik heel veel geld win, ook wel weer op willen pakken. Maar met school, voetbal, 3x per week werken en vrienden zit dat er ook qua tijd even niet in.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Lego bouwen!

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Thanx j20 ga ik straks eens proberen

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • Thx j20 ik ga het morgen uitzoeken bedankt, ik laat het je weten

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • @ j12, begrijp jouw angst, zelf vlieg ik niet graag over water, want als het mis gaat ben je de drone zeker kwijt. Mijn Engels is ook niet zo goed, maar ik vertaal alles met Deepl translate, dat werkt perfect!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Hé j20 ik heb zo’n DJI platinum maar alles is in het Engels en dat is niet m’n sterkste kant ik durf dus ook nog niet hoog en ver weg te vliegen ben bang dat ik hem kwijt raak

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoi j12, ik vlieg ook drone en je leert het door te doen. Erover lezen is mooi, maar daar krijg je geen vliegvaardigheid van. Succes

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik zou graag goed willen drone-vliegen ik heb er wel een maar snap er nog niet veel van ben nu in de vakantie veel erover aan het lezen en op yt. Verder ben ik altijd druk bezig, sporten en heel veel buiten streethockey voetballen enz

    12 jaar
    5 maanden geleden
  • Een vreemde passie zou je wel denken voor iemand van 17 maar ik hou heel erg van de muziek van Andrea Bocelli een tenor/opera/pop zanger uit Italië. Er gaat geen dag voorbij dat ik zijn muziek niet luister. Nu nog een vriendje vinden die ook van die muziek houd hahaha

    Verder hou ik ook heel erg van atletiek zo wel kijken op tv als het zelf uitoefenen doe het al 12 jaar.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik heb meerdere passies zoals muziek, auto's, seks en naturisme. Hou van veel soorten muziek en bestudeer ook de techniek erachter. Autorijden is een andere passie cq. liefhebberij, zoals ook seks met de meiden meer een (heel leuke) liefhebberij is dan een passie en jezelf daarbij volledig kan 'ontladen'. haha. Naturisme heb ik van huis uit meegekregen en vind het heerlijk om naakt rond te struinen over en rond camping of naaktstrand. In Nederland zie ik helaas weinig jongeren op de naaktstranden dus ik zou zeggen kom op, allemaal in je blootje het strand op. Heerlijk die vrijheid en om bloot te zwemmen. Al eens gedaan? Probeer het maar eens en voel die vrijheid in en om je lijf althans, zo voelt het voor mij en ook mijn vriend(in)nenkring.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat een leuke vraag en wat bijzonder dat je Noorwegen en Noors zo leuk vindt. Ik vind het superleuk om diamond paintings te maken. Dat is kleine steentjes in een patroon op een vel plakken om een afbeelding te maken. Op het blad staan cijfertjes zodat je weet waar je de steentjes moet plakken. Zodra ik thuiskom van school ben ik hiermee bezig, nou ja ik mag pas als ik mijn huiswerk af heb. De leukste die ik heb gemaakt is een https://www.strass-steentjes.nl/diamond-painting/eigen-foto die ik heb gehad voor mijn verjaardag.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Mijn passie is muziek. Zowel beluisteren, spelen als componeren.
    Speel trouwens vooral gitaar en een klein beetje keyboard.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn passie is muziek en dan vooral piano spelen. Ik zit (net als J20 hierboven) op het conservatorium

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Sinds mijn 7e speel ik muziek instrumenten en sinds mijn 15e produceer ik ook. Momenteel studeer ik aan het conservatorium. Ik zou dus zeggen muziek maken en ook vooral anderen daarbij helpen!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Mountainbiken en dronevliegen en naakt zijn waar en wanneer het kan en mag

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb 3 passies. Allereerst zingen. Ik treed graag op en heb een YouTube kanaal met een paar duizend volgers. Ik heb verschillende microfoons voor opnames thuis en live optredens.
    Dan vuurwapenschieten. Ik ga 2 keer per week naar de schietbaan. Ik heb daarvoor een eigen pistool in een kluis thuis liggen, maar ik maak ook gebruik van pistolen en geweren van de vereniging. Het is gewoon super verslavend om er steeds beter in te worden.
    En m’n 3e passie is echt wel sex, zowel met jongens als met meisjes. Ik heb nu geen vriendje of vriendin, maar wel een aantal sexbuddies, zodat ik ook vaak een aantal keer per week sex heb.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn passie is muziek maken (vooral gitaar, piano en zingen) en schrijven (zowel muziek als verhalen). Wel grappig TS, mijn zusje is ook helemaal gek op Noorwegen, ze is zelfs Noors aan het leren!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn passie ? Sportzwemmen, mountainbiken door het bos, tuinieren (zelf wat groentes laten groeien). En 1 passie heeft echt niemand anders en dat is meteen een moeilijke omdat het slecht te delen is en misschien wat zeldzaam is. En dat is anderen helpen met hun incontinentie. Dat woord betekent dat je vaak in je broek plast omdat ik het zelf heb. Omdat ik zelf weet hoe vervelend dat is weet ik voor anderen ook hoe erg dat is. Vindt het jammer dat ik het heb maar heb het leren verzorgen door luiers te dragen. Sommige jongeren van mijn leeftijd haten dan luiers maar voor mij is de passie/hobby nog om te onderzoeken wat er allemaal bestaat. Zoo kan ik op me 16e wel 10 typen verschillende luiers uitproberen. Ik weet eigenlijk alles wat vocht vasthoudt ook voor volwassenen, zelf uitgezocht. Met sporten draag ik een boxer maar een saaie schooldag van 8 uur weet ik dat ik er 1 om moet.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • mountainbiken en racen over het fietspad ;)

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • kermis is mijn passie

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten