Skip to content
23 reacties
2833 weergaves

Gaysauna/ bar

Hii, ik ben een jongen van 19 en hou ervan om onderdanig te zijn maar heb nog niet super veel ervaring. Zouden jullie een gaysauna/ bar aanraden voor mij

19 jaar
10 maanden geleden

23 Reacties

  • Ik ben zelf erg nieuwsgierig om naar een gaysauna te gaan. Ik ben tijdens de seks ook redelijk onderdanig en ben bttm. Mij lijkt een gaysauna een veilige plek om lekker seks te kunnen hebben. Al vindt ik het wel enorm spannend.

    @TS Wat is er precies gebeurd? Had je veel ervaring met anaal?

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik ben geen kenner op dit vlak, maar er bestaan ook specifieke (gay) bars/clubs waar onderdanigheid en dominantie het item zijn. Je kan hier naartoe eerst als toeschouwer en dan alsnog beslissen of je - eventueel een volgende keer - mee wil in de rol van onderdanige. Veel succes!

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Vind je niet abnormaal j. 17. Maar wat is abnormaal. ? Zowel hetero als homo jongens kunnen stoer of onderdanig zijn, wat normaal is toch.?

    18 jaar
    4 maanden geleden
  • Benieuwd hoe het met jongen 19 gaat? Geen leuke ervaring dus in die sauna.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Sauna en onderdanig, snap het nog niet. Ben ik onderdanig om toch gewoon een stoere jongen die discipline en wat tucht nog kan waarderen. ha ,ha. Wie durft te reageren.?

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Wtf is dit onderwerp en zijn deze reacties? Wrm draaien gay sauna’s om sex? Je komt daar toch gwn om te ontspannen?

    21 jaar
    8 maanden geleden
  • Heb nog gereageerd jongen22 , nieuwe topic misschien.?

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Wat is onderdanig. Wie surft op jong in, komt vaak in oudere topics een onderwerp tegen die gaat over opvoeding. Zijn jongens die liever eens een pak op de billen krijgen dan andere straf, zoals uitgaansverbod, geen telefoon, persoonlijk vind ik dit erg kinderachtig. In Nederland wordt een pak op de billen als abnormaal beschouwd, en komt men dit tegen in porno films en bij verhalen hier op internet.
    Terwijl op veel Amerikaanse highscholen het normaal is, zelfs voor studenten ook al zijn ze boven de 20. Tot 23 is normaal daar. Ondanks afschaffing nemen ze het toch weer in overweging. Soms met stimulatie van ouders en studenten zelf. Vooral privé scholen blijken nog steeds voorstanders te zijn. Scholen, die rustig zijn, geen geweld heerst, respect voor elkaar en de rector. Achter stimulatie staan voor hun zelf, en trots zijn op hun opleiding en op hun begeleiding. Dit hebben mijn kameraad en ik ook besproken met onze begeleider en herkennen ons hier in. Zijn we abnormaal, wij vinden dit niet, en accepteren deze vorm van opvoeding. Zowel homo als hetero jongens zullen zich hier in herkennen.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Of iedereen uitgepraat hierover. Kan ook.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Weinig reacties meer, geen durf meer.?

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • @TS, wat jammer dat het zo gelopen is, gaat het weer? Zou je nog een keer gaan? Succes verder.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Heftig jongen 19, een rectale bloeding. Is er goed iets mis gegaan. Dan jongen 17 je maakt reclame voor de site castigatio. Ken de site ook, maar weet niet of dit het is voor jongen 19. Volgens mij reageer jij ook op die andere topic doe over fetisj gaat. Jij bent een stoere jongen zoals je zelf aan geeft. Je hebt het over je vriend en begeleiding. Jongens die castigatio lezen houden meestal van spanking, en jij.? Je bent niet de enigste ha ha.

    20 jaar
    8 maanden geleden
  • Ik ben topic starter. Jongen 21 leuk dat je aan mij hebt gedacht door te vragen hoe het is gegaan. Ik stelde een gaysauna toch iets rustiger voor. Ik heb een rectale bloeding opgelopen. Het spijt me dat ik niet eerder had geantwoord, er kwam heel wat tussendoor.

    19 jaar
    8 maanden geleden
  • Beste TS ik snap niet wat onderdanigheid heeft te maken met een bezoeken sauna. Of bedoel je daarmee dat je graag de ontvangende partij bent (bttm). Ik ben bttm en heb diverse keren een gaysauna bezocht en vind het erg fijn om een veilige manier seks te kunnen hebben al moet je er geen bezwaar hebben om bekeken te worden. Daarnaast ben je net als mij vrij jong dus denken ik dat je best veel aandacht krijg mijn advies is dus ook mensen af te houden.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Een gay sauna is een gewone sauna maar met een paar extra's. Meestal een darkroom en/of private kamertjes waar je je kan terugtrekken met een partner. Soms is er een aparte ruimte voor de sm en bondage liefhebbers. Meestal moet je daar wel toeschouwers dulden. Als je zoals je zegt, onderdanig ingesteld bent en je bent echt 19 jaar zal het jou niet aan kandidaten ontbreken. Best even op hun website kijken wat de mogelijkheden zijn.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Voor alle duidelijkheid toch nog even dit toevoegen aan mijn vorige reactie. Je bent helemaal nergens toe verplicht. Andere bezoekers zullen jou vast en zeker benaderen voor seks en sommigen kunnen best intimiderend doen maar ook in een gay sauna geldt : nee bedankt = nee bedankt.

    22 jaar
    8 maanden geleden
  • Een gay bar is meestal een gewone horeca zaak. Een sauna ook, maar heb geen ervaring met gay sauna's. Wel eens in een gay bar geweest, maar altijd met vrienden. Gewoon eens zoeken op internet denk ik.
    Je bent onderdanig zeg je, zijn meer jongens die het fijn vinden om gedomineerd te worden. Lekker stoer en spannend, vind ik ook. Zoek of kijk eens op de site Castigatio. Verhalen en advertenties.

    17 jaar
    8 maanden geleden
  • Hou J10, ben je al geweest. Benieuwd naar je ervaring.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Door de deur naar binnen, betalen en vaak krijg je een handdoek er bij, kleren uittrekken in kleedkamer. Handdoek om en de sauna in gaan. Let wel goed op en ga niet gelijk in op alle aanbiedingen. Wees je zelf en overhaast niet. Dex gebeurt in de darm room of in kleine afsluitbare hokjes. Veel plezier en ik ben benieuwd.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • hoe gaat het in zijn werking? zo een gaysauna?

    21 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten