Skip to content
18 reacties
1089 weergaves

ik wil een neusknopje

Ben al niet zo'n alledaagse jongen, maar sinds ik op de mode academie zit kan ik eindelijk mezelf zijn. Mijn ouders accepteren het dat ik homo ben, maar het hoeft niet zo zichtbaar te zijn. Met mijn geblondeerde stekels hadden ze bijvoorbeeld moeite. Oorbellen gaan nog wel, maar de neuspiercing van mijn ex-vriend vonden ze vreselijk. Ook anderen zag je er wat lacherig naar kijken. En nu wil ik al tijden zelf een neusknopje laten zetten.

22 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Gaaf dat je modellenwerk doet, al kan je piercing na een tijdje gewoon tijdelijk uitdoen in geval van een shoot. Vastzitten zou dan door de oorbellen komen. Hij had gisteren vrij grote ringen in. Ik in een van mijn oren een oorhanger. Voor allebei voelt het als een fetish. Een gezicht vol piercings vinden we allebei niet mooi, maar we willen zeker allebei nog meer. Hij in zijn navel, ik zou net als bij hem een tepelpiercing willen. Wat ik ook nog wil is een derde gaatje erbij in een van mijn oren.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Oh leuk. Pas maar op dat jullie niet aan elkaars piercings vast gaan zitten, als jullie wat dichter bij elkaar komen. Zeker als jouw piercings als een magneet op hem werken.
    Ik vind een navelpiercing ook wel cool. Heb er ook wel een mooi buikje voor, maar ik moet een beetje rekening houden met m’n modellenwerk. Anders willen ze me niet meer misschien.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Was zeker een geslaagde date. Hij heeft zelf ringetjes in beide tepels. Staat heel sexy. Had hem van te voren aangegeven dat ik geen gebruikelijke piercings draag, maar hij kickt juist op 'meidenpiercings' bij jongens. Neusknopje vond hij super, mijn navelpiercing zou hij stiekem ook wel willen. Net als ik draagt hij ook oorbellen. Samen heel wat metaal in haha.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Nice. Veel plezier en wie weet wordt het wat. Iig een leuke date gewenst. Wie weet waar hij piercings heeft...

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo is het. Inmiddels is met omgeving er al aardig aan gewend. Mijn kapper zag mij er vanmiddag voor het eerst mee. Zei direct dat hij zelf er een zou willen hebben. Super kort blond koppie weer, waarbij het neusknopje er nog meer uit lijkt te springen. En wie weet vanavond genieten. Heb een date met een jongen die zelf kickt op piercings. Heb in het midden gelaten welke ik heb.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • oh, wow, dankjewel. ‘Everything I went through you were standing there by my side’ is waar, ook al zijn ze er niet altijd letterlijk bij, ze zijn er toch wel mee bezig. Yep, ze weten het en waren er bij en zullen er in de toekomst ook voor jou zijn en jij voor hen. Mooi toch. Heb een mooi leven.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Mooie verwijzingen, waarvoor dank! Het speelt wel degelijk mee dat ze me willen beschermen. Ze weten immers dat ik de nodige pesterijen hebben meegemaakt. Het is allemaal een beetje dubbel. Ben nu eindelijk mezelf, terwijl de reacties nog heftiger kunnen zijn. Maar feit is dat ik lekker in mijn vel zit.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Lewis Hamilton heeft m sws, check zijn wiki https://nl.wikipedia.org/wiki/Lewis_Hamilton

    Ik weet niet of je ouders Lenny Kravitz luisterden toen ze jonger waren, maar die heeft zowel een knopje als een ringetje in zijn neus. Ik kwam zijn naam tegen toen ik op google zocht. Verder nog wat rappers, maar of je die moet laten zien, hahaha, kijk zelf maar https://www.xxlmag.com/news/2015/08/rappers-nose-rings/
    Ik had gezocht op FAMOUS guys with nose piercings, maar ik ken alleen Wiz Kalifa hahaha.
    Wel een mooi nummer trouwens. Deze versie vind ik echt indrukwekkend door de video. Die raakt me echt. Check m: https://www.youtube.com/watch?v=RIvTlZM2Q5c&list=LLeshtNBnn5VxzBYSZUSlN6w&index=4789

    Familie is belangrijk. Ik vind dit een mooie zin uit het liedje:
    Everything I went through you were standing there by my side.
    Ach ja, het valt ook allemaal niet mee voor jouw ouders, maar het komt vast wel goed. Gun ze ff de tijd om er aan te wennen. Ze houden vast heel veel van je. Ze willen je beschermen voor de buitenwereld. Wel lief, toch. Bekijk het positief. Ja, ik weet t, ik ben een softie, maar das dan maar zo.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dank voor je mooie woordjes. Nee, heeft geen symbolische betekenis. Meer een gevoel. Apart inderdaad dat zo'n stoere Formule 1 ster er ook eentje heeft (gedragen). Kan ik mooi naar verwijzen als ze mijn 'meidenpiercing' associëren met mijn gay-zijn haha

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • cool, ik vind een knopje/kogeltje ook wel mooi staan. Lewis Hamilton, die F1-coureur heeft er ook eentje en ik dacht Troye Sivan ook, maar ik had nog ff gekeken, hij heeft een ringetje. Ja, veel hebben een ringetje, maar als je een knopje leuker/mooier vindt, dan zou ik die gewoon erin laten. Er zijn altijd mensen, die niks beters hebben te doen, als zeuren. Blijf je toch houden. Veel plezier ermee en ik hoop dat je ouders zien dat je er blij mee bent als je jezelf kunt zijn. Komt vast wel weer goed. Hoop ik iig voor iedereen.

    Btw heeft links een andere betekenis als rechts of vind je links gewoon mooier

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou, ik heb woord gehouden en ben zaterdagmiddag naar de piercingstudio gestapt. Heb nu dan eindelijk een (echte) neuspiercing. Echt super blij. Mooi kogeltje aan de linkerzijde. Niet zo'n hele kleine trouwens. Met uitgaan veel reacties gehad, vooral positief. Valt op trouwens dat de meesten denken dat ik 'm straks ga vervangen door een ringetje. Maar zoals ik al schreef, vind ik een neusknopje juist helemaal mijn ding. En als ik rotopmerkingen krijg op straat of in de tram kan ik altijd nog op bepaalde momenten of dagen tzt een ringetje in doen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ok, thnx voor de update, dus je gaat m echt laten zetten. Succes. Dat er mensen zijn die je aanstaren, blijf je toch wel houden. Sommigen vinden al snel, dat iemand die er een beetje anders dan doorsnee uitziet, van een andere planeet komt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou, ze hebben me nu dus voor het eerst gezien met een neusknopje. Niet amused, zoals ik had verwacht. 'Moet dat nou'. Maar wel berustend. Heb niet gezegd dat het een magneetoorbel is. Ik ga er straks eentje laten zetten. Onderweg zag ik gisteren nog wel wat mensen staren, maar niets houdt me tegen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ok, nice one. Ben wel benieuwd naar hun reactie. Als ze zien dat je m er uit kunt halen, zal de schrik wel meevallen, hoop ik. Btw, blijft dat knopje zitten als je een niesbui krijgt? Wel uitkijken dat je niet iemand raakt dan, als die eruit vliegt haha. Succes morgen!

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor baan ben ik niet bang, tegen die tijd kan ik de piercing overdag gewoon uit doen. En werk ik dan in de fashion scene, dan zal het vast geen issue zijn. Mijn ouders hebben we niet gezien met magneet neusknopje, ik ga ze verrassen komende vrijdag. Prima idee!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Oh, heb je met zon clip uitgeprobeerd? Cool. Heb je die ook laten zien aan je ouders? Vonden ze dat ook niks dan? Mama had, toen ik 15 was, gezegd, dat ik er eerst goed over na moest denken of ik het echt wilde en toen mocht ik proberen en later gaatjes hebben. Maar ze had ook gezegd, dat ik rekening moest houden met het modellenwerk wat ik doe en toen hadden we met ons buro overlegd. Ik wil verder niet nog andere piercings, dus alleen oorknopjes kan wel en als het moet, kunnen die er ook even uit voor een shoot. Als jij het echt heel graag wil, met een gaatje zeg maar, dan zou ik toch tegen je ouders zeggen. Je wilt ook geen ruzie hebben met ze, denk ik. Maar ook wel dingen doen die je zelf fijn vindt. Weet je ook waarom ze het niet goed vinden? Vinden ze het alleen niet mooi of denken ze dat je er later geen baantje door kan krijgen ofzo? Maar jongens in de mode hebben wel vaker piercings of tattoos toch en die hebben wel werk. Kun je ook zeggen natuurlijk, maar ja, dat had je allang zelf bedacht, denk ik.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Leuk dat je met me mee denkt. Heb het al uitgetest, vond het super gaaf staan. Wil dus heel graag. Mijn vrienden zullen het te gek vinden, ouders en onbekenden daarentegen vast niet.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • hoi, als jij het mooi vindt en er al goed over nagedacht hebt, dan zou ik het wel overwegen om te doen. Maar er is ook een soort tussenweg, denk ik. Dan kun je een ‘fake’ piercing nemen. Die zitten niet door je neus, dus ze ‘schieten’ m er niet in, maar die hebben een ’clip’. Misschien is het wat voor je. Kan jij en je omgeving er nog even aan wennen. Ook kun je dan kiezen waar en wanneer je die ‘piercing’ draagt. Google op ‘neusknopje zonder gaatje’ (had ik net ook gedaan haha) en dan zie je voorbeelden. Toen ik 15 was had ik eerst ook oorknopjes met een clip. Nu heb ik gaatjes.
    Btw , wel fijn dat je nu je op de modeacademie zit, je jezelf kunt zijn.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten