Skip to content
16 reacties
45843 weergaves

Geitewollen sokken

Ik draag altijd, zomers en 's winters, dikke gebreide geitewollen sokken (wit/grijs gespikkeld). Behalve dat ik dit voor mij veruit de mooiste sokken vind, vind ik deze sokken ook het prettigst om te dragen. Ze zijn het lekkerst aan mijn voeten en hebben veel draagcomfort. Een van mijn beste vrienden (net 18) draagt ook altijd geitesokken. Ik vroeg mij af of er nog meer jongens zijn, die (het liefst) altijd geitewollen sokken dragen. Voor mij echt geen andere sokken. Ook als het 30 graden in de zomer is, draag ik mijn favoriete geitewollen sokken.

17 jaar
10 maanden geleden

16 Reacties

  • Ik draag ook altijd dikke geitewollen sokken. Heerlijk en comfortabel om te dragen. Het percentage wol bij mijn sokken is rond de 70, waardoor ik de hele dag warme en droge voeten heb.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Ik heb altijd warme voeten dus draag het liefst zo dun mogelijke sokken, ook in de winter.

    De laatste keer dat ik geitenwollen sokken aan had waren de zeiknat aan het einde van de (koude) dag!

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik draag ook het liefst geitewollen sokken. Lekker warm en veel draagcomfort.

    15 jaar
    4 maanden geleden
  • Ja, ik ook.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Mijn vriendje (15) draagt ook altijd geitewollen sokken, net als TS@J17 en andere jongens. Hij zweert hierbij en hij zegt dat dit de enige sokken zijn, die hij kan dragen. Ik vind dat wel leuk en ik waardeer dat hij zo is uitgesproken wel in hem.

    16 jaar
    7 maanden geleden
  • Ik vind geitewollen sokken bij jongens leuk. Lekker warm en fijn om te dragen, denk ik. Ook nog in de aanbieding, zoals jongen 17 zegt.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Noorse sokken zijn in de aanbieding bij Trekpleister. € 3,99 voor een paar.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Mijn broer (18) draagt ook van die sokken.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik kan me voorstellen dat ze best lekker kunnen zitten (heb ze zelf nooit gehad, maar zie mensen welleens met deze sokken)

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongens 17,18 en 19. Ik ben het helemaal niet jullie eens. Ik draag ook altijd geitewollen sokken. Mijn broertje van 15 trouwens ook.

    17 jaar
    9 maanden geleden
  • Jongens 17 en 19. Helemaal eens met jullie. Ik draag ook altijd geitewollen sokken. In sportschoenen, (schoen)klompen of laarzen, altijd verzekerd van lekkere warme voeten als het bijvoorbeeld kouder is of regent, maar nooit te warm zoals een andere jongen opmerkt, dus perfect draagcomfort. Ook bij lange wandelingen nooit blaren e.d. Kortom, ik zweer bij geitewollen sokken.

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Jongen 17. Ik draag net als jij ook altijd geitewollen sokken, mijn broer van 17 trouwens ook. Wat dat betreft zou jouw toelichting hetzelfde kunnen zijn als die van mij.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik draag ook meestal van die geitewollen sokken. Niet altijd. 's Zomers, als het warm is, vaak witte katoenen sokken of blote voeten, bijvoorbeeld in slippers op het strand. Tijdens voetballen natuurlijk voetbalkousen, dus afhankelijk van de situatie. Wel vind ik geitewollen sokken het prettigst om te dragen.

    15 jaar
    10 maanden geleden
  • TS@J17. Wat leuk dat jij geitewollen sokken draagt. Mijn vriendje (18) draagt net als jij ook altijd geitewollen sokken. Hij zweert hierbij. Inmiddels weet ik niet anders. Ik weet nog precies wat hij aan had, toen ik hem voor het eerst ontmoette, ruim een jaar geleden. Hij had mooi kort geknipt haar met een gloedbaardje, hij droeg een donkerblauw overhemd, een blauwe spijkerbroek met zwarte Adidas superstars met daarin geitewollen sokken. Hij heeft een mooi jongensgezicht en ik viel vooral voor zijn mooie ogen. Ik vind hem een leuke jongen, ik ben nog steeds smoorverliefd op hem en dat weet hij. Ik heb mijn vriendje gevraagd of deze sokken in de zomer niet te warm zijn. Volgens hem valt dat wel mee en hij zegt dat wollen sokken wat dat betreft regulerend zijn.

    19 jaar
    10 maanden geleden
  • Ik heb laatst sokken gekocht van alpaca wol, grijs en beige. Ze jeuken wel een beetje maar ik vind ze wel nice. Zomers draag ik meestal lange witte sportsokken

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Hoi TS, zou voor mij, zeker in de zomer, veel te warm zijn, maar ieder zijn ding!

    20 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten