Skip to content
4 reacties
830 weergaves

Niet mogen blijven logeren

Ik wil heel graag eens bij mijn beste vriend een nachtje blijven logeren. Mijn broer blijft dit weekend weer eens bij zijn beste vriend omdat ze ook samen een grote schoolopdracht moeten doen en die dan dat weekend maken. Hij is al twee keer blijven logeren maar ik mag van mama niet bij mijn beste vriend blijven logeren omdat ik stapelverliefd ben op mijn beste vriend. mijn beste vriend weet dat maar heeft er niks op tegen om samen wat te proberen, en als ge de verhalen van mijn broer hoort dan is dat juist hetzelfde met zijn beste vriend. Maar ik mag dat niet omdat ik homo ben. Mijn beste vriend zijn ouders weten dat niet en mama zegt dat als ik ga logeren en nadien komt dat uit dat die ouders mij er dan de schuld van kunnen geven als mijn beste vriend ook toevallig homo is. Mijn beste vriend zegt dat hij dat niet is maar ik denk dat ik verliefd op hem geworden ben omdat ik denk dat hij dat wel is en dat is moeilijk om uit te leggen waarom ik dat denk. Anders zou hij toch ook niet geinteresseerd zijn om zo samen vanalles te doen? Na het zwemmen hebben we al in het omkleedkotje samen afgetrokken en ook al elkaar, ook na dat mijn vriend wist dat ik homo was. Dus hij zal het toch ook wel zijn dan? Maar ik mag niet bij hem blijven logeren. Dat vind ik niet eerlijk. ik heb aan mijn broer gevraagd of dat hij met mama wilt praten om om te praten maar dat is hem niet gelukt. Is het iemand wel al gelukt en hoe dat dan?

13 jaar
5 jaren geleden

4 Reacties

  • Wat fijn voor je dat iedereen zo goed reageert! Veel succes op school maandag!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Op de zwemvereniging heb ik het vandaag ook gezegd. Ik had gedacht dat er veel niets meer van me zouden moeten hebben maar een paar zeiden dat ze dat wel al door hadden omdat ik altijd naar jongens keek en niet naar meisjes. Ik wist niet dat dat zo opvallend was en eigenlijk was het dus geen verassing. Daar ben ik blij om en iedereen is nog steeds mijn vriend. Een van de meisjes die 18 is vroeg of ik ook al verliefd was op een jongen of zelfs al een lief had. Mijn kop werd helemaal rood want mijn beste vriend waarop ik verliefd ben zit ook in het zwemteam. Maar ik heb niet gezegd op wie maar mijn beste vriend weet dat wel. Het het zeggen is echt gemakkelijker gegaan als ik had gedacht en niemand was kwaad of moest niks meer van me hebben. Nu ben ik dus bijna helemaal uit de kast want de maandag zullen ze het op school ook wel weten en daar heb ik wel nog schrik voor.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb het na het eten tegen mama gezegd. Het was heel erg eng om het tegen mama te zeggen en ik was helegans aan het bibberen en mijn eten moest moeite doen om in mij te blijven. Mijn broer had zijn armen om mij heen want anders was het mij niet gelukt. Gisterenavond in bed hebben we lang gebabbeld over wat ik juist ging zeggen en dit was het:
    mama ge weet dat ik verliefd ben op mijn beste vriend en het is echt verliefd zijn. Ik zal nooit zo verliefd zijn op een meisje want meisjes zeggen mij gans niks ook al probeer ik om op meisjes verliefd te worden, dat lukt niet en ik heb geprobeerd. Ik ben verliefd op een jongen en dus ben ik een homo.
    Of zo was het toch ongeveer. Ik heb geweend en mama had ook tranen maar we hebben toch lang geknuffeld. Mama vond het niet erg zo lang als ik maar gelukkig was en ze zou niet willen dat ik een meisje zou nemen en dan mijn ganse leven ongelukkig zou zijn. Ik ben heel erg blij dat ik het gezegd heb heel erg blij en ik ben nog steeds een beetje aan het bibberen.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Mama zegt dat ik daar alleen maar kan blijven logeren als ik dat mag van mijn beste vriend zijn ouders en dat die ouders dan ook weten dat ik verliefd ben op mijn beste vriend, maar de kans is dan wel heel erg klein dat ik dat dan mag van zijn ouders zegt ze. Dus moet ik eerst tegen zijn ouders zeggen dat ik eigenlijk verliefd ben op hem en dat ik homo ben, maar ik durf het nog niet eens tegen mama te zeggen. Mama weet het maar zegt dat ik zelf het pas zal beseffen als dat ik eerst tegen haar zeg dat ik homo ben, dat ik uit de kast moet komen gewoon door het tegen haar te zeggen. Daarna zal al de rest gemakkelijker gaan maar ik mag treuzelen wat ik wil tot ik er klaar voor ben om het haar te zeggen. Maar ze weet het al dus waarom het haar zeggen? Mij broer zegt ook dat ik het moet zeggen omdat ik mij dan niet meer zo opgekropt voel. Tegen mijn broer heb ik het als eerst gezegd maar hij wist dat al heel lang zegt hij. Mama ook. Seffens als we in bed liggen nog wat over praten met mijn broer en morgen na de school ga ik proberen het tegen mama te zeggen. Mijn broer laat er zelfs zijn zwemtraining voor liggen morgen zodat ik niet alleen ben als ik het zeg en dus moet ik het wel zeggen want zwemmen is heel belangrijk voor mijn broer en mij ook. En nu moeten we bed in zegt mama want we zijn al eigenlijks te laat.

    13 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

    Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

    Ga naar Jongenout.nl over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren
  • Iedereen is anders

    Iedereen is anders

    Ben je er nog niet helemaal uit wie je bent of op wie je valt? Dat is helemaal niet erg, iedereen doet dit op diens eigen tempo en eigen manier. Ga naar Iedereenisanders.nl.

    Ga naar Iedereenisanders.nl over Iedereen is anders
  • Podcast Sense Talk

    Podcast Sense Talk

    Ken jij Sense Talk al? De podcast waarin jongeren praten over seksualiteit. Bijvoorbeeld de eerste keer, coming-out, thuis praten over seks en nog veel meer. Ga naar sense.info.

    Ga naar Sense.info over Podcast Sense Talk

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten