Skip to content
3 reacties
112 weergaves

verslaafd

ik ben een meisje van 13 en ben versaafd aan me telefoon. ik heb bijna een jaar gewerkt als vakkenvuller en van dat geld heb ik een telefoon gekocht me BB. ik kan echt NIET zonder me telefoon. me ouders wilde niet dat ik een BB kocht want ze vinden het allemaal onzin, drm moet ik ook me internet zelf betalen. en ik heb het uitgerekend en ik kan maar betalen tot juli na juli is me geld op. en kan ik geen internet betalen;( ik krijg wel zakgeld permaand maar dan kom ik nog 10 euro tekort. en me ouders willen niks betalen. dat vakkenvullen was echt te zwaar. en op je 13 kun je niet echt een baan vinden. krantenwijk zit vol ofso zeiden ze en heb ook al bij dierenasielen gevraagt maar die vinden me te jong. xN.

13 jaar
12 jaren geleden

3 Reacties

  • lekkerrrrr 2

    @meisje 12 jaar, dat is een goeie!

    Ondertussen zijn we een half jaar verder en ik ben benieuwd hoe het met het mutsje is. Of ze nog mobiel met internet heeft. We hebben al een tijd geen reactie van haar gehad. Oh wacht.... hahaha! D.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • telefoonprobleem

    ga bij een callcentrum werken

    12 jaar
    12 jaren geleden
  • lekkerrrrrr

    Lekker dan, verslaafd op je 13e en allemaal oplossingen in de verkeerde richting zoeken. Je zult een afspraak met je ouders moeten maken over je telefoon, bijvoorbeeld dat je 'm nooit alleen op je kamer hebt. Ik ken wel iemand die z'n telefoon altijd in de gang bij de voordeur moet leggen als hij thuis komt. En even voor de goede orde: 4 jaar geleden had niemand internet op de telefoon. toen vonden mensen het al raar dat je met een telefoon foto's kon maken. En anders houdt het op in juli. Ook geen ramp. D.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten