Skip to content
74 reacties
1976 weergaves

Ben ik lesbie

Ik heb dat als een meisje langs loopt ik naar haar kont kijk  en dat ik dan klaar kan komen en als ik bijvoorbeeld bij een vriendin slaap merkt ze ook dat ik steeds naar haar kijk en nat wordt. Ik heb alleen 1x een meisje's tieten gevoeld voor een weddenschap maar voorderest niks met meisjes gedaan. Het lijkt mij heel erg vies om te zoenen met een meisje. Maar zijn deze dingen een teken dat ik lesbie ben (meisje na kijken. nat worden van vriendinnen .geil worden als ik naast me vriendin slaap .en als ze me aanraakt . Is dit een teken dat ik lesbisch ben ? wil t niet lijkt vies!! hoopeloos meisjeex

14 jaar
12 jaren geleden

74 Reacties

  • Ik kijk graag na de borsten van mijn vriendin we hebben elkaar ook gevingerd ben ik nu lesbie?

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Het idee dat lesbisch vies is, is dat een idee dat uit jezelf komt? Of is het opgedrongen door mensen, groepen of culturen uit je omgeving? Misschien moet je dat eerst eens uitzoeken voor jezelf? Vraag je af: wie in je omgeving zegt dat? En vraag je dat dan opnieuw en opnieuw af, tot je iedereen hebt die het ooit opgedrongen heeft. Dan voel je je veel meer opgelucht, ongeacht of je nu wel of niet lesbisch bent. En dan kan je veel nuchterder naar de situatie kijken.

    Verder, het kan zijn dat je op iemand's persoonlijkheid valt, ongeacht of dat nu een jongen of meisje is. Het is zijn of haar karakter, niet het lichaam waar je dan op valt.

    Of misschien val je inderdaad op meisjeslichamen, net zoals sommigen opgewonden raken van grote borsten, voeten, blond/bruin/zwart/ros haar, bepaalde kleding, of whatever. Dan is het meer een soort fetish. Daar is ook niets mis mee. Tenminste, zolang die fetish niet schadelijk is voor jezelf of anderen. Sommige fetishes zoals hardcore SM of kaksex, zijn wel erg schadelijk. Dus daar ga je beter niet op in.

    Ikzelf vind lesbische meisjes eigenlijk wel schattig en ik van daarop. Tenminste, sommigen toch. De manwijven en metsers natuurlijk minder. Dus misschien heb ik een lesbi-fetish? Maar vanuit het standpunt van een jongen is dat natuurlijk geen erg vruchtbare situatie. :-)

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Als je opgewonden raakt door een meisje hoeft dat niet te betekenen dat je lesbisch of bi bent..

    20 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik ben bi en verliefd op een vriendin, maar zij is verliefd op een andere vriendin van me en die hebben nu verkering. Best wel ongemakkelijk.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • 1. Leer eerst maar eens spellen meissie.. 2. Lesbisch zijn is NIET vies. Ik ben bi en zie dit als een belediging (tegenover de LGBTQA+ community). Als je lesbisch zijn 'vies' vindt, dan lijkt het me niet dat je het daadwerkelijk bent.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • @M14,

    Je hebt nog alle tijd. Als je jong bent is het normaal om te experimenteren. Doe gewoon waar je zin in hebt, jongens, meisjes, het maakt niets uit. Over een paar jaar merk je vanzelf wel wat je voorkeur is. Nu zorgen maken heeft helemaal geen zin. Geniet van het leven en neem het zoals het komt.

    Ik experimenteerde vooral met jongens toen ik jouw leeftijd had. Nu weet ik dat ik meestal op meisjes val, maar soms ook op een jongen als hij echt heel leuk is. Ik ben er blij mee, want het zijn allemaal fijne ervaringen. Als mensen me in een hokje willen stoppen ben ik bi, maar het is niet 50/50 bij mij. Dus wat doen die labels er eigenlijk toe? Je bent gewoon jezelf, niet een iets.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben denk verliefd op mijn vriendin. ik krijg continu kriebels in mijn buik of ik word verlegen. ik vind mijn gevoelens verwarrend en mijn vriendin zegt dat ik het voel omdat ik bang ben of wanhopig omdat ik toen al snel een link zette met bi of lesbie. het gevoel is wat minder geworden. maar ik vraag me af. ben ik gewoon bang om lesbie te zijn . want die geoelens krijg ik ook als ik bang of gespannen ben. tewijl ik het niet zo super ramp zou vinden als ik lesbie ben. en nu kijk ik steeds naar de meisjes en beoordeel hoe ze eruit zien. ik vraag me nu af. ben ik lesbie of bi of overdrijf ik gewoon en voel me bang. help me plz. ik weet het echt niet meer.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • ik denk dat ik lesbisch ben ik was op 3 meisjes en meisjes uit mijn klas schuren wel eens maaar voor de ol en mij maakt het geil ja als je mischien ook een vriendinetje wil

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • @meisje12 Het leven als lesbienne is niet moeilijk, het accepteren van jezelf is moeilijk. Ik heb er 4 jaar over gedaan. Je kunt mijn verhaal lezen op young-dutch-lesbian.webnode.nl :)

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet niet veel te zeggen over bi, maar ik weet wel dat lesbisch (of bi) zijn niet gemakkelijk is. Als je op een meisje valt is het ten eerste moeilijk om te zien of ze lesbisch is of niet en dan of ze wel verliefd is op je. Wat ik hiermee wil zeggen is dat dat het leven van een lesbienne gewoon moeilijk is, maar laat je niet uit het veld slaan! En voor de gene die er veel moeite mee hebben om te laten zien dat ze lesbisch zijn je bent niet anders! Ook al zijn er niet zoveel mensen lesbisch je bent niet de enige!

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ja klopt ik vind zelf ook moeilijk om te zien of iemand lesbisch is

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Dat vind ik ook moeilijk

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik weet nu zeker dat ik bi wil iemand daarover iets zeggen ofzo want ik weet niet hoe ik erme om moet gaan

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelf ben ik ook bi ik heb gevoelens gehad voor jongens, maar ook voor meisjes. Alleen ik vind het heel moeilijk om te kunnen zien of iemand lesbisch is of niet.??

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Zou er iemand met mij willen kletsen ofzo want als ik langs een meisje loop ofzo dan krijg ik vaak kriebels enzo heeft iemand dit ook

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Zou er iemand met mij willen praten?

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hoi ik ben ook bi en ik zoek een leuk meisje

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey, ik zou graag met je willen kletsen.

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • Heyy ik zoek een leuke meid om mee te kletsen. 

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey ik weet het nu zeker van mezelf en ben nu verliefd op een meisje in mijn klas. En kan je me echt wat tips geven? Lijkt me top! Groetjes R

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten