Skip to content
17 reacties
2582 weergaves

homo's leren kennen

ik wil heel graag homo's leren kenen maar dat is niet zo makkelijk heb via verschilende datings sites gezocht naar mensen rond mij leeftijd maar krijg alleen oudere mannen hoe kan ik ze ontmoeten voor mij gevoel ben ik de enigste homo HELP ME !!!

20 jaar
12 jaren geleden

17 Reacties

  • Je kan ook een online dating site proberen zoals www.gay.nl en www.cu2.nl

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey ik heb een vraagje is er in de buurt van maasluis een homo ontmoetingsplaats

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi ik heb een vraagje is er in Lelystad een ontmoetingsplek voor homo's

    21 jaar
    10 jaren geleden
  • heb je al is de site exprezzo geprobeerd ?

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • als je een smartphone hebt zijn er genoeg apps

    als je een smartphone hebt zijn er genoeg apps denk aan grindr gay.nl bender badoo en ik zal je een tip geven praat via de aps en vraag naar foto's en zet op je profiel wat je wilt en wat je egt niet wilt ik zit ook op alle apps en als je afspreekt ga dan naar een plek waar veel meer mensen zijn zo als een kroeg of discotheek  veel suc 6 ;) mischien komen we elkaar wel tegen ;)

    21 jaar
    11 jaren geleden
  • Ik ben homo

    Ik ben homo en ik heb ook geen cpntactet met homos zou wel
    een keer met een homo willen doen

    18 jaar
    11 jaren geleden
  • hoi

    Hoi, Ik ben van turkse afkomst en voor mij is het nog moeilijker om in contact te komen met andere homo's van mijn leeftijd. Heeft iemand nog wat advies voor mij. Ik hab al lang genoeg mijn gevoelens ontkent en wil echt heel graag dat ik iemand aan mijn zijde heb die van me houd en mij ook zal steunen.  

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • jongens leren kennen

    Ik heb ook het probleem dat ik geen leuke jongens leer kennen omdat of ze zijn te vrouwelijk of je denkt dat ze aardig zijn en naaien je achteraf het lijkt alsof er geen normaale jongens zijn die lief aardig mag best stoer zijn en niet te vrouwelijk maar elke keer blijf ik genaait worden

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • @Andere

    Hoi,   Thx! Bedankt voor je reactie, leuk om te horen dat er al iemand positief tegenover staat. Graag wacht ik de rest ook even af of zij nog reageren hierop.. Ben benieuwd of er nog meer positieve reacties op komen, en eventueel minder positieve. Want natuurlijk kan het ook dat er jongens zijn die dit helemaal niet zo leuk lijkt!   Ik hoor graag, nogmaals bedankt!   J.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • Hoi

    Er bestaan gelukkig diverse site's tegenwoordig voor.. 

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • andere

    Lijkt me top om zo anderen te ontmoeten. Vooral als je nog niet echt uit de kast bent.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Nog even iets

    Hoi,     Ik wil misschien (eerst kijken of er animo voor is, of het gerealisseerd kan worden en het van de grond af komt) met nog een jongen een homo-meeting/avond of hoe je het noemen wilt organiseren. Dit zal gebeuren in de gemeente Neder-Betuwe. Nu vraag ik me af wat iedereen daar van vind en of het je/jullie leuk lijkt? En zoja, zouden jullie er naar toe gaan?   Ik ben benieuwd naar jullie reacties!   Alvast bedankt!   J.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • Hoi

     Ik wil er ook wel meer leren kennen.....

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • Telefoon

    Hoi,   Wanneer je een smartphone heb zijn er inmiddels verschillende "apps" om met andere homo's in contact te komen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Grindr, gay.nl, Badoo, BoyAhoy, Skout...   Succes, zijn er genoeg hoor.   J.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • aan jongen 20

    Hoi ja is moeilijk soms.Ja ik moet alles ook nog uitzoeken je bent 20 en heb je nog helemaal geen contact gehad met andere jongens? Ik ook niet echt maar wel eens met een andere homo jongen gepraat of gemaild dat wel. Zou ook wat voor jou zijn om met een andere jongen of jongens in contact te komen om over jullie gevoelens te praten. En waar je naar op zoek bent,ben ik ook nog niet uit .Misschien hoor ik het nog wel van je? groeten.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • Hey jongen 17 jaar

    hey ik weet wel dat er meerdere homo's in de buurt zijn maar jammer genoeg kan ik niet egt met ze in contackt komen ik weet niet waar ik opzoek naar ben ik moet het nog allemaal uitzoeken laterzzz  

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • leren kennen.

    Snap jou heel goed ben juist uit de kast en wil ook wel anderen leren kennen,op sites neen doe ik niet.Kijk  je weleens in grote landelijke kranten in het weekend maar de meesten zijn ouder. Je bent niet de enigste homo dus. Maar dan de vraag wat zoek je voor type,ik ietwat stoer. Zoek je een speciale vriend of meerdere vrienden,een groepje lijkt me wel cool.Heb weleens gereageerd op een advertentie van 2 jongens maar wel ver uit de buurt,maar mail wel met hun over alles en nog wat.Dan kun je het coc eens bellen voor info. Maar mee eens soms moeilijk maar echt je bent niet de enigste ik ben het ook dus.reageer je nog eens weer.?

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten