Skip to content
10 reacties
1360 weergaves

Wat voor crossdress-kleding?

Hi, ik ben homo en ik vind het leuk om in de badkamer meisjeskleding te dragen. Ik heb tot nu toe: een rokje, 2 onderbroeken, een topje en een skinny jeans. Als ik dit draag krijg ik een stijve penis. Ik wil nog heel graag een jeans short en een badpak.

Wat voor meisjeskleren vinden jullie leuk of lekker zitten?

14 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • Misschien leuk voor jongens die zich graag als meisje verkleden: Op Youtube staat een filmpje, 'Franswa Sharl'. Dat gaat over een Australische jongen die op vakantie is op een Polynesisch eiland. Als grap doet hij mee als meisje aan een miss verkiezing, in bikini.

    Een andere leuke film met een verkleed thema is 'Lolo 2019 short film'. Dat gaat over een groep kinderen waarvan er een Gay gevoelens heeft. Er komt een schoolfeest en ze gaan hem helpen zijn gay identiteit te laten zien.

    Tenslotte 'Hazel (2012)'. Dat gaat over een Frans jongetje dat toevallig geboren is in Duitsland. Moeder wist geen naam en toen zei de Duitse zuster dat ze hem maar Hansel moest noemen, maar ze verstond Hazel. Hazel brengt zijn hitsige moeder tot razernij. Niet echt een verkleedfilm, maar een beetje vals gay lijkt Hazel wel.

    Je moet de titels precies zo in typen (of kopieren) naar het zoekvenster van YouTube anders krijg je wat anders te zien.

    23 jaar
    1 maand geleden
  • TS hier! Ik heb onlangs de tuinbroek gekocht, hij zat heel lekker. Ook heb ik een sport setje gekocht: roze sportlegging en het bijbehorende tanktopje. Ok deze outfit stond mij heel leuk en hij zat lekker strak. Ik ga vanmiddag nieuwe slipjes, een witte flater jeans en een wit slim fit jeans shirtje kopen.

    Nog een vraagje: is bikini een aanrader?
    Lijkt mij wel lekker geil.

    15 jaar
    1 maand geleden
  • Hoi TS, hier andere jongen@22. Spannende zoektocht is het. Inmiddels durf ik steeds meer te snuffelen in kledingwinkels. In Amsterdam zijn ze echt wel gewend aan jongens/mannen die vrouwenkleding kopen of passen. Laatst nog een leuke jumpsuit gekocht. Tuinbroek is sowieso aan te raden. Al is het een broek, het staat 'lekker girly' en zit ook te gek. Ik heb ook een hele strakke (super) korte (dames)tuinbroek, daar staat een maillot te gek bij. Die laatste combi is meer voor thuis. Hopelijk vind je iemand die je kan helpen met je make up. Pruiken draag ik niet. Heb nu een super kort blond koppie, staat er super goed al zeg ik het zelf. Heb je gaatjes in je oren? Oorbellen maken het mooi af. Kleine steentjes, ringen en hangertjes. Ik heb altijd oorbellen in, maar voor het cross dressen pak ik uit met de zwaarste hangers die lekker mee bewegen.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik draag hotpants met een panty aan, pruik . Benen goed scheren en ook je gezicht, dat werkt mooi met make-up, enkel laarsjes mooie jasje aan en je word een prachtige meid.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • TS hier!

    Ik heb de short en het badpak gekocht, ook een topje en twee flared jeans. Tuinbroek lijkt me ook wel lekker. Ik zit nu na te denken over een bikini, een skinny tuinbroek, een turnpakje, balletkleding, sportkleding en nog een leuke skinny jeans short.

    14 jaar
    5 maanden geleden
  • Heb vorige week thuis een date gehad met een jongen die het spannend leek af te spreken met een (gedeeltelijke) cross dresser. Ik heb dan geen pruik op overigens, al staan mijn blonde haren naar achteren best girly bij mijn styling. Hij is nog een beetje zoekende (jongens of meisjes?), dus dit vond hij reuze interessant. Zelf dressen en opmaken hoeft voor hem zelf niet, al bleef hij maar zitten aan mijn maillot.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Meisjeskleren zijn ook veel leuker dan jongenskleren. Ik trek regelmatig iets van mijn vriendin aan. Dat vindt ze leuk gelukkig.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Op die leeftijd trok ik ook stiekem kleren van mijn zus aan, was toen echt nog een beetje aan het experimenteren. Heb het toen een tijdje onderdrukt, maar heb het weer opgepakt toen ik op kamers ging. Lekkerste zit een maillot, echt heerlijk. Lekker voor mezelf, voelt prima. Als jongen draag ik (als een van de weinigen) tuinbroeken. De lange ook overdag. Over de maillot thuis mijn (super) korte meidentuinbroekje. Aanrader. Had al een tijdje gaatjes in mijn oren. Eerste keer dat ik grote oorhangers in deed voelde heel goed. Iets voor jou?

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Heb je een zus waar je kleren van kan lenen?
    Anders kan je ook bij de kringloopwinkel kijken daar is kleding heel goedkoop.
    Je doet het stiekem in de badkamer ben je bang dat je ouders het niet goed vinden?

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Waarom zou je dat in godsnaam doen?

    17 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten