Skip to content
7 reacties
120 weergaves

Computer ?

Hallo mensen ik wil binnenkort weer een computer gaan kopen waarbij ik de Sims 4 kan spelen alleen weet ik niet waar ik een computer onder de 300 euro kan krijgen die de Sims 4 aan kan, heeft iemand tips? Alvast bedankt!

15 jaar
8 jaren geleden

7 Reacties

  • Kijk eens op www.hardware.info en/of https://tweakers.net/ (nieuws site) dan kan je ook de prijzen gaan vergelijken.
    Maar een AMD FM2 moederboard een A6 of nog beter een A10 cpu, 8 gig DDR 3 geheugen, een kast, voeding (kringloop?*) dan ben je al klaar een video kaart zit al in de CPU (Nu APU geheten) en die schijnt goed genoeg te zijn.
    En de keuze is een harddisk of een ssd die sneller is maar ook een stuk duurder en minder opslag ruimte bied.

    * Ik heb mijn kast ook bij de kringloop vandaan en met een klein beetje geluk heb je ook een niet al te oude.
    Een harddisk kan je daar ook krijgen maar zijn best wel duur probeer daarom een externe te vinden die kunnen namelijk niet al te oud zijn.

    Als ik er van uitga dat je een kast, voeding en een harddisk via een kringloop koop dan zal je echt wel €300 kwijt zijn

    Je kan er ook voor kiezen om een tweedehands moederbord , geheugen en cpu te nemen maar de risico daarvan is dat je geen garantie krijgt.
    Ook moet je goed de prijzen gaan vergelijken, wordt deze bij tweakers niet vermeld dan is het een verouderde onderdeel.
    En een processor is niet moeilijk te plaatsen maar vergt gewoon wat geduld en bij AMD moet je wel iets handig zijn wil je de koeler goed kunnen plaatsen.
    Bij voorkeur zet je eerst de processor (CPU) op het moederboard dan de koeler en het geheugen en dan pas in de kast doe je dat niet dan kan het wel eens moeilijk worden om de koeler er op te zetten.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Stel je eigen PC samen dat gaat veel makkelijker en kun je je ergens op focussen of meerdere games op spelen. Heb er zelf ook een

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet vooral kijken naar de stuff die je er in stopt. Je kan wel een proccesor van 300 kopen maar dan kan je nog steeds geen zak. Ik zou gwn kijken naar sims. Niet het minimale maar naar het aanbevolen. Puur omdat het dan minder laggie is en de graphics beter zijn. En als het iets duurder is dan 300 so be it. Ik ben ook iets over mn budget gegaan. Het was 1000 en is 1700 geworden.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb ook sims4 ik heb het gewoon gekocht maar wij gebruiken een goede computer met windows acht maar volgens mij koste onze computer heel veel geld ik dacht bijna 1000 maar ik weet t niet zeker.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Bijna elke pc kan The Sims 4 aan. Op een school pc zou dit zelf lukken. (Zelf heb ik The Sims 4 via utorrent gratis gedownload)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet kijken wat sims 4 minimaal moet hebben in een computer en dan ga je kijken of je een goedkope pc kan vinden

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Marktplaats of soortgelijke sites? Tweedehands computer. Dat klinkt niet fijn, maar ze zijn echt niet allemaal duidelijk tweedehands hoor. Sommigen zijn nog vrij nieuw, of doen het nog erg goed. Wel zorgen dat je alles weet en 'm eens probeert voordat je koopt.
    Of je een nieuwe voor die prijs kan krijgen, die sims 4 aankan, geen idee.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten