Skip to content
26 reacties
2190 weergaves

speedo

ik ga zondag zwemmen ik wil dan graag in speedo iemand die al eens in speedo heeft gezwommen en wat was de reactie?
ik wil niet dat ik uitgelachen word of naar mij gekeken word vandaar ik dit vraag

22 jaar
6 jaren geleden

26 Reacties

  • Speedo, mijn vaforiete merk. Mijn zus doet aan wedstrijd zwemmen en heeft speedo badpakken. Doe trek ik graag stiekum aan. Dit vind ik super sexy. Vaak uit de wasmand, soms ook uit de kast.
    Haar wedstrijd pak is te strak, de rest past wel goed.
    Doe dan wel een condoom om om geen vlekken te maken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • in de zomer zwem ik liefste bloot en ga dan meestal naar het naaktstrand. Als ik naar een textielstrand of zwembad ga doe ik bijna altijd een speedo aan. Soms een kort sportbroekje. Ik wil helemaal bruin worden en houd niet zo van witte randjes en billen, dus liefst zo vaak mogelijk bloot of anders speedo/kleine zwembroek aan.

    @jongen14,
    het klopt wel dat je sneller kans op inkijk hebt als je een stijve krijgt in een speedo, maar gelukkig heb ik daar tegenwoordig ook minder vaak last van in het zwembad als vroeger

    @jongen23,
    ik ga bijna elke week wel naar het openbaar zwembad in de winter. Tot een paar jaar terug, omdat ik op zwemmen zat en nu voor de lol met jongens die ik nog ken van zwemmen

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • wie heeft.gaat er binnekort ook in speedo zwemmen

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ga zondag lekker zwemmen in speedo

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • ik draag altijd een speedo ,nooit een short 'k let er wel op dat mijn schaamhaar geschoren of getrimd is , omdat het niet zou uitkomen aan de zijkant en boven tot aan de zwembroeklijn .
    Mijn vriendin doet dat met veel plezier. pikwijzer laat ze staan . Mijn vriendin draagt een bikini da 's toch ook altijd met een slipje en nooit een short ? of vergis ik me ? Dus zwemslip of bikini : scheren is de boodschap ! Grappig als je het van elkaar doet en daarna nog een beetje rollebollen!!ha ha ha !!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • dacht het al

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • was een grapje

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • nee ik zwem in speedo !!
    speedo is om te zwemmen omdat daar geen zeem inzit. om te wielrennen heb ik koersbroek van castelli of sportfull
    met zeem erin !!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Dan ga je wielrennen in speedo

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ik draag altijd een speedo jammer , want ik doe ook aan wielrennen en in de zomer is dat een te groot kleur verschil (onderbeen bruin en bovenbeen wit)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had ooit een zwenbad in Nederland gevonden waar speedo verplicht is weet niet meer welke het is wat iemand hier welke het is?

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb in mijn hele leven nog niets anders als zwemslipjes gedragen, hoe korter hoe beter, en doe het steeds nog. Als jongere jongen had ik wel af en toe een probleempje met een stijve, maar intussen niet meer zo erg.

    Wat me stoort is de voering aan de voorkant: die blijft altijd langer nat, en dat word me dan te koud. Dus die knip ik er altijd uit. Enige "nadeel" daarbij is dat men dan de contouren van mijn pik en blote eikel (ben besneden) dan duidelijker kan zien, en in laatste tijd ook mijn piercings. Maar daar geef ik niet om hoor, kunnen ze rustig kijken, en douchen doe ik ook lekker naakt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Op de zwemvereniging dragen de meeste jongens gewoon een speedo-slip en sommigen de korte short. Mijn broertje en ik allebei de slip, met Star-Wars patroon. Wij gaan allebei voor snelheid in het water en de slip voelt het meest vrij. Mijn beste vriend draagt de korte short maar die sluit net zo nauw als een slip. Ik heb die eens geprobeerd maar vond dat ik er minder snel door kon zwemmen maar mijn vriend zegt dat dat een gedacht is. Bij een stijve is een slip inderdaad een beetje vervelend omdat er weinig plaats is en wie oplet kan dan soms langs de bovenkant die dan een beetje open komt te staan je piemel zien, maar toen mijn beste vriend in zijn korte short eens een hele erge stijve kreeg viel dat zelfs nog meer op dat hij er een had maar zijn piemel was wel niet bloot en zichtbaar. En als je een stijve krijgt gewoon in het koude water springen dan is hij dadelijk terug slap tenzij je aan hem blijft denken.
    Er is helemaal niks vreemd aan het dragen van een zwemslip en de meisjes vinden het vele schoner als de korte of lange short.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag het al sinds altijd eigenlijk. Nog nooit heeft iemand het raar gevonden of gekeken ofzo. Ik snap ook niet waarom dat zou zijn, zijn mensen tegenwoordig zo preuts dat je zelfs hun bovenbenen niet meer mag zien?!

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb ik niet gekregen

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • heb je geen stijve gekregen ?
    ik krijg vaak een stijve in een speedo

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik hrb het gedaan was echt leuk als je meer wilt weten vraag maar raak

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik heb vriend overgehaald hij wil mey mij woensdag naar het strand kan ik daar in speedo gaan

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik wil volgende week zaterdag in speedo zwemmen maar me vrienden kunnen niet wat nu doen?

    22 jaar
    6 jaren geleden
  • Mischien ga ik het volgende week zaterdag het doen

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten