Skip to content
32 reacties
4159 weergaves

latent homo.

Lees weleens over latent homo. Dat sommige jongens dit mee gemaakt hebben . Latent homo wat is dat precies en ben je dan wel hetero.

15 jaar
2 jaren geleden

32 Reacties

  • Latent zit in iedere jongen , vaak weet je het niet van jezelf. Jongens onder elkaar kunnen soms zomaar uit verveling, drank , latents ontdekken.
    Of er ontstaat een groep waarin toch een soort chemie ontstaat jegens elkaar. Waar stoerheid en onderdanig zijn een rol bij spelen. Met een erotische lading wat ik wel eens gevoeld hebt.

    17 jaar
    6 dagen geleden
  • huh ben ik homo, want als ik me aftrek dan beeld ik meestal in dat ik met een ander jongen ofz samen aftrekt en pijpen

    14 jaar
    14 dagen geleden
  • Iemand onder de douche sleuren vind ik niet kunnen, Maar ja zoiets ontstaat vaak in een gesloten inrichting waar verveling heerst.
    Maar jouw vriend had gelijk, geheim houden, niet klagen bereik je niets mee en je hoort er wel bij nu.
    Zelf ook een traditie mee gemaakt om ergens bij te horen, maar werd van te voren wel besproken, dus ik wist wat het inhield.
    Vond het niet erg, ben ook niet mishandeld, en gelukkig samen met een andere jongen beleefd die het zelf ook wel spannend vond.

    21 jaar
    14 dagen geleden
  • Latent betekend op latere leeftijd.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Latent betekend op latere leeftijd.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • Geef het een naam, latent , wat het ook is. Zelf gemerkt als ge in een cultuur verblijft waar meiden geen toegang hebben de jongens een cultuur ontwikkelen om toch hun driften te temmen. Vooral als ge nieuw binnen komt in een groep en de groep bestaat uit ouderen terwijl ge zelf nog vol op tiener bent dan ben je de klos en een uitdaging voor de anderen die zich eens weer kunnen uitleven. Onder het mom van lolligheid, al was het niet zo prettig om onder de douche gesleurd te worden door een stel zogenaamde ouderen die meenden het recht te hebben om jou even te grazen te nemen. Werd over een houten kledingkist gelegd, vast gehouden en met handdoeken grotendeels op mijn cadetten geslagen en soms op mijn rug en benen. Wat niet erg leuk was, was flink rood. Gelukkig was het éénmalig en werd ik opgevangen door mijn kamer genoot, die het ook mee gemaakt had, en me de waarschuwing gaf, hou het geheim, weet je , je hoort er nu helemaal bij.

    20 jaar
    2 maanden geleden
  • Maak u niet druk over latent homo, allemaal jezelf in een hokje plaatsen en waarom. Het ontstaat gewoon, zelf ook uitgenodigd door een aantal jongens om zich bij hun aan te sluiten in hun clubje. Begon heel vriendelijk toen begon het uitdagen, zo van wilt ge echt bij horen maar ergens vond ik het echt wel spannend. En dan besef je dat ge in een clubje zit die jou in de macht hebben omdat ge geen slappeling wilt zijn. En er toch graag bij wil horen.

    18 jaar
    2 maanden geleden
  • Meisje 22 soms kan latent positief zijn als een persoon bij zich zelf verborgen talenten ontdekt. Soms kan het ook verwarring geven, vooral als je iets onbekends bij jezelf ontdekt. Wat ik in deze reacties lees.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Ik heb de definitie van 'latent' even opgezocht:

    "Latent verwijst naar iets dat verborgen of sluimerend aanwezig is, maar dat nog niet tot uiting is gekomen. Het kan bijvoorbeeld verwijzen naar verborgen talenten, onontdekte mogelijkheden of onzichtbare eigenschappen die nog niet duidelijk zichtbaar of merkbaar zijn, maar wel aanwezig zijn en in de toekomst tot uiting kunnen komen."

    In hoeverre dit op jullie van toepassing is, moet je natuurlijk zelf uitzoeken. En wat dan nog, wat maakt het uit?

    22 jaar
    4 maanden geleden
  • Jongen 20 jaloers zou best zo'n zomerkamp mee willen maken. zou geen moeite hebben met een ontgroening. Slaafse houding, je kan het ook anders zien , jongens die om straf vroegen hadden denk ik het gevoel dat ze her verdiend hadden.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Latent homo komt dus alleen voor bij hetero jongens. En komt het vaak voor in een groep. Verder of je nu hetero of homo bent we zijn allemaal jongens.

    17 jaar
    4 maanden geleden
  • Wat jij beschrijft jongen 20 over jouw beleving heeft niets met homo te maken. je hebt het over een groep, nu, groepen op kostscholen zoals ik het maar noem bestaan grotendeels toch altijd nog uit hetero jongens. Ontgroenen wil ik niet toekennen aan homo jongens, die meestal hier niet van houden zelfs, Grotendeels zijn het hetero jongens die zich in een groep tegen over anderen zich stoer willen gedragen . Jij hebt het over slaafse houding tegen over leiders. Dit ontstaat soms in een groep , jij noemt een soort van latendheid. Wat eigenlijk nergens op slaat. Want dit heeft niets met homo's te maken. Dit is een situatie die gewoon voor komt bij hetero jongens. Dat die ene jongen gay is zegt niets. Waarschijnlijk was hij het al, bewust of nog onbewust. Je wordt echt niet gay door een ontgroening op een vakantie kamp. Dan zouden er veel met gays moeten zijn. Wees en denk normaal, accepteer van jezelf dat je achteraf het best spannend vond maar ken het niet toe dat je hier door misschien gay zult zijn. Die jongens waarmee je dit hebt beleefd waren ook allemaal hetero jongens toch, gay jongens houden wel van vriendschappen maar hebben vaak totaal geen behoefte om zich te bewijzen door een ontgroening. Dus laat de gays hier gewoon buiten, want die staan hier totaal buiten. Zelf gay, maar heb totaal geen behoefte om zoiets mee te maken.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Dacht altijd je bent hetero of homo. Maar wie ooit in een groep voor een bepaalde tijd met alleen jongens zit, en van huis bent zoals ik dan ontstaat er soms iets van een sfeer onder elkaar. Zat toen ik 17 was op een privéschool in een ander werelddeel. De meesten zaten op die school vanaf 14 tot 18 jaar. Door omstandigheden kwam ik er voor een jaar terecht.
    Had het geluk dat er nog een jongen was die er ook net binnen was gekomen, dus wij waren nieuwelingen in een vaste groep van ongeveer 14 jongens. Op kamp hadden 2 jongens de leiding, we sliepen in een grote houten barak, was wel heel degelijk. Als nieuwkomers werden we wel welkom geheten, maar werden wel uitgedaagd tot een korte ontgroening van 2 dagen. Vond dit wel raar, maar die andere jongen zei laten we het maar doen om er ook bij te horen. We laten ons niet kennen. Het leek ergens dat hij het wel spannend vond. Zal niet in details treden, geheimhouding was verplicht voor als er weer terug waren op school. Achteraf viel het wel mee, maar zag ook wel dat onder die anderen er een paar jongens waren die tegen over de leiders een soort slaafse houding aan namen. Zelfs om straf vroegen na een berisping, wat ook gegeven werd. Hier ondervond ik zelf ook wel een soort van latendheid. Weet alleen dat die andere jongen gay is nu, voor mezelf denk het niet, maar twijfel soms, kan dit door deze ervaring komen.

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • lATENT. veel jongens hebben soms wel iets latent. Soms weet je het niet ineens. Maakt het wat uit ? Niets is standaard. Jongen 18 als jullie geen behoefte aan meiden hebben, prima toch.

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Kom nog terug op mijn reactie elders op deze pagina. Was toen 17 dat we zelf met een aantal jongens een club hadden opgericht. Omdat er geen scouting in onze buurt was, was een mengeling van alles. Wat kleding aan met een military look. Een leider die dan sergeant was of gewoon de leiding had. Gewoon een stoere jongens club die we wel serieus namen. Dacht er vaak met heimwee aan terug. Sinds enige tijd ben ik bevriend met die leider van toen. Het is nog net dezelfde stoere jongen met wie ik herinneringen op haal. Hij vroeg om kameraden te worden, wat we nu zijn. Jij was mijn favoriet in onze groep zegt hij soms. Over meiden praat hij nooit, zegt wel dat hij liever stappen gaat met jongens. Wil ook wel kamperen met mij, denk soms dat hij mij wil uitdagen, geeft verwarring omdat ik hem wel een spannende jongen vind, over latent gesproken, Graag antwoord of herkenning van anderen

    18 jaar
    10 maanden geleden
  • Latent homo, of gewoon hang naar stoere belevenis met een stel andere jongens.? Wie heeft een ervaring.?

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Idd @J17, wat met het melige 'mannen-onder-elkaar' sfeertje? Dingen als knuffelen na een doelpunt, op een rijtje staan plassen en mekaars lullen becommentariëren, dollen onder de douche. Tja, als je al dat soort gezellige dingen gaat meetellen dan is iedereen latent homoseksueel.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Latent ? nooit verliefd op jongens. Maar in een vriendengroep of jongensclub kan het onderling best spannend zijn, als je geen schaamte voelt door de onderlinge kameraadschap.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Als je zoekt hebben de meesten wel iets latents. Zelf vind ik het heel normaal, de meesten denken er helemaal niet over na, omdat het vaak even een moment opname is. Van iets dat jezelf in jou herkent.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Snap de aantrekkingskracht ook al was het nep scouting, of niet regulier. Maar denk dat ik het ook wel gewild zou hebben. Denk zelf liever dat je eigen regels en wetten met kameraden mag bepalen. Dat smeren met mayo en tomatensaus en een water ballet hoeft voor mij niet.

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten