Skip to content
6 reacties
66 weergaves

Rappen/zingen

Hoii ik weet niet of ik dit hier moet posten maar weet niet waar anders. Ik ben een meisje van 14 en eigenlijks nooit ergens goed in geweest, school, sport Ik vind het al vanaf ik een jaar of 8 ben geweldig om te zingen en rappen. Ik neem het ook wel eens op en een vriendin heeft dat een x perongeluk gezien ik schaamde me dood en zei dat het voor de grap was. Ik weet niet of ik het kan maar het is echt iets wat ik heel erg leuk vind om te doen maar ik durf het niet zo goed te doen waar mensen bij zijn omdat ik bang ben dat het vals is ofzo voor mijn gevoel klinkt het wel en is het niet raar als een meisje rapt Liefs een meisje dat van rappen houd ??

14 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Meisjes kunnen ook prima rappen hoor! Je moet gewoon je hart volgen. Heb je al weleens rechtstreeks met microfoon gerapt waarbij je stem gelijk wordt versterkt door luidsprekers? Dat is heel anders dan zonder en daar zou ik ook mee oefenen als ik jou was.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Van welke rap hou je engelstalig of nederlandstalig?

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Precies wat de jongens hierboven zeggen! Ik rap ook en de eerste keer dat ik ging optreden met microfoon was ik doodnerveus. Zeker bang dat iedereen je hoort en er wat van vindt. Maar iedereen vind het juist stoer dat ik het durf en ze vinden dat ik het goed kan. Nu geeft het me een enorme kick om op te treden en m'n stem uit de luidsprekers te knallen. Gewoon doen dus meisje van 14.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat had ik eerst ook toen ik net begon met rappen en zingen en instrumenten bespelen, maar tegenwoordig zit ik gewoon op te treden op lokale radio's en dat voelt goed! De druk valt weg als je vaker op treed!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Jongen 17, oke bedankt ;)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Als je iets leuk vind om te doen, moet je dat zeker doen.
    Ik kwam er een paar jaar geleden achter dat ik tekenen erg leuk vond om te doen. Ik was toen heel erg bezig wat andere van me zouden denken, en of ik niet uitgelachen zou worden omdat het wel erg kinder/meisjesachtig klinkt. Maar na een tijdje bedacht ik me, dat het juist alleen maar leuk is als ik het kan en iedereen die me zou uitlachen had maar pech want het ging om mij en niet om hen. Sindsdien dat ik altijd open zit te tekenen tijdens de lessen heb ik praktisch alleen maar positief commentaar gehad van anderen. Dus als jij graag rapt, dan moet je daar gewoon mee doorgaan en als je het aan je vriendinnen laat zien, dan kunnen zij commentaar geven waardoor je zelf alleen maar beter word. Je vriendinnen zullen echt niet negatief commentaar geven. Geloof in jezelf en het komt helemaal goed!

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten