Skip to content
10 reacties
2378 weergaves

Ik ben gay en wil meer

Hoi ik ben dus homo zoals jullie kunnen zien, ik weet het nu ongeveer 2 jaar dus ik was ongeveer 13 toen ik het echt besefte. En in die 2 jaar heb ik ook een paar homofases gehad en heb er nu ook eentje maar, ik heb nu in deze fase een raar gevoel ofzo ik ben geïnteresseerd in wat seksuele dingen met mensen. En ik wil heel graag gayvrienden en vooral om te chatten en gewoon gezzelig zijn. Maar ik ben nog niet uit de kast gekomen en ik wil het wel heel graag. Ik zie ook allemaal mensen op dit forum die al seksuele dingen hebben gedaan met andere op hun 13e maar dat durf ik niet maar ik wil het wel. Zouden mensen me hierbij misschien kunne helpen of advies kunnen geven? Ik heb ook niemand in mijn buurt die gay is behalve een broer van een vriend van me en die is ook gelijk de zoon van mijn docent dus dat durf ik echt niet. Mensen noemen me al heel lang homo en ik word er gewoon echt gek van ik ben ook de meest introverte persoon ter wereld dus please help me!

15 jaar
1 jaar geleden

10 Reacties

  • Ik heb onderdanige gevoelens wat inhoud dat ik graag ontkleed word door een meester-meesteres en daarna bijvoorbeeld met een uniform of kostschool uniform aangekleed word stropdas met een wit overhemd is dan wel een voorkeur!

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Toen ik bijna 15 was kwam er een vriend van mijn broer bij ons thuis. Die was 17 jr en super knap. Hij bleef in weekend vaak nadat ze waren uitgegaan slapen in logeerkamer. Daar ben ik gewoon naakt bij hem in bed gestapt en de rest is geschiedenis. Fantastisch sex gehad. Ieder weekend weer. Bijzonder nooit ontdekt.

    18 jaar
    11 maanden geleden
  • Ja ik ben ook weleens te naïef geweest tot grote schrik toen ik mee ging met iemand die ik in een gay bar had ontmoet,was zo stom van mij dat ik mij pas later ben gaan beseffen dat ik het eigenlijk niet wilde achteraf,zo wide hij dat hij de ‘meester’van mij zijn en ik ben zo naïef geweest dat ik het toeliet heb me daar erg nadien voor geschaamd.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Kijk,het moment dat je dit toelaat zegt eigenlijk al dat je erg opgewonden ben en (laat) je dit toe.
    Zelf heb ik ook een vervelende ervaring met verkleden gehad wat ik nadien erg vies vond.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • #j21# vet smerig is dit wat jij heb beleeft want je weet nooit met dit soort dingen of die sportkleding schoon is,ik ben zelf met instemming ook weleens meegaan met iemand puur omdat ik erg geil was.Bleek dat hij transgender was pas toen hij/zij mij helemaal als vrouw aangekleed had zei hij dat hij ook regelmatig de kleren draagt dus pas ermee op!

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Ben zelf ook gay jongen 19,klopt helemaal wat jij kenbaar maakt,al op jonge leeftijd was ik al bezig met ontdekken hoe ver ik kon gaan en ja ik liep ook meerdere keren tegen iets bij iemand die mij vroeg om mee te gaan,schrok me helemaal lam toen ik me van hem moest gaan uitkleden en voor ik het wist was ik net een wielrenner omdat hij een fetisj had van fietskleding.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik heb wel een tip om misstanden te voorkomen één daarvan ik kijk uit om zomaar in (goed) vertrouwen met iemand mee te gaan b.v zoals bij grindr weleens gebeurt,zo moest ik mij bij iemand gedwongen uitkleden en kreeg vervelende dingen voorgeschoteld zoals een mondklem in en tepelklemmen,erg veel pijn gehad en hoe raar het ook lijkt kreeg ik ook nog eens een ongewilde erectie daarna,wil maar even doorgeven dat het niet altijd fijn is om op deze manier met iemand contact te maken,succes!

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • je zou eigenlijk eens moeten praten met iemand met meer ervaring

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ten eerste, niet zo paniekerig doen TS. Nergens voor nodig.

    Je seksuele handelingen komen wel in de toekomst. Heb gewoon geduld en ga niet als een hebberige konijn achter dingen aan zitten.

    Ik vraag me eigenlijk wel af of je gay bent, als je het hebt over “homofases”. Mensen noemden mij ook gay op jouw leeftijd en ik ging toen ook geloven dat ik gay/bi ben. Uiteindelijk ben ik toch gwn hetero.

    Verder, kun je altijd apps gebruiken zoals Grindr, maar let hier wel op. Er zitten veel smeerlappen op die helemaal niks om je geven vaak en alleen seks willen.

    Dus men advies, heb geduld. Ik weet ook niet waar je vandaan komt, maar zijn er geen LGBTQ mensen op je middelbare school anders om vrienden te worden?

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Ja dat is inderdaad moeilijk, ik zit een beetje met hetzelfde. Ik zou heel graag een relatie willen hebben maar ik heb geen idee hoe.

    18 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten