Skip to content
23 reacties
177 weergaves

Oorbellen met wenkbrauwpiercing

Een maat van mij heeft aan beide kanten een gouden oorring en pas geleden nog een wenkbrauwpiercing laten zetten, ik heb nog niks maar lijkt me wel vet, iedereen zegt dat het mij wel zal staan, hijzelf ook, dus zal ik het doen?

16 jaar
11 jaren geleden

23 Reacties

  • Ik heb 2 oorbellen maar wil ook een wenkbrauwpiercing laten zetten

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • ik vind een wenkbrauwpiercing echt heel stoer bij en jongen. en in combinatie met oorbellen, wel ringetjes natuurlijk anders staat het voor geen meter met glimmende diamantjes, mijn mening XD, aan zijkanten opgeschoren is ook gaaf! en ja gewoon niks aantrekken wat anderen ervan vinden toch :P oorbellen kan je later gewoon weer er uithalen, piercing ook dus dat is wel makkelijk als je het weer beu ben

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 17, 2 oorringen

    Tof dat je dankzij hem oorringen hebt, en hem meteen overtreft :P Hoe groot zijn die kleinere oorringen die je hebt genomen nu? Ik vind het ook supervet zulke oorringen! Laat de mensen lekker denken. Wat vinden je vrienden en familie enzo uiteindelijk hoe de oorringen bij je staan? Wat zijn de reactie's? Ik vind het super stoer!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • 2 oorringen

     Die andere jongen heeft er 2, ik heb er nu 3 dus ik heb hem overtroffen, maar ik heb iets kleinere oorringen genomen nu, mensen vinden mij en beetje crimi uiterlijk hebben omdat ik me hoofdhaar heb opgeschoren en dan die oorbellen erbij en wenkbrauwpiercing, maar ik vind het juist supervet als ze dat vinden 

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • RE: Gwn doen!, jongen 17

    Hoeveel oorringen heeft die jongen die voor jou de doorbraak gaf? Ook 3 oorringen? Want als hij 2 oorringen heeft, zoals ik begrijp, heb jij hem direct overtroffen! Ik zelf heb ringen van 3mm. dik in mijn oren. Vind het wel erg tof dat jouw ringen 10mm. dik zijn! Vallen ze tenminste goed op en voel je tenminste lekker goed dat je oorringen draagt! Zijn de 2 ringen in je linker oor ook verschillende grootte of alle 3 gelijk?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • @RE. Gwn doen!, jongen 17

    Ik heb ze nu ongeveer een halfjaar, ik ben nu 17. maar voor me wenkbrauwpiercing moesten me ouders toestemming geven maar dat gaven ze gelukkig, was wel een hele stap van helemaal niks naar en paar oorbellen en piercing, meiden vinden het stoer staan bij mij en me maten ook, Nee ik wou het zelf en omdat ik het ook vet bij hem vond staan heb ik het ook gedaan, en dat tie zij dat ik het ook moest doen was voor mij de doorbraak

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Doen als jij het wilt.

    Het is niet slim je meningen en je daden af te laten hangen van anderen. In dit geval betreft het jouw lichaam en jij moet zeker weten dat jij het wilt. Je kan er spijt van krijgen en in dit geval zijn het piercings die makkelijk weer dichtgaan en waar je eventueel alleen een litteken van overhoudt. Maar je moet wel weten of je het zelf wilt.   Groetjes, DS :)  

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • @RE. Gwn doen!, jongen 17

    Echt erg stoer zoals jij het hebt! Die combinatie van oorringen en wenkbrauwpiercing! Jou oorringen zijn wel heel erg dik, 10mm. Zijn zulke dikke, grote oorringen ook zwaar voor in je oren voor het gevoel? Omdat goud ook al zwaar is. Ze bewegen vast erg veel in je oren zulke dikke ringen! Hoe oud was jij toen je je oorringen hebt genomen? En je wenkbrauwpiercing?

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • RE. Gwn doen!

    Als het je helemaal te gek lijkt moet je het gewoon doen! ik heb het ook gedaan, ik had eerst helemaal niks van piercing en oorbellen, Ik heb gelijk begonnen met gouden oorringen van 2cm en 10mm dik ongeveer, Ik heb er ondertussen 2 aan de linkerkant en 1 aan de rechterkant, Ik had en maand later besloten ook nog een wenkbrauwpiercing aan de rechterkant te laten zetten, de reacties waren over het algemeen positief, mensen vonden het harstikke stoer dat ik dat heb gedaan, Ik zou zeggen, Gwn doen! jij bent de gene die het wil toch! en als je al diamantjes heb is het alleen en kwestie van diamantjes eruit en ringetjes erin :P

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @topicstarter, Gouden ringen

    Ik draag al 1 jaar diamantjes. Ook ik zet er aan te denken om gouden ringen in mijn oren te doen, lijkt me echt gaaf. Hoe waren de reactie's op jouw gouden oorringen in het begin? Heb jij dunne of een klein beetje dikke ringen? Het enige waar ik bang voor ben is de reactie's die ik kan krijgen.

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • staan echt vet

    Ik heb ze al en tijdje nu. Staat echt gaaf

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @topicstarter

    Hoe bevallen je oorringen? en wenkbrauwpiercing? Krijg je veel goede reactie's? Het klinkt in ieder geval erg gaaf zulke ringen in je oren in combinatie met een piercing!

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Nice

    Stoer hoor dat je dat durf te doen. Veel jongens durven dat niet maar ik vind gouden oorbellen echt vet staan bij jongens zeker met een wenkbrauwpiercing erbij maakt het compleet. Succes ermee

    19 jaar
    11 jaren geleden
  • vet

    Okay vet! Zeker opgeschoren aan de zijkanten staat idd stoer zeker met oorbellen!

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • heb ze al

    Ik heb ze al. Reacties van mensen zijn positief :p. Tis zelf ff wennen heb ook een ander kapsel nu. Opgeschoren aan de zijkanten en kort. Staat idd vet

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • Leuk

    Ik zie dat je ondertussen al besloten hebt om het te gaan doen. Erg goede beslissing van je. Oorringen staan erg leuk en een wenkbrauwpiercing ook. Ben wel nieuwsgierig of je ondertussen al oorringen in je oren hebt en een wenkbrauwpiercing?!? XxXx

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • RE: Doen

    Gaaf! Succes met je oorringen en piercing!

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • RE doen

    Zowieso nu weet ik het zeker. :p

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • RE: Doen

    Goede grootte voor oorringen. Ik zelf vind het wel gaaf en zou het zeker doen als ik jou was. Weet je al of je het gaat doen?

    16 jaar
    11 jaren geleden
  • RE doen

    Gouden oorringen van 1 cm en een wenkbrouwpiercing (staafje) :p

    16 jaar
    11 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten