Skip to content
6 reacties
243 weergaves

Intercom

Hey allemaal, Mijn vader wordt er gek van dat hij steeds naar boven moet lopen om mij te halen omdat mijn muziek te hard staat. Nu heeft hij mij de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar een intercom zodat hij daardoor gewoon kan praten. Ik zou dus echt niet weten waar ik moet zoeken. Daarom vraag ik het hier even. Dus weet iemand waar ik een soort van intercom kan kopen ofzo? Zou erg fijn zijn...

15 jaar
7 jaren geleden

6 Reacties

  • Ja zo'n systeem is makkelijk he. Je moet alleen wel oppassen dat je niet in je smartphone praat vlak bij boxen in de buurt waar je stem ook doorheen komt. Dan hoor je namelijk een harde piep. Maar voor de rest is het ideaal om te praten in huis en overal te horen te zijn.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb inmiddels thuis zo'n systeempje opgezet en het werkt heel goed. Je bent echt in het hele huis goed te horen en als je iemand iets door de luidsprekers hoort zeggen kan je overal in huis antwoorden omdat je smartphone je microfoon is. Je hoeft dus niet naar de luidspreker te lopen om te antwoorden maar kan lekker blijven zitten ;)

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Goeie tip van de jongen van 16! Dit hebben wij thuis ook met zo'n app. 

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Kijk eens bij naar pmr portofoontjes, of een draadloze babyfoon. heb je ook communicatie mee van beneden naar boven vv werkt hier geweldig.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen van 16: dank je voor de tip! Dat klinkt heel goed en is ook wat we zoeken. Een dingetje: ik woon in best een groot huis met nog een zusje en een broertje. Als mijn vader door de luidspreker op mijn kamer praat, hoe kom ik er dan achter welke luidspreker ik moet hebben waar hij is? Als ik dan alle luidsprekers in huis selecteer horen mijn zusje en broer mijn stem ook door de luidsprekers in hun kamer. Dat lijkt me niet zo handig. Dan is mijn antwoord te horen zonder dat ze de vraag van mn vader hebben gehoord. Dat is een beetje gek.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Heel herkenbaar, hadden we thuis ook. Wij hebben bij ons thuis allemaal een app op onze smartphone waarmee je thuis een intercom-installatie kunt maken via je Bluetoothspeakers. Je kiest in de app alle speakers in huis waarop he stem te horen moet zijn, daarna druk je op de spreekknop en kan je praten in je smartphone. Je smartphone is dus je microfoon. Je stem is dan luid en duidelijk te horen door alle speakers die je geselecteerd heb. Wij hebben thuis in elke kamer minstens een speaker waardoor je in het hele huis te horen bent. Je kan ook gewoon de stereo-installatie hiervoor gebruiken, en je speakers die je al op je kamer hebt. Vaak vraagt mn pa of ma of ik kan komen eten of dat het wat zachter kan met muziek. Hun stem komt dan gewoon uit de boxen in mn kamer waar ik ook mn muziek op draai. Ik pak dan mn smartphone en omdat ik niet weet waar ze zijn, selecteer ik het hele huis zodat mijn antwoord in het hele huis te horen is. Werkt heel goed.

    16 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten