Skip to content
9 reacties
1080 weergaves

Leuke jongen gezoend maar homo?

We waren in gesprek geraakt op een feestje van mijn broer en eigenlijk allebei een beetje down. Hoe het kwam weet ik niet, maar ik stelde voor te zoenen voordat hij naar huis ging en dat deed hij heel lekker dus we klaarden helemaal op en gingen er mee door. Hij kreeg echt een gigaerectie en toen ik die beetpakte (alleen door zijn broek) kwam hij klaar. Ik zei dat dat niet erg was en juist mij ook een heerlijk gevoel gaf. Ik wil nu met hem afspreken,niet heel serieus maar gezellig om te praten en eigenlijk ook wel om nog een keer te zoenen. Maar nu zegt mijn broer dat hij waarschijnlijk gay is.
Ik wilde hem geen details geven, maar dat kan dan toch niet?

20 jaar
5 maanden geleden

9 Reacties

  • @j22, Mijn broer is zeker niet ant homo en ik al helemaal niet, maar dit sloeg blijkt ook steeds meer, nergens op.
    Ik zou het ook leuk vinden om meer contact met hem ge hebben als hij homo is, want we kunnen goed praten al zijn onze gesprekken wat zwaar. Hetbgaat nu eenmaal niet zo goed met de wereld. Daarom was het zoenen met hem een heerlijk contrast met dat gesprek. Maakte ook bij mij mijn hele lichaam weer tevreden. Bij hem duidelijk ook hihi.Gisteren hetzelfde alleen luchtigere onderwerpen. Ik heb aan mijn broer gezegd dat ik mijn laarsjes opeet als die jongen homo is. Toen vroeg hij hoe ik dat zo zeker kon weten. Ik heb toen diep in zijn gezicht gekeken en hem.uitgelachen. Toen begreep hij het pas.
    En ik, ik ben blij. bedankt dus.Ciao!

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Hahaha inderdaad, als je een stijve krijgt onder de douche ben je natuurlijk niet meteen homo, wat een onzin. Is vele wel eens overkomen die ook hartstikke hetero zijn.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Dacht ik het niet? Weer dat macho kleedkamer-gelul. Nou ik zal je vertellen TS : als je gelijk homo bent omdat je een boner krijgt onder de douche dan zijn we hier allemaal zonder uitzondering homo. Valt me tegen van je broer zulke lame gossip.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Jullie hebben volgens mij allemaal gelijk. Ik heb een afspraak met hem zo meteen. Heb mijn broer dat maar verteld en gevraagd waarop hij zich baseert. Nou kleedkamerverhalen, hij kreeg een stijve onder de douche. Nou ja, ik krijg wel eens harde tepels bij gezamenlijk douchen met vriendinnen.
    Maar goed mijn broer weet dat ik niet op een relatie uit ben, maar ik houd er wel van om een goed gesprek met een intelligente jongen te hebben en dat is hij. Hij zoent geweldig en die schokkende paal van hem daar fantaseer ik over., hoewel hij daar al twee keer excuses over heeft gedaan.
    Al dat laatste weet mijn broer niet.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Aangezien hij direct een erectie kreeg toen jullie zoenden lijkt me het vrij duidelijk dat hij geen homo is!

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Wat een rotstreek van je broer. Nee, die jongen is heus niet gay hoor. Een stijve kan je niet faken. Het gebeurt of het gebeurt niet en in beide gevallen heb je dat als jongen niet in de hand. Je broer zou beter twee keer nadenken voor hij uit zijn nek gaat lullen en zijn vriend gaat beschadigen.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Spreek nog eens af met die jongen, knuffel hem, zoen hem en zie wat het wordt.

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoe weet je broer dat? Is hij zelf gay of vindt hij dat die jongen niet met iedere meid die hij kan krijgen in bed stapt?
    Als hij bi is moet je wel uitkijken.

    20 jaar
    5 maanden geleden
  • Hij kan ook bi zijn. Of je broer heeft ergens een roddel gehoord. Alles is mogelijk dus ik zou lekker op avontuur blijven gaan en je komt er vanzelf achter. Die stijve penis vertelt meer dan 1000 woorden. Veel plezier!

    22 jaar
    5 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten