Skip to content
17 reacties
2114 weergaves

dameskleding en ondergoed

ik ben een jongen en kom er sinds kort voor uit dat ik graag bh's en strings draag. ook topjes en jurken enz enz. ben ik dan een travestiet en of homo? gr

20 jaar
12 jaren geleden

17 Reacties

  • Wou meisje 22j wilde dat jij men vriendin was! Ik droom zoon een meisje als jij te ontmoetten, ik draag graag pantys, en dan samen met jouw zou erg geil worden!

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ja ben een meisje maar Ik draag pantys omdat Ik het leuk vind, vaak heb Ik geen skopje aan, ik heb eens mijn ex vriendje geprobeerd om hem te overhalen om in mijn kleiding te gaan dragen, gewoon voor de fun, maar hij moest er niets van hebben. Mijn huidige vriend is echt zo een jongen dat niets hem te gek is! Echt is het zo dat als het effetjes kan, dan trekt ie mijn jurkjes en rokjes aan en daarbij horen holdups en of panty bij, zelf zijn we eens naar buiten zo gegaan en lekker gewandeld, maar daarna was ons intieme meer dan geweldig! Als wij samen gaan wonen mag hij altijd in jurkjes en pantys zitten, ik vind het wel lekker!

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik wordt altijd opgewonden door meisjes die een panty dragen, dan ging ik op onderzoek uit en na dat ik een paar keer een panty aan heb gehad, dat ik graag zelf pantys draagt! Mijn vriendin draagt ook regelmatig een panty en sinds kort doen we samen aan. Ik snap het heus wel dat er mannen en jongens zijn die graag een dames kleding uit opwinding dragen en lekker vinden!

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik koop steeds meer dames lingerie zoals een string, hipsters, garterbelts met stockings, ik word al licht in mijn hoofd als ik al kijk naar lingerie op het internet als ik op mezelf woonde zou me hele kast vol liggen. heb zoveel fantasieën die ik niet durf waar te maken. ik heb voornamelijk gevoelens voor meiden maar toch zou ik wel als een meid genomen willen worden ( in mooie lingerie natuurlijk )

    wat ben ik eigenlijk, homo waarschijnlijk.

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Neigt naar travestie. prima toch. Lang niet alle travestieten zijn overigens homo. Zelf draag ik graag stiekem maillots en kun je me vaak in een tuinbroek zien.

    22 jaar
    8 jaren geleden
  • meisje van 17 jaar: jouw vriend is een gelukzak! dit is waar ik altijd van droomde

    18 jaar
    9 jaren geleden
  • Het is bijna carnaval, dan kun je hetbuitproberen zonder raar aangekeken te worden

    19 jaar
    9 jaren geleden
  • ik draag haast altijd strings mijn vriendin weet het en vindt het niet erg. wat ik ook graag zou willen is een dag als meisje gekleed zijn in een strak kort jurkje en dan sex met een meisje of jongen lijkt me zo geil

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Mijn vriendje heeft de kanten string die ik hem heb gegeven al enkele keer aangehad, wat ik echt heel leuk vind. Gisteren heb ik van hem een mooi lingeriesetje gekregen en tot mijn verrassing had hij het bijhorende stringetje zelf aan!!! Hij begint het zelf ook leuk te vinden!

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • wil ook graag sex hebben met iemand in meisjes kleren.
    heb maar twee keer sex gehad met een vriend uit mijn klas,
    maar ik wil graag meer en hij niet.
    en waar ik opgewonden van raak is een jongen in een tekort rokje rode panty en een heel klein mini string lijk mij herlijk
    als hij dan gebukt staat dat ik dan zo goed zijn kontje kan zien.
    en de rest spreek van zelf

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Ik heb het gedurfd. Heb mijn vriendje eergisteren een zwarte kanten string gegeven. Voor dames! Toen hij het pakje opende, keek hij wel heel raar, maar hij vond het wel een hele mooie en zou hem af en toe wel eens aantrekken als ik dat graag had. Gisteren is hij bij me blijven slapen en ja hoor, hij had de string aan onder zijn jeans. We hebben heerlijke seks gehad!

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Tot voor kort vond ik een string sowieso iets voor meiden, en op het strand vind ik een string voor jongens not done, maar vorig weekend heeft mijn vriendje voor de grap een van mijn strings aangedaan en ik vond het best wel geil. Eigenlijk wil ik dat hij dat wel eens meer doet. Ik zou hem graag een string kopen, liefst iets heel vrouwelijk, maar durf niet goed.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • jongen20

    of jij homo of travestiet ben kan ik je niet vertellen want dat moet je zelf voelen en ontdekken.

    zou het ook kunnen dat je transgender ben?


    Persoonlijk draag ik graag mannen kleding zoals broeken truien vesten. maar ik draag wel gewoon vrouwelijk ondergoed.


    Jongen15

    ik denk dat jij verlieft ben op die jongen of je bent heel nieuwschierig na seks met een jongen.


    Jongen 16

    Toen ik de eerste keer mannen kleding wou passen
    ging ik na de C&A en heb ik daar gewoon iets gepakt dat ik leuk vond en wat vrouwen kleding en het in het pashokje gepast. misschien kun je dat ook doen.





    18 jaar
    10 jaren geleden
  • ik wil weten of meisjess kleren ook wat voor mij is maar woon bij me pa wie kan me helpen

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • ik wi;l een keer een meisje zijn kan iemand mij helpen
    \

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • als meisje gedragen

    wat ik vaak doe met een jongen uit mijn klas,wij gedragen ons soms als een meisje,natuurlijk niet op straat maar in zijn slaapkamer,zijn ouders werken over dag,en ook wel eens s,avonds hij heb een klein rokje aan een heel klein slipje en rode panty met gaatjes er in laats had hij een geile bui ,hij had deze kleren aan stond gebuk en draaide expres met zijn kontje en ik werd er geil van hij zag dat en ging op me zitten wat vond ik dit geil wij hadden alle twee een stijve hij vroeg zullen we meer doen,maar ik durf niet ik heb een vriendin,maar steeds als ik met mijn vriendin vrij met ik aan hem denken,ik vind dit niet normaal,ik vraag me af hebben meer jongens dit .

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • kan beiden, hoeft niet

    Voorkeur voor travestie kan gekoppeld zijn aan homoseksualiteit of homoseksuele gevoelens. Maar het hoeft helemaal niet. Voorbeeld is Maarten t Hart, hetero en travestiet. Ir.

    21 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten