Skip to content
16 reacties
4379 weergaves

dikke buik bij meisjes is mooi

Hee allemaal ik heb laatste tijd sterk het idee dat ik een feeder ben. Vanaf de basisschool vind ik dikke buik bij meisjes mooi en sexy. Mijn vrienden vallen alleen op dunne meisjes. Maar ik word ook geil van het idee dat iemand express aanwilt komen met eventueel mijn hulp. Is dit raar? Ps ik zou het wel een keer willen doen

21 jaar
7 jaren geleden

16 Reacties

  • Je moet wel opletten dat ze niet ongezond wordt!

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind het juist heel fijn en geil als iemand intens geniet van mijn dikkere lichaam

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik beschrijf een doorsnee dag:   Een stevig ontbijt, kom muesli met 2 à 3 glazen volle melk. In het weekend best wel eens een eitje erbij.   's middags neem ik meestal boterhammen mee naar het werk. Volgranen, een 6 tal sneetjes met beleg en veel groentjes. 's avonds kook ik, dat kan echt vanalles zijn. Gisteren gestoomde zalm met puree, prei erbij als groente en een glaasje witte wijn. Daarna nog een pudding als dessertje. Als ik nog zin heb in 2de portie schep ik gelijk opnieuw op. Ik ga niet zitten denken van, misschien wordt je dan wel dikker. Ik denk dat het vooral die houding is die ervoor gezorgd heeft dat ik ben aangekomen.     Beweging: ik ga met de fiets naar het werk, 24 km gaan en 24 km keren. Dus 48 km / dag. Beweeg veel en heb een hoog fietstempo :-)    

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook een buikje en vind het juist mooi. Vooral mijn navel. Daarom draag ik altijd hele korte truitjes en korte jassen zodat mijn buik altijd bloot is.Vroeger durfde ik dat niet maar nu wel.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey jongen21,   Wat een vervelende vraag durf jij stellen of ik nog zwaarder ga worden :-p Nou ja, eerlijk denk ik van wel. Zoals ik al eerder zei ga ik niet extra gaan eten met als doel te verzwaren maar ik kook en eet graag samen met men vriend en het verzwaren heeft me tot op heden nog geen onprettig gevoel gegeven. Ik heb men lichaam letterlijk laten gaan en dat geeft me een super vrij gevoel. En me vriend vindt het sexy :-) Het is vooral een kinky kantje in mij die het ronder worden prettig vind en men verstand die zegt dat ik beter slanker kan blijven... Het duiveltje is welliswaar al een tijdje aan de winnend hand :-) Had je me 2 jaar geleden gezegd dat ik nu meer dan 20 kg zwaarder zou zijn had ik je wellicht gek verklaard. Mijn lichaam, borsten en billen en vooral men buik, zien veranderen en vergelijken met foto's van vroeger vind ik zelf best geil en lekker. Iedereen weet ook dat ik graag eet, nergens op let en zeker niet weg steek dat ik dik ben geworden. Soms waarschuwen mensen mij of schrikken ze als ze mij een tijdje niet gezien hebben. Dat ik door mijn huidige levensstijl nog zal verzwaren is zeker realistisch. Voorlopig heb ik er geen probleem mee dat er nog extra kilos zouden aankomen. Zo lang het goed voelt vind ik het niet echt een probleem.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje22: leuk dat je u er niet voor schaamt, ik vind curves ook heel mooi. Word je nog zwaarder ? Heb je voor jezelf een maximum ?

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind ook dat iedereen baas moet blijven van zijn/haar eigen lichaam.
    Zoals blijkt zijn hier veel mensen die een buikje bij een man/vrouw mooi vinden.

    @jongen17: als je twijfelt of je zelf dikker wilt worden dan is het antwoord wellicht
    wel dat je dat wilt. Maar doe dat niet door ongezond te gaan leven. Bij mij is er 22kg
    bij gekomen de laatste 2 jaar. Daarvoor was ik best slank. Koken (ik volg cursus nu) en lekker
    genieten is voor ons het leukste wat er is. Die kiloos zijn vanzelf gekomen ;-)
    Lichamelijk vind ik het niet erg om dikker te zijn omdat ik weet dat er best wel veel mensen
    het mooi vinden. Niet op men lijn hoeven te letten geeft me een enorm vrij gevoel en ik steek mijn lichaam
    ook niet weg. Voorbij weekendje nog bbq gedaan met familie en in bikini in de tuin gezeten. Heerlijk toch!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Een beetje het idee van een plus size model. Maar nog net iets dikker

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Eens maar een dikke buik, kont en borsten zijn wel mooi.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dikke meisjes ook mooi. Ik zit in groep 8 en ben die dunne lange meisjes nu wel zat.

    11 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik vind dikkere meisjes ook mooier. Al sinds de basisschool. Ik twijfel ook al heel lang of ik het fijn zou vinden om zelf ook dik te zijn. Iemand tips?

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Ah, dan is het duidelijk. Ik zou dan ook best wel vaak lekker eten voor haar willen maken, als ze ook zelf wil aankomen, maar ik zou er wel een grens op zetten. Dik is oké, maar als het 150 kilo of zwaarder is zijn de gevolgen voor de gezondheid wel heel groot en vind ik het ook niet meer zo mooi.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Natuurlijk, iedereen is baas over haar eigen lichaam maar bedoelde eigelijk als zij het ook zelf wilt natuurlijk

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Bedankt voor je reactie! Gelukkig kunnen jullie het goed met elkaar vinden zo

    21 jaar
    7 jaren geleden
  • Volle/dikke meisjes vind ik ook mooi. Maar helpen om aan te komen (feeden) gaat mij te ver. Ze moet zelf baas zijn over haar lichaam en haar gezondheid. Maar ik zie wel liever wat steviger dan slank/mager.

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is niet zo vreemd hoor, ik heb hetzelf gevoel maar dan met mannen. Zelf heb ik een stevige man en hij is reuze lief. Voor mij moet een man een buikje hebben… lekker om tegenaan te liggen en heerlijk om te knuffelen.Ik ben geen feeder in de zin dat ik het eten in zijn mond ga duwen maar ik kook graag voor hem en ik zorg dat er altijd lekkers in huis is zodat, wanneer hij trek heeft, er iets voor handen is. Gelukkig heeft hij vaak trek ;-) Sinds we samen wonen, nu zo een 2 jaar, ben ik hierdoor zelf ook verzwaard. Van 54 kg bij 1m60 naar 76 kg. We vinden het van elkaar sexy om stevig te zijn maar hebben geen feeder/feedee relatie ....

    22 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten