Skip to content
47 reacties
6860 weergaves

Te dik vind ik meer dan oké!

Hoi allemaal,
Even stukje over mij ik ben 22 jaar 173 lang en heb een gewicht van 77 kilo, ik houd mijn gewicht niet in de gaten, ik vind het prima, ik woon sims kort samen met Mn vriend en ben ongemerkt al een kilo of 10 aangekomen.
Ik houd van mensen die wat dikker zijn, Mn vriend heeft een dikkere buik, heerlijk vind ik dat, vooral als hij een overhemd aan heeft waar de knoopjes wat strak van zitten. Mensen met wat meer vet en gewicht mogen er zijn. Het lijkt me leuk om in contact te komen met mensen die dat ook zo voelen als ik.

22 jaar
8 jaren geleden

47 Reacties

  • Ik heb sinds 1 jaar een vriendin met overgewicht. We zijn erg close met elkaar wat uiterlijk betreft. Zij valt op mannen met veel overgewicht en ik val op meiden met ook een maatje meer. Mijn vriendin is 21 jaar, 1.65m en weegt 175 kg. Ikzelf ben 22 jaar, 1.71m en ik weeg ruim 210kg. Als we samen uit gaan hebben we veel aandacht vwb. onze zwaarlijvigheid, maar we vinden dat heel tof. We kunnen slecht lange afstanden lopen. We hebben weinig uithoudingsvermogen. Maar naar de Mac. Is een verademing. Lekker veel en heerlijk eten. En de mensen kijken ons dan aan van, zie die twee dikkerds. We voelen ons zeer happy met onze vele kilo's die we mee moeten torsen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb genoten tijdens het lezen van deze forum. Heerlijk meiden met flink wat maatjes meer, super sexy!!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb ook flink wat maatjes meer. Altijd al zo geweest. Het is begonnen op mijn 10e. Toen maakte we een cruise en ben ik in 6 weken 20 kilo aangekomen. (lekker zoet en veel eten en luieren) ik ging van 47 naar 67 kilo. Ik was toen net in de pubertijd en ik begon vormen te krijgen. Die zijn toen wat extreem geworden. Ik ben bijna 17 en heb een vriend met een normaal gewicht. Ik vind dat niet erg, maar hij is dol op mijn buik. 😁 ik doe niet aan sport en zit veel thuis. Ik weeg inmiddels 112 en mijn broek past niet meer dicht. Mijn vriend moet me helpen met aankleden want alles zit flink strak. We gaan regelmatig bij de mac eten en ik eet altijd bijna 3 porties.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi, ik ben een meid van 18 en ik ben ook extreem dik. Mijn vriend zegt dat ik nog veel verder kan en ik als maar mooier wordt😃. Ik ben 1.77 en weeg nu 108. Mijn broek krijg ik al lang niet meer dicht. Dus die hou ik gewoon open. Mijn vriend heeft zelf een sixpack en dat is juist zo leuk het verschil. Hij kan mijn sinds een paar maanden niet meer optillen. Wel moet hij helpen met mijn bh vastmaken shirt over mijn buik krijgen en broek ophijsen. Ik eet iedere dag 2 porties ongezond en hij een supergezond.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey meisje 18

    Wow dat is echt extreem dik. IK vind zelf dikke mensen ook mooi maar ik raad het niet aan om nog dikker te worden.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey ik heb al eens eerder gereageerd op dit topic en was toen 175 en 86 kilo. Ik ben nu inmiddels 18 en ben flink aangekomen. Ik beweeg nu bijna niet meer op een dag en ben nu bijna 130 kg en ben 177. Mijn vriend en ik zijn nog steeds bij elkaar en hij houd heel erg van mijn dikke buik. Ook vind hij mijn stretchmarks heel opwindend. Mijn broek krijg ik nu niet meer dicht maar ik heb helemaal geen zin om nieuwe broeken te kopen en vind het wel leuk als mensen naar mijn buik kijken die over de rand van mijn onderbroek hangt. Ook draag ik naveltruitjes zodat iedereen mijn vette buik ziet wiebelen als ik loop. Ik kan nu ook heel veel eten, ongeveer 4 macdonalds menus eet ik nu makkelijk op. Ook spijbel ik alle gymlessen en zet ik alarmen in mijn telefoon om niet te verheten te eten. Zal ik nog zwaarder worden of dit gewicht aanhouden? Ik vraag me ook af of er nog meer jongens of meiden zijn die het wel leuk vinden lekker dik en vet te zijn.

    18 jaar
    7 jaren geleden
  • Het is al een tijdje stil hier. Ik was wel benieuwd of er nog meer mensen zijn die geen probleem met hun gewicht hebben of die wat voller wel mooi vinden? En hoe gaat het met de mensen die hier eerder vertelden over hun ervaringen?

    23 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje19 Wel knap zeg dat je ondanks je voorliefde voor lekker eten/drinken toch zoveel in zo’n korte tijd kon afvallen. Minder dat je je door die pillen en zo zo misselijk voelde. Hoe voelde het verder om zoveel afgevallen te zijn? Ben je meteen na de operatie met het afvallen gestopt?   Haha idd, veel afvallen op zo’n week kamp wordt hem natuurlijk niet. Hoewel ik vrees dat veel ouders daar anders over denken. Hopelijk heeft je gewicht niet te maken met het geen contact met je ouders meer hebben?   15 kg aangekomen sinds augustus, da’s best veel! Ik ben wel benieuwd hoe je dan nu leeft, bijvoorbeeld qua sport en beweging op een gemiddelde dag. En wat eet/drink je nu zo al op een dag? Wel heerlijk hoor dat je nergens op hoeft te letten. En je vriend, hoe is het hem vergaan sinds dat kamp een paar jaar terug? En spreek je verder nog mensen van dat kamp?  

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @jongen22, ik had geen keuze om af te vallen. Strikt dieet en pillen die de eetlust afremmen. Ik was er misselijk van. Daarnaast moest ik ook sporten (wat een labeur was dat seg). Het heeft 8 maanden gekost om er +/- 37 kg af te krijgen. Maar ik heb een hard karakter als het moet. Ben half augustus geopereerd en sindsdien is er opnieuw al 15 kg bij.

    Het doel van een kamp is een week gezond leven, sporten en mensen die hetzelfde hebben leren kennen. Elk logisch denkend mens weet toch dat een kind op een week niet zoveel kan afvallen ....

    Heb nu geen contact meer met men ouders.
    Vrij zijn van eten is heerlijk, lekker nergens op letten. Feestje = bier en patat, winkelen = mcdo of iets anders meepikken. Ijskar = bolletje of 3 halen. TV kijken: kroketje bakken of zakje chips open doen.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Meisje 17, met de vraag: Zal ik nog dikker worden of stoppen? Maar ook voor de anderen.

    Natuurlijk is het goed dat je je prettig voelt in de eigen lichaam en niet iedereen is dun en dat is niet erg. Maar het lijkt me wel goed om je af te vragen: Hoe dik je wilt worden? En welke risico's met je gezondheid je wilt nemen.

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje19 wow dan schommel je behoorlijk met je gewicht! Lukte het afvallen dit jaar je ook zo goed dan? Grappig dat je ooit naar zo’n kamp bent geweest. Is het doel van zo’n kamp niet juist dat je afvalt, of? Het heeft bij jou dan in ieder geval niet geholpen. Hoe reageren je ouders en zo daar op? En wat betekent voor jou het los gaan qua eten en zo? En je vriend, hoe is het met zijn gewicht nu?
    @meisje22 Hoe gaat het nu met jou? Kan me voorstellen dat je in deze maand extra los gaat qua eten? Ik ben erg benieuwd wat je op een dag nu zo al eet, en wat het effect is. Waaraan merk je eigenlijk zo al dat je conditie achteruit gaat en dat je luier wordt? Ik ben heel benieuwd.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje17 Wow twintig kilo in zo'n korte tijd! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Als ik jou was zou ik nog even lekker doorgaan en van de feestdagen genieten! Ben benieuwd of je überhaupt nog kan stoppen met eten als dat zo normaal voor je is geworden haha.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • hey,

    hier nog een meisje dat te zwaar is. Als kind was ik altijd al wat mollig. Op men 14de stuurden mijn ouders mij op een speciaal kamp voor kinderen met overgewicht. Ik was toen bij 1m67 ongeveer 78 kg. Ik leerde daar mijn huidige vriend kennen die een schattig buikje had. Ik vind de meeste dikke mensen (mannen en vrouwen) ook vaak best mooi en sexy. Vorig jaar ben ik gaan samen wonen met me vriend en heb ik me wel echt laten gaan. Zoals meisje22 schreef, heerlijk gewoon jezelf zijn! In januari 2016 was ik op mijn zwaarste ooit met 128 kg. Door een kleine ingreep moest ik eerst afvallen op doktersvoorschrift naar 90 kg.
    Vandaag zit men gewicht opnieuw rond de 105 kg.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Heyy   Ik heb zelf ook een tijdje geleden besloten om dikker te worden. Ik ben nu 175 en 86 kilo. Mijn broeken beginnen echt krap te worden nu ;). Laats zat ik samen met mijn vriend in de macdonalds. Ik had 2 large bic mac menus en een softijsje bestelt. Iedereen keek me heel raar aan maar dit vond ik eigenlijk wel opwindend. Mijn broek zat al strak toen ik naar de macdonalds ging (mischien omdat ik thuis al een 2 literfles op had gedronken ;) ) maar toen ik mijn 2 big macs 2 patat en 2 colas ophad knapte de knoop op mijn broek. Mn buik had toen eindelijk ruimte en ik voelde me echt super opgelucht :). Mijn vriend vindt het superleuk dat ik alsmaar dikker word. Toen ik 2 maanden geleden besloot dikker te worden woog ik nog maar 65 kilo! Zal ik nog dikker worden of stoppen?

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • mijn vriendin is 18 jaar en weegt inmiddels iets meer dan 140 kilo. ze houd van eten en laat geen mogelijheid onbenut om iets naar binnen te werken. Ik vind toch dat nederlandse meisjes veel te slanke zijn

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Het maakt me echt niet uit. Voel me prima!!

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje 22, Zou je echt heel dik willen zijn?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Het duurde even.. maar ben ik weer. Ik voel me prima, kom aan en niet alleen Mn buik word dikker, alles wel????. Voelt lekker, hoef nu nergens rekening te houden op eet/drink gebied. Tijdens t eten doe ik nog altijd Mn broeksknoop los, ook bij nieuwe broeken, geeft een stukje vrijheid. Ik ben werkeloos, en zit dus thuis. Merk wel dat ik echt lui word en Mn conditie ook wel achteruit gaat. Maar ik voel me goed, en dat is belangrijk!! Door dit alles is Mn vriend ook wat aangekomen.. ik merk t met zn werkoverhemden, als hij doe aan heeft.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn vriendin was al wat dikker maar zal niet veel meer dan 115 kilo zijn geweest. Haar eetgedrag is erg losjes dus ze laat het gemakkelijk toe als ik haar meer toestop. in een jaar verkering is ze gewoon 30 kilo aangekomen. Ik sta op school wel bekend als feeder maar zo zwaar heb ik nog niet eerder een vriendin gehad

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • IK ben er alleen maar blij mee als mijn vriendin weer dikker is geworden. Gelukkig zit ze er zelf ook helemaal niet mee. De feestdagen staan voor de deur dus alle kans dat ze weer goed aankomt

    19 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Bekijk jezelf door een roze bril

    Bekijk jezelf door een roze bril

    In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

    Ga naar 99gram.nl over Bekijk jezelf door een roze bril
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten