Skip to content
6 reacties
496 weergaves

microfoon

Ik speel gitaar en zing. Nou heb ik een versterker voor mijn gitaar waar maar 1 input "gaatje" in zit. Nou zing ik er ook altijd bij dus het zo mooi zijn als ik een microfoon bestel die er ook kan worden op aangesloten zodat m'n stem ook door de boxen komt. Weet iemand of daar iets voor is toevallig? Zo ja hoe heet het enzo?

14 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • TS dat is niet mogelijk

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien bestaat er een “stekker” waar je 2 kabels op kan aansluiten? Net zoals een usb-stekker. Zeg ook maar wat.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Jep, je hebt een mengpaneel nodig zoals j21 zegt. Dan kan je doen wat je wil. Bedenk wel dat een gitaarversterker gemaakt is om het geluid van je gitaar te versterken en niet je stem. Je krijgt er dus niet een fantastisch resultaat mee ook al heb je een goeie microfoon als een Shure sm58. Om mee te experimenteren is op zich prima, maar als je er meer mee gaat doen zou ik een zanginstallatie kopen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • #j18 thanks maar ik denk dat je me niet helemaal begrijpt. Ik wil graag m’n stem ook versterken op m’n gitaarversterker, net als m’n gitaar. Dat is meer om te oefenen. Opnemen hoeft nog niet. M’n gitaarversterker heeft maar 1 ingang, voor m’n gitaar. Lukt het om ernaast dan ook een zangmicrofoon erop aan te sluiten?

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat je nodig hebt is een mengpaneel. Daarmee kun je signalen van verschillende bronnen mixen en apart instellen. Ze zijn er al vanaf vier tientjes maar ook van ver boven de duizend. Zoek maar eens met Google.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Download de gratis multitrack recorder "mixpad" voor PC software: daar past ook je microfoon wel in. Succes

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten