Skip to content
11 reacties
1509 weergaves

homo, non binair of travestie, give it a name

Sinds ik twee jaar geleden een travestiebar bezocht kick ik enorm op het dragen van vrouwenkleding en make up. Met uitgaan en af en toe thuis. Na verloop van tijd verbrak mijn vriend daardoor onze relatie. Hij vernederde me echt. Ik kreeg ook nog eens veel last van vervelende jongens uit de buurt. Na studiejaar zou ik enkele maanden gaan reizen door Thailand en nam me voor deze gevoelens volledig te onderdrukken. En hoe. De eerste dag liet ik mijn halflange haar millimeteren, liet ik een stoere wenkbrauwpiercing zetten en kocht ik een leren broek. Op zich heel spannend om eens te doen hoor. Toen ik een paar weken onderweg naar de zuidelijke eilanden een duidelijke ladyboy sprak en mijn verhaal deed was ik direct weer om. Op een van de eilanden was er een echte scene waar ik helemaal mezelf kon zijn. Leren broek ging weer de koffer in, kort tuinbroekje paste veel beter bij me. Mijn inmiddels korte koppie liet ik blonderen, wat super girly stond. Wenkbrauwpiercing ging uit, opzichtige oorbellen gingen weer als vanouds in. Wat een tijd; overdag lekker chillen aan het strand, 's avonds helemaal in trance. Inmiddels terug in Nederland (koud weer voor een maillot, heerlijk) houd ik me niet meer in. Androgene stijl overdag, met uitgaan volledige travestie. Zijn er meer jongens met deze gevoelens?

22 jaar
1 jaar geleden

11 Reacties

  • Heb deze week lekker vrij en al sinds zaterdag elke dag volledig gekleed en opgemaakt als jonge meid. Voelt helemaal te gek en vertrouwd. Ook gewoon de deur uit. Gisteren met een vriendin het centrum (Amsterdam) in geweest en nieuwe kleding gekocht. Met beste (gay)vriend naar de film. Zij gaan er heel goed mee om en zijn er inmiddels mee vertrouwd. Weten ook dat het voor mij meer is dan travestie. Hebben trouwens ook het idee dat er minder naar me gestaard wordt, omdat ik als 'gewone jongen' door mijn wat androgene styling meer op val.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • Tja ik geloof er niet zo in.

    13 jaar
    9 maanden geleden
  • "Het is moeilijk om een mental illness label te vinden die het best bij je gevoel aansluit"
    Waarom moet ik toch lachen als ik dat van jouw hand lees M19? Het is overigens: DAT het best bij je gevoel aansluit. Dan klopt de zin nog steeds niet, maar goed.
    Wat moet ik denken van een meisje van 19 dat mental illness labels wil plakken? Heb je de DSM 5 al uit?

    Veel plezier met jouw leven TS! Jij bent een vrije ziel die gelukkig is met de vrijheden die Nederland jou biedt. Jij bent een paradijsvogel!

    23 jaar
    9 maanden geleden
  • Er zijn zeker ook meer hetero jongens die het prettig vinden. Mooi he!

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik ben ook op mijn jonge leeftijd begonnen met dragen van maillots en panty’s, maar toch zijn mijn voorkeuren vaar meiden, nooit iets met een jongen gehad.maar ik blijf mijn panty’s dragen vind ik erg lekker.

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Tja, ik weet dat er heel wat discussies zijn. Voor een buitenstaander is het ook lastig om te oordelen. Ik ben in elk geval blij dat ik niet de enige bent die gewoon wat zoekende is met zijn identiteit. Maar iedereen mag mij gewoon als jongen aanspreken hoor.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Laat hen. Allemaal ja knikken is ook niet goed

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • J20 en J23, wat geeft jullie in hemelsnaam het recht om te stellen dat non-binair niet bestaat? Als iemand zich geen jongen of meisje voelt, heeft die persoon daar het volste recht toe.
    @redactie, ik ben voor vvmu, maar dit gaat wat mij betreft een flinke grens over. Ik zou voorstellen deze reacties te verwijderen, aangezien ze misinformatie verspreiden en er sprake is van beledigend gedrag.

    17 jaar
    11 maanden geleden
  • Streep non binair maar af want dat bestaat niet

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Non binair bestaat niet

    20 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoi TS, neen doe gevoelens heb ik niet, maar ik kan wel begrijpen dat jij ze hebt. Het enige wat ik hierop kan zeggen, wees jezelf en bepaal zelf jouw geluk, je leeft NU, geniet!

    20 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten