Skip to content
40 reacties
3952 weergaves

Op wat voor type en uiterlijk val je?

Ik ben homo en ik vroeg me af op wat voor type en uiterlijk andere homo’s vallen.

Ik val zelf vooral jongens die wat mannelijker zijn dan ikzelf.

Ook vind ik het belangrijk bij jongens wat voor stijl ze hebben. Ik vind het vaak wel aantrekkelijk als jongens een skinny jeans en een lerenjasje/spijkerjasje dragen.

Ook val ik wel op bruine ogen en blond of bruin kort haar.

Waar vallen jullie op? Laat het weten!

14 jaar
1 jaar geleden

40 Reacties

  • Ik val op jongens die een fascinatie hebben van satijn en zijde zoals een satijnen mannen pyama en hij daarmee wil aangekleed worden.

    21 jaar
    2 dagen geleden
  • Ik val voornamelijk op lange jongens, het liefst rond de twee meter, met een knappe kop. Ik vind basketballers en volleyballers erg aantrekkelijk. Gelukkig zit ik goed in Nederland met de langste jongens ter wereld. Verder vind ik een goed karakter en een gevoel voor humor belangrijk.

    16 jaar
    4 dagen geleden
  • @.j.19 waarschijnlijk doel je op een onderdanig type die je een opdracht geeft en die nakomt zoals jij het wil. Ik

    20 jaar
    16 dagen geleden
  • Ik lees weleens van een pyama,zou het wel wat vinden als een sullig type zich staat op te winden in een oubollige opa pyama, liefst met een bril.

    19 jaar
    22 dagen geleden
  • ik val alleen op jongens als ze niet te knap zijn en zichzelf zoooo ontzettend goed vinden
    groet B.

    10 jaar
    29 dagen geleden
  • Jongen 14@ de film close is echt een mooie film! Volgensmij hebben echt weinig mensen die film gezien, maar is een prachtfilm. Maar ik bedoelde met “donkere” jongens eigenlijk bruine jongens. Zoals Surinaams en zo.

    21 jaar
    29 dagen geleden
  • Ja zwart haar liefst met beetje krulletjes en zo van die donker bruine ogen. Beetje zo als Gustav de donkere jongen die in de film close speelt dat is zo mijn type

    14 jaar
    1 maand geleden
  • Jongen 14@ val je ook op donkere jongens?

    21 jaar
    1 maand geleden
  • Ik ben blonde jongen half lang haar en bruine ogen .
    Ik val het meest op donkere jongens van haar en zo beetje donker gezichtje.
    Mijn ouders weten nog niet dat ik homo ben mijn beste vriend wel hij vind dat ok en heeft nooit anders tegen mij gedaan nu hij het weet. op school zijn er wel jongens die het al weten omdat al experimenteert heb .
    Zelf ben ik geen stoere jongen maar wel meer een zachte jongen van karakter .ik val wel op stoere jongens die veel meer gespierd zijn dan ik

    14 jaar
    1 maand geleden
  • Ik val op Mannen/jongens die:

    - ze moeten er goed verzorgd uitzien.
    - slank
    - zonder vrouwen trekjes gewoon normaal.
    - vrolijk en die wel tegen een grapje kan.
    Ik kijk vooral naar het innerlijk van een man/jongen en of dat zijn hart op de goede plaats zit en een klein beetje naar het uitelijk maar ook niet te veel.

    20 jaar
    1 maand geleden
  • Ik val op mannelijke jongens met een schattig uiterlijk. Dus liefst donder haar, donkere ogen, sproetjes in hun gezicht. En ik heb een crush op flaporen, geen idee waarom.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Jongen 20, Ik hoef me niet te bewijzen dat ik gay ben, dat weten ze wel. Sinds kort ken ik een jongen ook 17, ook gay. Hij heeft meer vrienden en is best populair bij hun. Het is echt een vriendenclub die samen veel ondernemen. Op vakantie, hij is de jongste. De oudste 20, hij heeft mij gevraagd of ik er ook bij wil horen. Lijkt me wel leuk en ook wel spannend. Ik ben welkom zegt hij maar het is een club en eisen een soort inwijding. Bewijzen dat je bij hun wilt horen. Hij moest zich ook bewijzen met wat opdrachten. Maar je mocht zelf ook iets in brengen als je geen melige opdrachten wilde doen , hij had gekozen voor een traditie die hij wel spannend vond. Heb jij ook ervaring en snap jij dit ergens. ?

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • @j18.jou fetisj in combi gay zijn is niet vreemd hoor.Ieder zijn ding zeg ik altijd maar toegeven dat ik samenwoon met mijn vriend van 19 jaar en wij hebben ook wel iets met kleren lingerie en ijszijde nachtkleding,wil zo tuttig als mogelijk is ermee aangekleed worden.

    21 jaar
    6 maanden geleden
  • @j17. Kun je wat meer uitleg geven wat je moet doen om erbij te horen. Moet je bewijzen dat je gay ben?

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Laat mij graag domineren en mijn partner is gay en daarbij ook nog dominant dus dat is uniek vind ik,we doen vaak aan omkleden enzo ( pyama) is mijn voorkeur maar ook lingerie en dameskleding vind ik fijn.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Sinds kort bevriend met enkele jongens die ook gay zijn. Wil graag bij hun horen. Nu dagen ze me uit als ik bij hun wil horen me eerst moet bewijzen.

    17 jaar
    6 maanden geleden
  • Lees reacties op andere topics, deze , maar ook op wat voor uiterlijk val je, fetisj, van jongens 17, 18, en 19. Die allemaal reacties geven over begeleiding, dominant, onderdanigheid, waar ik nu ook mee zit. twijfelen aan mijn geaardheid, verlangen naar jeugdervaringen van enige jaren geleden, net even voor mijn tienertijd. Verhaal van Meat ook weer herhaald op jongens vragen. Zit nu zelf met allerlei vragen, sinds ik weer een oude vriend ontmoet heb, die in onze groep eerder de leider was. Als hoofdman, sergeant, hij bedacht altijd stoere dingen. Bovenste reactie is ook van mij, waarin staat dat ik bevriend ben met een jongen van 20, nu leeftijd verkeerd getikt, hij is ruim 18. En sinds kort ben ik weer bevriend met hem.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Was onzeker, over mijn uiterlijk. Ben nogal dik al zit ik er zelf niet mee. Ben bevriend met een jongen van 20 en die valt dus op dikke jongens zoals hij zegt. Hij zou het zelfs jammer vinden als ik zou afvallen. Geeft me toch wel zekerheid dat niet iedereen van alleen maar slank houdt.

    17 jaar
    10 maanden geleden
  • Verliefd worden op mannen? Nooit gebeurd en zal ook nooit gebeuren. Maar sex met een gespierde baardloze man met een mooie lul sla ik niet af, zolang er maar niet gekust moet worden.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Jongen 19 mijn nieuwe topic is gesloten en heb hem laten verwijderen. Veel aan jouw reacties gehad, was toen 17. Nu inmiddels 18. Maar volgens mij kom ik je wel weer tegen op andere topics. 

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten