Skip to content
9 reacties
1188 weergaves

Meisjes met sixpack

Wat vinden jullie van meisjes met een sixpack? Ik heb er zelf een sixpack en ik train graag verder want ik voel me fijn nadat ik bewogen heb, maar ik ben wel benieuwd wat jullie (meisjes en jongens) vinden.

15 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik denk dat sport heel belangrijk is en ik heb hetzelfde gevoel als jij: ik voel me zo goed als ik sport. Ik zou voor niets ter wereld stoppen met sporten. Ik doe aan fitness en loop meerdere keren per week, dus ik zie al snel fysieke resultaten. Dat zijn deze resultaten die me motiveren. Ik weet niet of de resultaten je motiveren om te gaan sporten, maar als ze dat wel doen, ga dan door en maak je geen zorgen over wat andere mensen denken. Het belangrijkste is dat je je goed voelt over je lichaam en dat je graag doet wat je doet. En als je comfortabel bent met een six-pack, ga ervoor!

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben zelf eigenlijk ook best wel gespierd ?? Ik heb ook een mooie buik waar ik ook wel mee pronk.... Nog net geen sixpack maar wel mooie lijntjes!!! Ik kan me ong 25 optrekken dus ja ??????

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Doe mij toch maar liever een meid met een zacht rond buikje. Wat heb je nou aan een meisje met staalharde spieren? Kan je net zo goed aan een jongen zitten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ook best wel erg gespierd ?? Vooral me buik en armen !!!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ligt er geheel aan hoe erg het is. Als je gewoon een beetje een sixpack hebt lijkt mij dat niet zo erg. Maar als het heel duidelijk is dan zou ik dat minder mooi vinden. Maar heb het nog nooit echt gezien dus geen idee.

    Maar daarnaast hou ik wel een een goed figuur dus ik zou liever een vriendin krijgen met een sixpack dan een vriendin met overgewicht. Want een vriendin met een sixpack kan ik dan misschien iets minder mooi vinden maar het maakt een meisje niet minder aantrekkelijk naar mijn idee.

    En uiteindelijk gaat het toch vooral om het innerlijk. En die sixpack krijgt je vriendje waarschijnlijk toch pas te zien als jullie elkaar al beter kennen dus dat scheelt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit een meisje met een 6-pack gezien

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben nu tijdens de Corona crisis lekker thuis buik oefeningen gaan doen. Ik ga voor die platte buik als je een crop top aan hebt dat je die lijnen aan de zijkant ziet. Maar een sixpack bij een meisje vind ik zeker niet lelijk. Uiteindelijk moet je doen waarbij je je goed voelt😊

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Van mij hoeft een meisje geen sixpack te hebben, liever niet zelfs. 'Gespierde' meisjes vind ik echt niet aantrekkelijk. Maar er zijn genoeg jongens die dat wel vinden dus ga lekker door waar je mee bezig bent, bovendien is het goed voor je.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is voor meisjes heel moeilijk om een sixpack te krijgen omdat meisjes van nature een hoger vetpercentage hebben dan jongens. Dus als je het bereikt vind ik het heel knap. Maar persoonlijk vind ik meisjes mooier als ze wat meer rondingen hebben.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten