Skip to content
9 reacties
2267 weergaves

Plassex

Lijk wel dat dit een taboe is ik hou ervan. Maar is niemand die ook van hou van plassen

13 jaar
8 maanden geleden

9 Reacties

  • In de badkamer bijv vind ik dit nog ok, maar zeker niet in bed of met kleren aan. Als ik na een golden shower meteen een gewone douche kan nemen is dit misschien niet zo'n issue voor me, als mijn partner dit graag wil.

    22 jaar
    12 dagen geleden
  • Ik heb ging ervaren met plassen maar het lijkt mij stiekem best geil om onder geplast te worden.

    22 jaar
    14 dagen geleden
  • Ik heb hier helemaal niks mee maar ach ieder zijn ding. Als je het wel leuk of lekker vind gewoon doen he. Zeker als je het samen allebei wil

    19 jaar
    14 dagen geleden
  • Plassex is niks slechts aan ik heb sex met een goede vriend die nog over me heen heeft geplast. Taboe voor andere misschien maar niet voor mij ik hou er van

    20 jaar
    17 dagen geleden
  • Een vriendin vroeg een half jaar geleden of ze mijn penis mocht aanraken en vasthouden als ik moest plassen. Ik ging akkoord, maar zij moest dan op zijn minst even topless. Dat vond ze goed. Ik heb toen onder de douche geplast, want je wilt niet zomaar ergens in huis plassen. Nadat ik klaar was, kreeg ik wel gelijk een stijve... niet omdat ik plas-sex geil vind, maar omdat zij aan mijn penis en ballen zat. We hebben het er later nooit meer over gehad en volgens mij vond ze het niet zo geil, wel dat ik een erectie kreeg van haar.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Jongen van 23, op het naaktstrand zou ik dat zeker niet doen want als daar veel 'echte' naturisten zijn wordt je er sowieso op aangesproken.

    22 jaar
    7 maanden geleden
  • Plassex is niks mis mee maar inderdaad heerst er nog wel een taboe op. Aan de andere kant, als je iemand vindt die het ook leuk/lekker/prettig vindt laat je dan vooral nergens door tegenhouden! In bed is naturlijk niet handig, maar buiten, op het (naakt)strand of thuis in bad/onder de douche kun je best leuke idngen beleven met je plassex partner hoor!

    23 jaar
    7 maanden geleden
  • Zoiets als jongen 17. Plassen is wel dichtbij seks. Ik vind het wel leuk als mijn vriend buiten moet plassen om dan zijn piemel vast te houden. Dat geeft natuurlijk problemen en ik moet beloven om hem niet onverwacht terug te stoppen. Thuis doen we geen gekke dingen omdat het uiteindelijk toch vies is. Op jet strand wel. Met vriendin samen gewacht tot we heeeel nodig moesten en toen gevingerd. Gesquirt dus toen. Geweldig hoor maar niets voor thuis. Ook toen mijn vriend nodig moest op zijn buik gaan zitten wippen en toen hij het niet in zijn broek deed zelf alles op hem laten lopen. We konden gelijk de zee in om weer schoon te worden. Niet echt fetisj dus, maar wel grappig en opwindend. Lijkt mle niet zo erg.

    23 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik vind zelf plassen niet per se opwindend. Maar zien/voelen hoe een meisje plast (vooral mijn vriendin) windt me erg op.
    Lijkt inderdaad een beetje taboe, maar is gewoon een fetisj en daar zijn er wel meer van.

    17 jaar
    8 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten