Skip to content
10 reacties
4018 weergaves

Homo en Femboy

Hoi, ik ben denk ik homo maar ik ben nog niet uit de kast gekomen, hoewel ik dat nog wel snel van plan ben. Het lijkt me ook fijn om meisjes kleding te dragen wanneer niemand het ziet en ik denk dat ik het super lekker vind zitten. Ik heb dit gevoel nu al een tijdje. Ik denk dat ik vooral shorts, rokjes, badpakken en af en toe jeans wel lekker sexy vind om aan te trekken. Ik ga dit denk ik binnenkort allemaal aan mijn ouders vertellen, en dan kan ik eindelijk mijn eerste outfit dragen en een jongen zoeken. Hoe zit dit met jullie?

13 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Je bent dertien en je bent allerlei kleren aan het verzamelen die je op dit moment nog niet in het openbaar durft te dragen. Trek je die dan aan in je kamer en kijk je in de spiegel hoe het staat?
    Over een jaar passen die kleren je niet meer en dan is het toch jammer dat jij de enige bent die het gezien heeft.

    In een vorige reactie noemde ik dat filmpje 'Franswa Sharl'. Dat staat ook op Youtube. Dat is dus die jongen die als meisje aan een schoonheidswedstrijd meedeed.
    Op jouw leeftijd kun je heel overtuigend er als een meisje uitzien. Ik neem aan dat jij je haar ook lang hebt laten groeien. Heb jij niet een vriendin of vriend die wel eens met jou als meisje de stad in wil? Lijkt mij wel spannend en het geeft je zelfvertrouwen.

    Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het wordt om er als meisje uit te zien. Tot een jaar of zestien gaat het nog wel maar dan wordt je steeds mannelijker in je uiterlijk. Of je veel of weinig testosteron hebt maakt wel verschil. Ik vermoed dat jij niet overloopt van de testosteron. Maar als jij je eenmaal moet gaan scheren dan wordt het lastig.

    Probeer het eens te durven. Anders is het zo jammer van al die kleren die je nu hebt!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik was eigenlijk niet van plan om over straat te lopen als meisje want daar ben ik nog niet aan toe. Ik zit wel te denken wat mij mooi zou staan. Ik heb nu een skinny jeans, een topje, een rokje en twee onderbroeken. Ik ga binnenkort voor een badpak, en daarna voor een jeans short. Heeft er nog iemand tips? Laat het dan maar weten.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een combi van gay/travestiet omdat ik mij graag kleed in bruidskleding,mijn beste vriend heeft veel dameskleding waaronder ook bruidskleding.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste jongen, (Wil jij jongen genoemd worden of liever wat anders?) Jij bent flink bezig met jezelf te laten zien zoals jij je voelt. Ik begrijp dat jij als meisje gekleed de straat op wilt. Ook naar school? Of gaat je dat op dit moment nog wat te ver?

    De vraag is of jij er ook echt als een meisje uit wilt zien, zodat de mensen denken dat jij een meisje bent, of dat je nog wel als jongen herkenbaar wilt blijven.
    Je schreef dat je een jongen wilt gaan zoeken, maar voorlopig nog geen seks met een jongen. Daar ben je inderdaad nog wel wat jong voor, maar een beetje zoenen en knuffelen kan altijd natuurlijk.
    Wat mij wel een probleem lijkt is naar wat voor jongen jij dan op zoek gaat. Als een jongen jou als meisje ziet en jou leuk vindt dan zal hij zich voor de gek gehouden voelen als jij een jongen blijkt te zijn. Aan de andere kant, een jongen die jongens leuker vindt dan meisjes zal dan niet geinteresseerd zijn als hij jou als meisje ontmoet.
    Aan de andere kant, jij kan je wel verkleden als meisje, ook echt een meisje lijken, maar vaak merkt iemand dan toch wel op dat er iets is met jou, iets dat intrigeert, iets spannends. Je weet het dus maar nooit hoe het uitpakt en wie jij aantrekt.
    Iets om nog eens over na te denken. Sommige jongens die op jongens vallen vinden stoere kerels heel spannend, anderen vinden lieve softe jongens heel aantrekkelijk. Jij wilt een echte jongen als vriend denk ik en een femboy als 'vriendin' misschien?
    Het is allemaal nog niet zo gemakkelijk om de perfecte vriend te vinden, maar hoe meer jij van jezelf laat zien, hoe meer kans je hebt om een leuke jongen te ontmoeten. Wat dat betreft zit het wel goed met jou.

    Thuis ben jij uit de kast gekomen en dat is heel goed. Het beste is om naar je ouders maar heel open te zijn over wat je doet en wie jij ontmoet. Dan kunnen ze het een beetje in de gaten houden. Jij denkt nog niet direct aan seks, maar anderen wel en wie aardig tegen jou doet die doet dat niet altijd omdat hij jou echt aardig vindt. Voor sommigen ben jij een snoepje dat ze graag willen hebben.

    Het leven is niet altijd gemakkelijk als je een beetje anders bent, maar jij lijkt mij een zonnig iemand, een leuke jongen, en door er te zijn maak jij andere mensen ook blij. Ik hoop dat jij de juiste vrienden vindt en dat jij gelukkig wordt met hoe jij bent en wilt leven.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb nu een tijdje geleden mijn eerste outfit besteld een aangetrokken. Het waren een skinny jeans, een topje en 2 onderbroeken. Later kwam er nog een rokje bij. Ik vond mezelf er supersexy uitzien en ik kreeg ook een stijve piemel. Ik ben van plan om nu voor een bikini en een badpak te gaan, daarna een flared jeans met nog een topje en daarna nog een short. Verder heb ik nog niet gedacht. Laat aub ook jouw femboy ervaringen achter.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Dankje voor alle ideeën

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Gefeliciteerd jongen met je coming out! Nu kan het echte gay leven gaan beginnen. ;-)
    Jongens zoals jij kunnen meestal heel goed met meisjes omgaan en meisjes vinden het wel leuk om van jou een meisje te maken. Bij ie film Franswa Charl is dat ook zo. Die film staat ook op Youtube.

    Er zijn nog een paar andere films die jij misschien wel leuk vindt. AA Vid S - Lolo (gay themed short film) gaat over drie vrienden van ongeveer jouw leeftijd, misschien iets jonger. Twee jongens en een meisje. Een van die jongens is gay en er komt een schoolfeest. Die gay jongen wil daar zijn gay identiteit tot uiting laten komen. Zijn vrienden helpen hem. Het gaat eigenlijk vooral over vriendschap.

    Een andere film die jij misschien wil zien is Noordzee Texas, 2011. Die gaat over een jongen van 15 die verliefd is op een buurjongen, Gino, maar Gino heeft een vriendin. Veel emoties, maar uiteindelijk loopt het goed af en krijgen ze elkaar.

    Miller & Son (gay themed short movie) gaat over een jongen die als automonteur bij zijn vader in de zaak werkt. Hij gaat als meisje verkleed naar feestjes maar zijn vader mag het niet weten. Het is niet echt een leuke film, dus als je niet van drama houdt kan je hem overslaan.

    Dan is er nog Hazel. Hazel is een Franse jongen die eigenlijk Hansel had moeten heten, maar zijn moeder verstond de Duitse verpleegster niet goed. De moeder van Hazel verlangt naar een man en Hazel maakt haar helemaal gek. Het is een film waar je hard om kan lachen. Heintje, vraag aan je oma wie dat is, zingt ook nog een lied over zijn moeder.

    Als je op gbt de titels precies zo intypt in het zoekvenster als ik ze hier gegeven heb dan vind je ze zo. Met de browser van Microsoft, Edge, kan je ze downloaden. Eerst op het downloadsymbooltje klikken in de menubalk van het filmvenster en dan in het volgende scherm op de menu puntjes klikken en downloaden kiezen.
    Films van Youtube kan je snel downloaden met y2mate.com/en316

    Veel plezier er mee en veel succes met het vinden van een vriend!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben dus gisteravond uit de kast gekomen en ik ben nu heel erg opgelucht

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Dankje, ik ben niet van plan een meisje te worden en ook nog niet om te gaan vrijen met een jongen. Ik zal het filmpje snel opzoeken. Ik denk dat ik misschien deze week nog wel uit de kast kom.

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Dag jongen, Ik heb het gevoel dat jij een leuke optimistische jongen bent. Je hebt het idee dat je homo bent en vindt het leuk om meisjeskleding te dragen. Zou jij ook graag een meisje willen zijn of vind je het gewoon leuk om af en toe te doen of je een meisje bent?

    Als je dertien bent dan heb je nog wel iets van de zachtheid van de kindertijd in je dus met niet te veel moeite kan jij wel voor een meisje doorgaan. Ik heb hier eens gelezen van een jongen die een bikini had aangetrokken en was gaan zwemmen. Niemand had in de gaten dat hij een jongen was.
    Op Gayboystube staat een leuk filmpje over een jongen, Francois Charles, die met zijn familie op vakantie op Fiji is. Daar gaat hij meedoen aan een schoonheidswedstrijd voor meisjes en hij wint nog ook. Het filmpje heet: 'Franswa Sharl-Short Film', met de zoekfunctie vind je het zo. Franswa Sharl is zijn naam op z'n Engels uitgesproken. Daar kan je wel meer filmpjes vinden over jongens die ontdekken homo te zijn en hoe ze daar mee omgaan.

    Jij wilt uit de kast komen en met je ouders gaan praten en dat is heel goed. Als jij zegt een femboy te zijn dan kan het heel goed dat je ouders niet echt verrast zijn omdat ze al hun vermoedens hebben.
    Jij wilt ook gelijk een jongen als vriend gaan zoeken. Om mee te vrijen?
    Als jij naar je omgeving, op school, je vrienden uit de buurt, je familie, naar buiten komt met jouw gevoelens dan leer je vast wel iemand kennen die jouw vriend wil zijn.
    Wees daar wel een beetje voorzichtig mee. Niet iedereen wil jouw vriend zijn omdat hij jou zo'n leuke jongen vindt. Als jij een vriend ontmoet, neem hem dan mee naar huis om hem aan je ouders voor te stellen. Die kunnen dan een beetje opletten of hij wel de juiste bedoelingen heeft.
    Ga ook niet in zee met jongens die veel ouder zijn dan jij. Iemand van jouw leeftijd of misschien een jaar ouder is het beste. Dan begrijpen jullie elkaar beter en kunnen jullie samen ontdekken hoe het is om homo te zijn.

    Het leven als homo is niet altijd leuk en je zal vast nog wel eens moeilijke momenten meemaken, maar als je iemand vindt die echt van je houdt dan ga je een fijn leven hebben. Ik wens je veel succes en veel liefde!

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten