Skip to content

lezen

Hoi allemaal ik ben een meisje van 15 en mijn hele leven lang houd ik al van lezen. Als kind verslond ik al boeken en nu (in de vakantie) lees is 2-3 boeken per week en tijdens school 1-2 boeken per week. Het einige jammere is dat zowat NIEMAND in mijn klas lezen leuk vind. Laatst kregen we een opdracht dat we OVER EEN MAAND een boek moesten uitlezen en dat vonden ze nog te weinig. Ben ik nou gek of zijn ze gewoon lui? Gamen ze liever? Of kijken ze liever TV? Ik ben benieuwd of er nog meer Mainiacs zijn die van lezen houden.... Zoja, wat is je lievelingsboek? En welk boek lees je op dit moment??

15 jaar
10 jaren geleden

7 Reacties

  • Hallo ik heb ook deslexy maar ik leest wel graag ik ben echt verslaaft aan de boeken van Harry Potter eenmaal ik er aan begin kan ik hem niet meer aan de kant leggen Gr. L

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • (schrijver) een goede vriend van mij en zijn klas krijgen TWEEE maanden om een boek van gemiddeld 200 pagina's uit te lezen.... Vinden jullie dit lang? Of juist te kort?

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • meisje 14 the fault in our stars heb ik ook gelezen en op dit moment is het denk ik mij favo boek omdat zo ontzettend mooi en gevoelig is.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik snap je helemaal. Ik heb gelukkig wel een vriendin in de klas die netzoveel van lezen houdt als ik. Ik ga ook altijd in de klas lezen als we iets voor ons zelf mogen doen. Mijn favo serie is Het huis van de nacht van P.C en Kristin Cast. Nu ben ik tegelijkertijd ontwaakt( 8.deel) aan het lezen voor een boekenverslag en The foult in our stars. Ik ben zelf ook een mainiac x

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Precies dit! Ik herken alles wat je zegt! Dit speelt zelfs in de 5e klas van het vwo. Hoewel ik wel moeite heb om een boek voor Duits helemaal uit te lezen.. Ik zou eigenlijk niet weten wat mijn favoriete boek is, en op dit moment heb ik er net weer eentje uit. (O, en ik ben geen fan van Mainstreet, wat heeft dat eigenlijk met lezen te maken?)

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • (Schrijver) meisje 14 ik snap dat je door je dyslexie lezen minder leuk is omdat het moeilijker voor je is. Maar toch leuk dat je leest, als is het maar af en toe! Ik ken kinderen die alleen lezen voor een schoolopdracht.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik haat lezen haha (ik heb dislectie) maar ik lees wel omdat heartland een leuke serie is zegt mn vriendin dus lees ik nu ook die serie en die boeken zijn egelijk best leuk :) miss is lezen nog niet zo stom als ik dacht haha ;) xx een Mainiac xx

    14 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten