Skip to content
1 reacties
118 weergaves

Afval tips!

Hallo iedereen,   Ik wil heel graag afvallen alleen is dit best moeilijk. Dus wil ik jullie vragen om tips. Ik zou graag willen weten hoe vaak jullie sporten in de week ik zelf probeer 2x te sporten, maar ik weet niet wat mij meer helpt met afvallen normaal sporten of groepslessen. Wat zou ik dan moeten doen als ik normaal sport dus bv de loopband en hoelang op de loopband. En met de groepslessen weet er iemand een groepsles waarmee je veel vet verbrand (bij mij op de sportschool heb je heel veel groepslessen). Ik heb ook nog een probleem op school, wij hebben vaak tussenuren en nu al helemaal aan het einde van het jaar, wat moet ik gaan kopen als ik bij de winkel ben wat is gezond kwa eten en drinken? Voor de mensen die het willen weten, ik weeg 110 kilo en ben in de 1.90. Wat is dan een prima gewicht voor mij?   Even alle vragen op een rij zetten,     1: Hoe vaak sporten jullie in de week ?   2: Wat moet ik doen groepslessen, cardio of allebei ?   3: Als ik cardio doe waar moet ik dan op en hoeveel uur ?   4: Wat voor groepsles verbrand veel vet ?   5: Wat is gezond kwa eten en drinken als ik naar de winkel ga ?   6: Wat is een prima gewicht voor mij ?   7: Wat eten jullie `s ochtends , `s middags en `s avonds als je gezond wil eten van het afvallen of raden jullie een dieet aan zoals Sonja Bakker     Alvast heel erg bedankt voor het antwoorden en ik snap ook heus wel dat je op een paar vragen niet kunt beantwoorden maar toch bedankt!!

15 jaar
8 jaren geleden

1 Reacties

  • Van wat ik heb gehoord, intensieve sporten waarmee je veel spieren gebruikt verbranden redelijk snel vet. Die kun je in het begin maar heel kort doen, maar dat kun je opbouwen. Probeer eens touwtjespringen, of turnen. Of iets anders, waar je jezelf gewoon helemaal zweterig en moe mee kan maken en vol wil blijven houden. Kort en krachtig is beter dan lang en mild.

    En gezond eten, eet dingen die vers zijn, die er natuurlijk uitzien. Veel verse groenten, fruit, wat vlees, ei, melk, een beetje brood. En drink redelijk wat water, eventueel thee, koffie. Probeer de sappen, frisdranken, alcohol etc sterk te minderen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten