Skip to content
15 reacties
909 weergaves

Kan je een meisje mee uit vragen als je een buikje heb

Ik ben al 2 jaar verliefd op een meisje maar ik durf haar niet te vragen omdat ik een buikje heb gekregen. Toen we op een feestje waren zagen we elkaar voor het eerst. Ik had toen 20 flesjes bier op ik was dronken maar we hadden gekust maar ze toen van ik hou van jongens met een strakke buik wat moet ik nu doen

18 jaar
3 jaren geleden

15 Reacties

  • Meisje 19,
    Wat je mag wegen hangt van best veel dingen af. Maar 65kg is voor iemand van 188 gewoon weinig hoor. (Ik weeg zelf 60kg met 177cm en kan wel zeggen dat ik gewoon een botje ben).
    Grof weg zou je kunnen zeggen dat je maximaal de cm boven de meter mag wegen. Ts zou dus 80kg mogen wegen. (Voor je het overgewicht zou noemen.

    Ts ik snap ook wel dat je van het leven wil genieten. Zeker in deze tijd.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Aye TS, daar moet je niet alleen voor haar, maar vooral voor jezelf wat aan doen. Ik ben 4cm korter dan jij en weeg de helft.
    Mijn beste bedvriendje is 188cm en weegt 65 en dat is al veel bovenop me. Natuurlijk mag dat wat meer zijn, maar dit is ongezond. Stoppen met bier en mayo en belangrijker.....ga meer bewegen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Misschien moet je het haar gewoon proberen te vragen hoe mollig ze graag wil. Misschien val je nog wel in haar categorie mollig en anders als zij je op alle anderen punten wil zou je ook kunnen afspreken dat je je best gaat doen om wat af te vallen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @ts haha dat is wel een behoorlijke coronabuik volgens mij, met dat gewicht bij jouw lengte. Voor je gezondheid niet optimaal, maar als jij er geen problemen mee hebt en gewoon uitstraalt dat je goed in je vel zit dan zou dat niet mogen uitmaken voor het krijgen van een vriendin. Het zou uiteindelijk immers ook vooral om je innerlijk moeten gaan. Ben je nog van plan iets aan je leefstijl te veranderen en hoe ziet een dag er bij jou nu uit qua eten, bewegen et cetera?

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik weet het ik ging ook chillen met vrienden en ze zeiden het al dat ik te dik werd. Maar ik dacht bij me zelf het gaat nog wel

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat gewicht...dat je het zover hebt laten komen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik eet de laatste tijd iets te veel patat met mayonaise. Én ik drink iets te veel bier en zij wil een mollige vriend maar ik weeg 110 kilo en 1,80 m Het is is gewoon een corona buikje

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vindt sowieso dat op deze site best vaak mensen beetje afgunstig doen naar mensen die wat gezetter zijn. Daar is namelijk helemaal niks mis mee. Er zijn ook zat mensen die daar wel van houden. (Zelf ben ik vrij dun, daar zijn ook weer meningen over)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @ts Allereerst super om te lezen dat jullie wat hebben afgesproken! Wat ik me nog afvroeg: hoe groot is 'het probleem' eigenlijk? Wat zijn je lengte en gewicht en hoe is je leefstijl qua eten/bewegen op het moment? Misschien heb je het in je hoofd veel groter gemaakt dan het is, maar dat kunnen we hier natuurlijk pas beoordelen als we ietsje meer info hebben.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe bedoel je meisje 15 Dat ik het zover heb laten komen

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee, je kunt haar niet mee uit vragen als je nog zo instabiel bent. Wat moet er dan van terechtkomen? Ga aan jezelf werken. Het is slap, dat je het zover hebt laten komen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ze vind me aardig een leuk en lekker. Ik heb haar gebeld en we gaan samen een film kijken en daarvoor romantische etentje. Maar ik ben bang dat ze geen verkering wilt.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe zwaar en lang ben je dan tc? Als zij jou leuk vindt zal ze een buikje het probleem niet zijn den ik. En wat er hierboven gezegd word. Ik zou eerst als ik jou was zeker willen weten dat het gaat helpen. Zou anders zonde zijn van de moeite ;)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Én dan wil ze wel verkering

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Minder bier drinken, minder zoet eten, meer bewegen en buikoefeningen doen. Hoeft echt niet op een sportschool en nonchalant tegen haar zeggen dat je dat doet.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten