Skip to content
10 reacties
307 weergaves

Pokemon

dusssss ik ben 14 jaar en speel Pokemon is dat raar? niemand in mn school speelt het :( wel familie (broer, neef en mn nicht) en zij zijn allemaal 18 kheb wel al online mensen gevonden (op het internet dus DUN DUN DUUUUN) van mn leeftijd xD maar zijn er nog mensen die het doen? GROETJUUUUSSSS :3

14 jaar
9 jaren geleden

10 Reacties

  • Nee het is helemaal niet raar.
    Ik ben 16 en zit in de eerste klas op het MBO en heel veel vinden het nog wel leuk op mijn school

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is helemaal niet stom! Ik ben 16 en de halve klas bij ons speelt het nog.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben 14 en speel ook pokeren de mensen die 't afkraken hebben gewoon geen jeugd gehad. En iedereen die pokeren goed speelt omdat het in de mode is en niet kmdat ze pokeren echt leuk vinden zijn gewoon meelopers

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • TOPICSTARTER hier pokemon is inderdaad veel moeilijker dan het lijkt! EV's, IV's, Natures,...

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is denk ik niet zo raar, maar k heb het zelf nooit echt gespeeld

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik speel ook nog pokemon. Niemand uit mijn klas doet het en ik zoek iemand in pijnacker die pokemon kaarten wil ruilen. Ik ben daar al zooooooo lang naar opzoek. Ik zou graag willen weten of ik met iemand in pijnacker kan ruilen!

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik speel ook nog Pokémon. Ken verder ook niemand die dat doet, maar nou en? En als je op internet kijkt hoeveel websites en forums en zo er wel niet zijn, dan snap je ook wel dat er enorm veel mensen die nog ouder zijn dan wij ook gewoon nog spelen. En als je rondkijkt op internet zie je ook dat Pokémon veel gecompliceerder is dan de meeste mensen denken, en dat het dus helemaal niet raar is dat een wat 'ouder' persoon nog speelt. Speel gewoon zolang je het leuk vindt!

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen van 14 (topicstarter)

    Je bent wel wat aan de oude kant voor pokémon, maar het is niet gek of raar! De meeste mensen op jouw leeftijd spelen geen pokémon meer, maar er zijn altijd wel mensen die het nog doen. Je moet je niks aantrekken van wat de andere vinden, maar gewoon lekker jezelf zijn. Gelukkig heb je wel op internet mensen van jou leeftijd gevonden! Zelf speel ik al lang geen pokémon meer.

    Groetjes

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Neeee joh! is niet gek!

    Ik ben 23 en Pokemon is gewoon echt de shit, puur nostalgie voor ons oudere generatie. We hebben allemaal die fase gehad waarbij we ons verliezen in de Pokemon rage, dat hoort er echt gewoon bij ;)

    Er zijn echt wel mensen in je school die het ook doen, maar die denken misschien dat andere het gek vinden op deze leeftijd waardoor ze het stil houden. dat komt wel vaker voor in de puberteit..

    Hoe dan ook, hobbies en interesses zijn altijd goed, no matter the leeftijd!

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik hou van pokémon maar ja ben ook de enigste in mijn buurt ??

    14 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten